9

Анонимен

преди 8 години

"Ако знаех, щях да го убия!"Явно убийството е решението на повечето проблеми от ежедневието им.

8

neo5

преди 8 години

Отива мутра в туристическа агенция за да си организира почивка и служителя започва да предлага:- Предлагам ви 10 дневна почивка в Гърция. Слънце, море, ще прекарате много гот!Мутрата кава че е ходил вече там.- Тогава ви предлагам почивка на Хаваите...Оказва се че мутрата е ходила и там.Тогава служителя хвърля последния си коз:- Тогава отидете на сафари в Африка!- Какво е това сафари?- Ами събирате се една група хора, качвате се на джипове и стреляте ...- Ха, ми то все едно съм на работа!

7

Сър Пичук

преди 8 години

Това е новия лаф-на почивка в Сирия. С тези пари дето са му пратили е купил експлозивите. Да не се правят на неразбрали родителите.

6

Спас

преди 8 години

дА НЕ ИСКАш ДА СИ ПЛАТИш БОРчА, А НА ВСИчКОТО ОТГОРЕ, И ДА ГОВОРИш???? НЯМА ПО -ГОЛЕМИ НАГЛЕЦИ ОТ ФАшИСТКАТА ХУНТА В ОКРАЙНА!

5

ДГД

преди 8 години

Горкия сиромах, жив да го оплачеш... Не знаел!?Баси нескопосания цирк, на кого ги разправя този? Нали сега трябва да спаси кожата, какво друго да каже......вълкът в овча кожа.

4

до 1

преди 8 години

Че какво му е лошото на почивка в Сирия, стреляш си спокойно в едната посока(все пак тогава Русия не беше почнала да ги обстрелва), нашите известни ловджии начело с убиеца на Архари сигурно умират от завист.

3

Анонимен

преди 8 години

Естествено,че така ще каже.

2

Живко Марков

преди 8 години

Като са тук при нас се правят на умрели лисици.А като попаднат в средата си стават най върли и зли.Народът ни за тях казва Приятелството им е на коляното.Не хора а из.ро.ди!!!

1

ПП Глас Народен

преди 8 години

"На почивка в Сирия", само как звучи..