37

Анонимен

преди 8 години

Да, той Христо Иванов е много читав човек ...

36

вгр

преди 8 години

... предложение от една малка (НО БОГАТА) партия... както е писано: Исая 56:11Да! лакоми кучета, които никога не се насищат, - Те са овчари, които не могат да разсъждават, Всички са се обърнали към своя си път, Всеки за печалбата си, всички до един.

35

Баба Яга

преди 8 години

Ако не бяха безпринципни реформаторите можеше да им се вярва. Когато Цацаров по измислен скандал иска имунитета на Сидеров бяхте зад него, като не пожелахте да ви бъдат представени доказателства за фалшивите обвинение. Сега с Дълбоката го играете опозиция.

34

поп

преди 8 години

еми да реформаторчетата на радан нещо се заблудиха че герб ще посегне на тяхния си прокурор, който ги отървава от всички обвинения или че ще посегнат на дпс които ги създадоха.много наивно беше, но глупоста не е простителна.парменски

33

internetlumpen

преди 8 години

Стана безпощадно ясно ,че не е възможно с "исторически компромис" да се победи задкулисието и то защото правилата на задкулисието са , че то не е длъжно и никога не спазва правилата...даже и когато поеме ангажимент за това...даже и когато се подпише за тях

32

Геле

преди 8 години

ХАХАХА А и " соросо..ид" ли цензорирате вече ? Свобода за медиите !!!

31

Анонимен

преди 8 години

Атакистки платени ***, пак Костов е виновен, така ли? А вашия руски националист като игра с ДПС и БСП де бяхте?

30

Геле

преди 8 години

Що ли нещо не му вярвам *** тоя *** ? Последните години , като чуя думата "реформа" , нещо започва да ми се по...връща. Вярно е , че имаме належаща нужда от реформи във всички сфери. Но практиката е показала , че така наречените "реформи" се приемат и въвеждат с цел не подобряване на положението , а с цел една групировка да измести друга от хранилката. Как ще ме убедят , че сегашния случай не е същия ?

29

Анонимен

преди 8 години

Най-големите комунисти и децата и внуците на уродливата номенклатура се прехвърлиха сега в редиците на ГЕРБ и РБ те си уредиха топлите местенца в държавата ,а пък вие чакайте реформи от тях

28

Анонимен

преди 8 години

ДПС сега ще сеопита да се намърда във властта на мястото на напускащите ДСБ и НДПС.

27

АТАКА-ПОБЕДА!

преди 8 години

КРАДЕЦА ОТ ДРАГАЛЕВЦИ ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ ДО ЖИВОТ В ДРАНГОЛНИКА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ЗА КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ.САМО ЗА ТОВА ,ЧЕ КОСТОВ ХАРИЗА МАРИЦИТЕ НА АМЕРИКАНСКИ ОФШОРКИ ,КОИТО СЕГА НИ ДЕРЪТ СЪС СКЪПИЯ ТОК ,КОСТОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИНЧУВАН. ДСБ СА НАЙ ДОЛНАТА ПРОДАЖНА ХОМО СЕКСУАЛНА МАФИЯ

26

Анонимен

преди 8 години

Радан Кънев е казал, че от вчера е в категорична опозиция. говори се че РБ ще се разцепи. 5 депутати от ДСБ щели да са в опозиция вече. Даниел вълчев - от хората на Кунева - се готив да става правосъден министър. трима зам-правосъдни министир на НДСП на Касим Дал подадоха оставки.

25

Чехльо от Халкидики

преди 8 години

А аз пастирката ,заедно с с палавата Рада дълбоката и външната Диди Митов(а) сме много доволни,че Ирландия легализира гей браковете.Искаме и ние промяна в българската комнституция която да легализира гей браковете

24

Анонимен

преди 8 години

Костов най-малок ви е виновен, всичок започна още на Кръглата маса 1990 когато се създаде една свръховластена прокуратура, днес АБВ и БСп искат още да я овластяват за сметка на съдебната власт, а Герб исак политически контрол, но никой не иска освен ДСБ д даде самостоятелност на съда.....е в това е трагедията. Всички масово са ченгета и ги е страх, че ще им извадят кирливите ризи ако съда стане независим.

23

Анонимен

преди 8 години

Иванов се оказа достоен човек също като бившият министър на МВР-то - преди Бъчварова. Не можеш да си наложиш вижданията за реформа и да се пребориш със статуквото - напуска.И тук възниква въпросът - защо РБ не го подкрепи. Ами Къде отиде подкрепата на Герб, нали Бойко се кълнеше че подкрепя ИВанов. А Д.Вълчев колок вода му подля за да му седне на министерския стол.

22

Анонимен

преди 8 години

Видяхте ли сега защо се проваля прехода в БГ толкова години и сме на последно място в ЕС,Между мутри,бивша БКП номенклатура и обикновенни политически хамелеони(ГЕРБ) и крадци на прехода,аматьори,никадърници,провалени политици,слуги на чужди интереси(РБ) провалят всичко до което се докоснат,въпрос на време е да доведът БГ до фалит много по тежък от този през комунизма.

21

Анонимен

преди 8 години

Тръгнали от седесарите да се оплакват, че и технтие избиратели се заблуждават. Много бързо забравихте къде е в момента Филип Димитров - Конституционен съдия, къде е Надежда - посланик в Турция, къде е Асенчо Агов - посланик в САЩ. Получиха всичко каквото искаха тези забравени люде, които никой не си спомня с добро. Сега тръгнали да реват, че реформа нямало. Точно с "реформите" на Костов България се срина тотално, а Бойко ще я погребе за съжаление.

20

ПРОБЛЕМ

преди 8 години

До CartmanАбе Реформаторите започнаха да ги налазват всякакви измети! Радан да внимава! Бивши комунисти, крали парите на държавата с куфарчетата ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ КЪМ РЕФОРМАТОРИТЕ, усещайки далаверата! Радене, пази си ГЪРБА! Ще трябв ада му пиша на Радан, че ще съсипят партията му бившите ченгета от гержаджии масово стават реформатори.

19

Анонимен

преди 8 години

Ами другарю Иванов, защо сега не излезете на протест срещу правителството след като именно Делян Пеевски /КОЙ/ е в основата на този скандал? Всичките се правите на свети води ненапити само за да дойдете на власт, не заради реформи и благото на народа. Демагози.

18

ив

преди 8 години

Споко,споко.Не се вълнувайте толкова.Сами си ги избираме,търпим си ги и си ги заслужаваме убавцитите,които ни командорят,нали?!