26

Стефанов

преди 8 години

Радане, излизайте от това управление! Иначе и вие ще се изцапате. Много съм разочарован от провала на съдебната реформа. Очевидно Борисов е обвързан със задкулисието.

25

Реформите....на РБ

преди 8 години

Някой запитвал ли се е какво разбират РБ под реформи?Защото до сега под реформи са показали реформиране на Кремиковци, реформиране на Балкан, реформиране на тежката химия, реформиране на фондове - усвояване от техни хора на стотици милиони, реформиране на сметки в КТБ - цесии, реформиране на огромни наеми за костовите щерки, реформиране на България от индустриална в държава от третия свят, реформиране на армията - в безпомощна изпълнителка на американски кървави мисии...Помните ли? Мислите ли?

24

Анонимен

преди 8 години

Народе доверчив и заблуден, едни и същи са. Далаверката, заплатата, екстите, нищо друго не ги интересува, защото тези дето даваме парите не ни пука как и кой ще ги харчи.

23

Анонимен

преди 8 години

пишман-експерта Орешарски ще се върне да фалира още някоя банка, че привършил парите

22

Кой

преди 8 години

Кой е гласувал за Кунева?

21

Да се махат на бунищ

преди 8 години

Тези рекетьори, изнудвачи от РБ да се махат! Да се махат на бунището, където им е мястото. Огромна грешка на Борисов е включването им в правителството. Сега от Ума си тегли.Злодеят Костов, съсипателя на България пак рекетира, изнудва и извива ръце, без да има каквато и да е било легитимност, както и злодейското му творение РБ.

20

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 19,там е работата, че парламентарна и политическа криза в тоя момент би била много много вредна

19

Анонимен

преди 8 години

не виждамв с какъв морал стои Кунева? нали тя отговаря за правосъдието?

18

Истината е една !

преди 8 години

Управляват ви старите приятели Гоце, Тиквун и Доган. Това са истинските мафиоти в страната. Това правителство ще завърши с катастрофа. Лошото е, че ние ще плащаме ремонта, а Гоце, Тиквич и Доган ще приберат застраховката.... като всеки път.

17

Анонимен

преди 8 години

до 2 - много механично смяташ проценитите сре Рб има партии като БЗНС, които нямат и един процент или като НДПЦ, които имат малко повече от два процента, над половината от процентите идват от ДСБ и ДБГ.. А ако Кунева я нямаше, процентите щяха да се вдигнат още, всички изследвания го показват. ДСБ е основната движеща сила в РБ.

16

Трябва ви редактор

преди 8 години

"Той обясни, че сегашното управление се очертава като съюз на ГЕРБ, ДСБ и АБВ."Не ДСБ, а ДПС ! Има ОГРОМНА разлика ! Формулата на управлението е - Гоце+Боце+Доган=ВНЛ

15

Анонимен

преди 8 години

Рамаданчо, колко плащаш на тия 50-100 човека дето тия дни одят да викат нощем по улиците? Кажи че ми трябват кинти за Коледа. Да видим повече ли е от по време на протестите

14

Анонимен

преди 8 години

основният проблем на Радан дойде, че холата около него са продажници. Сега ако вчики бяха един отбор Кунева, Лукарски, Москов, танев, Митгов да рекнат - напускаме и ние - Борисов ще да се оголи в морален план, а след десет месеца можеше да има избори две в едно и Болак да излезе по-силен отпреди за сметка на Герб....обаче те са продажници. хареса им мекото, а Радан няма лостове да ги изритва, както имаше Костов навремето.

13

mery

преди 8 години

Престанете да се правите на светци и да парадирате, че само вашата нищожна партийка сте носители на истината и правдата. Просто сте жалки. Интересува ви само властта и възможността да напълните гушите.

12

Анонимен

преди 8 години

Колко интересно аз още преди 13 месеца знаех без да съм някакъв специалист ,че Борисов никакви реформи няма намерение да прави и да посяга на статуквото,а на Радан чак сега му стана ясно.Питам се докога ще търпим аматьори и некадърници като този на снимката да си правят експерименти с нас.

11

Анонимен

преди 8 години

ЖАЛКО, ЧЕ НЯМА ТАКИВА КАТО ЛЕВСКИ ВЕЧЕ, ЧЕ ИНАЧЕ БУДАЛИСОВЦИ, РАДАНОВЦИ ЩЯХА ДА СА ОТДАВНА ЗАКОПАНИ В ПРЪСТТА!!!!

10

Прогноза

преди 8 години

Орешарски ще се върне, но не с ремаркета и котви зад себе си, а всички българи зад гърба си. Ще сложи край на това подобие на *** в което жиееем

9

Анонимен

преди 8 години

ИЗМАМИ ЦЕЛИЯ СИ ЕЛЕКТОРАТ ЗА ТАКОВА НЕЩО НАВРЕМЕТО ЛЕВСКИ НЕ ЗНАМ КАК ТОЧНО Е ПОСТЪПВАЛ НО МИНИМУМА Е ИЗГОНВАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ И КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО КОЕТО ИМА АКО НЕ И ПО СТРАШНО!!!!

8

Анонимен

преди 8 години

Когато сключи сделка с дявола всичко беше наред нали?Сега вече е малко късно да се правиш на непорочна девица,Радане.Всички видяха ,че сте само обикновенни интересчии и службогонци ,а реформите бяха само за алиби.Хората не ви вярват,Радане!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Ей пълно с платени *** в този сайт. Когато плюете Кънев,кого защитавате Мутрата ли мафията ли местан ли,или "Кой", които вероятно ви плаща????? Но явно не ви пука за бедния български народ.