37

До 56

преди 8 години

Наглстта им няма граници, ще бомбят без да се замислят, после ще се извиняват, припомни си китайското посолство в Белград.

36

Луцифер

преди 8 години

Янките започнаха сериозна борба с враговете на ИД.

35

Антитерорист

преди 8 години

Защо не вземат да изпратят китайски пехотинци в помощ на сирийската армия. Да видим как ще бомбардират тогава.

34

коко

преди 8 години

Преди време попитах:Как аджеба унищожената "държава "Сирия се издържа след 4 годишна война?Откъде намира средства?И не получих смислен отговор!Така че другари преди да пишете хвалебствия за Асад и компания ....помислете!!

33

коко

преди 8 години

Пак малко са дали!Ударът е бил с/у позиции на Даеш и Цистерни с гориво!А сега осмислете къде отиват цистерните и кой ги осигурява!Асад вече започна да подскача че англииските удари от въздуха му пречат?!Само ударите на Русия с/у противниците на режима са "правилни"!Наистина няма по--голям престъпник от Асад.

32

Анонимен

преди 8 години

Световният тероризъм се ръководи и финансира от краварника!А тука - крадеца вика дръжте крадеца!

31

Анонимен

преди 8 години

Краварите си просят боя!

30

Анонимен

преди 8 години

Световният тероризъм се ръководи и финансира от москва!!!!

29

Анонимен

преди 8 години

Абе да ги питаш тез сирийски войничета какво търсят в база на ИД.Сигурно са били на разузнаване точно в този момент

28

Анонимен

преди 8 години

даже китайците се присмяха на рашисткия армата,писаха че ще върви в комплект с влекач

27

Анонимен

преди 8 години

Така трябва, Асад /и енияерите му/е убил повече от половин милион мирни беззащитни хорица, а сега за убийството на 4 главорези москва орева орталъка! А холко народ избиха руските окупатори? А колко болници училища и жилищни сгради изравниха със земята? Всички злини са дело на РИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!!!!

26

Анонимен

преди 8 години

рашистите бобардираха кюрдски автоцистерни превозващи петрол от иракски кюрдистан и разтоварващи на пристанище джейхан в турция. така се финансира кюрдската автономия и отрядите пешмерга. цистерните на ид минават през територия на асад и петрола се извозва от търговец с руско гражданство. така се финансира ид

25

Анонимен

преди 8 години

Що за лицемерие от САЩ и НАТО. Тези единствената им цел е да въвлекат Русия в голяма война и да я изтапосат като най-големият враг на свта, демон и превъплащение на терор. Интересно, че хората виждат всичко и никой нищо не прави. Хипнотизирани овце

24

Анонимен

преди 8 години

турските съветници в ирак са по покана и молба на кюрдската автономия в ирак. кюрдското правителство в ербил съобщи това официално

23

Анонимен

преди 8 години

Интересна работа,русите бомбардират ИД ,а умират жени и деца,американците също бомбардират ИД,а умират войници на Асад.Човек да се чуди кои са ИД-жени и деца или режима на Асад.

22

закономерности

преди 8 години

Турците нахлуха на сирийска територия. Турците нахлуха и на иракска територия. Турците свалиха над Сирия руски самолет и екзекутираха двама руснаци. САЩ бомбардираха позициите на сирийската армия. Това случайности ли са? Или са закономерности?

21

онбашията

преди 8 години

айде да идва тръмп че тая черна мaймуна ще ни вкара в трета световна.

20

до 29

преди 8 години

Тигърът и Т-34 са различни типове танкове. Единият е тежък танк с тегло 68 тона и челна броня 120мм. Докато руският е среден танк с тегло 28 тона и броня 45мм. Как може да ги сравняваш.Но когато създават ИС-2, с оръдие 1,5 пъти по-мощно от на тигъра, стрелящ с 50кг. снаряд, биографията на тигъра свършва.

19

без грешка

преди 8 години

Станала е грешка. Американските летци са помислили, че това се болници или сватбари, и са ги бомбардирали по навик.

18

НАЛИ ИМ СВЪРШВАТ

преди 8 години

бомбите и сега НЯМА да се крият срещу кого воюват НАТО в СИРИЯ