49

П.К.

преди 8 години

До Анонимен 54Заблуждаваш се. Държавата осъжда шофьора, а не лично полицаят. Той не взима пари или други дивиденти от това. Всички полицаи трябва да са такива, браво! Броят на подкупни полицаи е право пропорционален на броя на жертвите на пътя....

48

Д. Б.

преди 8 години

"За да си пътен полицай, главното е да си човек, да си изпълняваш служебните задължения и да разбираш хората", заключи НеподкупнияТова важи за всички професии.

47

До Анонимен 49

преди 8 години

I aptekari..

46

Анонимен

преди 8 години

Новината с голямо "Н"... НЕПОДКУПЕН ПЪТЕН ПОЛИЦАЙ. Това е реално новина.

45

Анонимен

преди 8 години

Взимането на подкупи в КАТ застрашава живота на предложилите подкуп и тези около него.

44

Анонимен

преди 8 години

Po moga da nareka Polizaq (tarikat)! Znachi sadi narushitelq! Pecheli deloto! Sled deloto poluchava ot Darjavata pari za spechelenoto delo!Taka lie? Ili se zablujdavam?

43

Дякон Игнатий

преди 8 години

По-голяма корупция от 97 лв. винетка няма!!! Ще плащате и пак ще карате по разбити пътища. А ремонтите пак ще ви ги правят с най-нискокачествените материали, за да може фирмите изпълнителки да крадат! НАРОДЕ...???

42

Подкупния

преди 8 години

Тоя, мислим, че трябва да го уволнят! И за него ще е по-добре и за цялата ***!

41

Анонимен

преди 8 години

Da bade nominiran za Maz na Godinata!!! Mnogo Dostoen Balgarin!!!

40

Анонимен

преди 8 години

Този е уникат, защото системата е такава, обикновено хората са алчни и подкупни, трябва да се промени системата и такъв човек да не бъде уникат, ако след всяко дежурство минават през полиграф и уличените получат затвор и отнемане на 20-те заплати, ще е друго, същото ваьи за данъчни, митничари, поьарникари, ветвринари и т.н..

39

Анонимен

преди 8 години

А защо не вземе да осъди някой подкупен полицай, данъчен, прокурор, съдия и така нататък....или от тях няма подкупни!?"Не мога да си обясня защо трябва това да е новина, при условие, че това са ми служебните задължения." Защо ли наистина!

38

40+

преди 8 години

Този уникат трябва да се клонира и да се подменят с неговите клонинги останалите. Да е жив и здрав още много години.

37

Анонимен

преди 8 години

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка.Когато осъдите Плевела, Цацаров или Ваньо Костов тогава ми се обадете. Бай Пешо с Жигулата ясно, че лесно ще го натопите. Той е беззащитен и няма връзки да се защити.

36

Само така

преди 8 години

Ако всички полицаи бяха като него, сигурно нямаше всяка година по 1000 човека да умират в катастрофи и още 5000 да остават инвалиди.А сега какво се получава - нарушаваш правилата, караш като идиоть и когато те хване катаджията, даваш му 20лв и продължаваш да си караш по същия безрасъден начин. И после - катастофи, жертви и хиляди души разбити.

35

Видял и препатил

преди 8 години

Знам само, че за 25 години преход няма НИТО ЕДИН осъден политик за корупция и много осъдени за кокошкарски рушвети от по 20 лв. пробутани на полицай.Къде е правосъдието??

34

Браво

преди 8 години

Възхищавам се и си признавам, че се просълзих. Браво на това момче! Заради такива хора животът си струва да се живее, дори да са останали и само шепа хора като тях! А на всички кучета, които лаят по него ще кажа, че керванът си върви.

33

Hiter

преди 8 години

ще си намери и той масйтора. Ще хване Цацров без сирена с 100 над ограниченеито и изведъж ще го освободят.

32

Анонимен

преди 8 години

В България има пари, ако се разпределят правилно тази статия нямаше да я има, т.е. този млад човек за получава достойно възнаграждение, като колегите си в ЕС, да милее да работата си и, коректното отношение да са в основата. Но когато получаваш една смешна заплата, с която едва покриваш разходите си, няма как да ти "пука" за работата и да не изкушиш да вземеш нещо. Ако камерите са навсякъде, глобява се редовно и с не големи суми, хем ще сме по-дисциплинирани, щем ще има и за заплати, но ...

31

Ангел

преди 8 години

Просто си знае цената момчето .За 5 до 100 лв си в кауша.Виж сега хилядарка си е друго!!!

30

Анонимен

преди 8 години

i tova e nqkoq zadacha na mevere zada uvelichat cenata na korupciqta ay siktir be chaynik voda nqmash para digash