19

АСЕН

преди 8 години

"Когато е едва на 17, в разгара на борбата й с анорексията, Ели Лиезоу достигнала 34 килограма.Към пръстите на ръцете и краката не достигала кръв, дори ноктите й започнали да почерняват. Дългата й руса коса падала на кичури, а ребрата й стърчали изпод кожата."То детето на 17 г. акъл няма, въпроса е: Къде са били умните родители? И къде е държавата, да наказва *** и пульо, станали по погрешка родители ?

18

Анонимен

преди 8 години

Тая да вземе да поотслабне малко, стига се е тъпкала.

17

Анонимен

преди 8 години

Тия анорексиците, кофти, хора със слаба психика, ама друго си е сочна жена. Та не знам какво толкова искат да изглеждат като щеки.

16

Даа

преди 8 години

Проблемът на такива нещастници е в главата, с бъгнат ментален софтуер са и нямат реална себеоценка. Това си е трагедия, а тук се обсъжда физическото и изражение.

15

Теди

преди 8 години

Коварна болест е анорексията Когато бях студентка 1 курс за мед .сестра- имахме едно 16 год момиче болно като това. Тя си сочеше костите на таза и казваше -дебела съм. А беше само кожа и кости.

14

--------------------

преди 8 години

това е огромна мъка! Гов?дата обаче в коментарите си пак за едното е?ане мислят! Е, не сте ли гнус?ри?!

13

Анонимен

преди 8 години

Че какво не и е наред на лицето на последната снимка, просто си е по-бузаранче .

12

Б.Б.

преди 8 години

Tази има крещяща нужда от СЛАНИНА-от изгрев до залез!!!Без ракия и цигари,разбираш ли??

11

BOC

преди 8 години

Не знам дали има нормален човек, било то и мъж, да хареса, да види нещо красиво в това.....не знам как да го нарека!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Експертът е прав ;) Момичето просто е пецакано с лоши гени, вижте какви бузи има на най-кльощавите снимки, пък за след като се е възстановила няма да коментирам...

9

Анонимен

преди 8 години

Всеки мъж обича да има дупе и цици пък било то и с някоя паласка в повече ,а такива кокалести изцепки не вярвам някой да го кефят.На последната снимка момичето е заприличало на човек 100 % с тази му визия има повече народ който иска да я е....

8

Момичето труп

преди 8 години

Направо труп, само дето още се движи. Този труп скоро ще влезе в гроба, ако продължава все така.

7

ив

преди 8 години

И,драги ми жени,да го знаете: Мъжете не харесват такива жени! Затова не го правете.

6

Анонимен

преди 8 години

ВАРЕТЕ СИ И ЯЖТЕ ТРЕВА ВМЕСТО ГЛАДУВАНЕ!!!!!!!!!!!!ТРЕВАТА Е С МНОГО МАЛКО ХРАНИТЕЛНА СТОЙНОСТ И НЕ Е ТОКСИЧНА!--------------РУСНАЦИТЕ ЗА ДА ОСТАНАТ ЖИВИ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СА ЯЛИ ТРЕВА!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Гладуването *** дойди !!!!!!!!НО АБСОЛЮТНО СЕ ЗАБРАНЯВА СПИРАНЕТО НА ПИЕНЕ НА ВОДА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ВЗИМАТ ВИТАМИНИ ОСОБЕНО ВИТАМИН С!!!

4

хммм

преди 8 години

Грозно е да си лакома, не понасям плюскащи хора, но това момиче наистина е прекалило! Такова гладуване се прави най-много за 2-3 дни.

3

Анонимен

преди 8 години

Тези момичета от много гласене и сваляне на килограми стават грозни.

2

Анонимен

преди 8 години

Всичко прекомерно е вредно, диета, храна, пиене та дори .. !

1

Иво

преди 8 години

Не че искам да подстракавам..смисал нема как да ме осъдите но сравнение със 9-та снимка на всички др снимки е пиченце...така че бих казал на момичетата да си гледат задниците да не стават дебели..подобре като това момиче..не чак 34 кг..но примерно 40-45 е ок ;) аа да ако момичето на 9-та снимка е същото като на другите..мога да и кажа само еваларско че е постигнала тва хубаво тяло..само тря да качи 5-6 кг и е перфект