37

Анонимен

преди 8 години

Този какъв е че говори за Крим. Той докара Украйна до дъното, а се загрижил за руските територии.

36

коментор

преди 8 години

този на снимката и онзи другия с очилата са МЕГА ГИГА клакьорите

35

dmx

преди 8 години

Виж сега, ти трябва да се научеш да отличаваш действителност от фантазии. Защо смяташ, че равностойни. Това е психическо отклонение.И защо не искаш хората да решават? Какво са ти направили? Наистина ми интересува.

34

Анонимен

преди 8 години

КАТ СИ МИСЛИ ЧЕ " КРИМЧАНИ СА УКРАИНЦИ" ЗА ЧИЙ ТОГАВА ИМ ПРЕКЪСНА ЕЛЕКТРОСНАБДЯВАНЕ ПИТЕЙНА ВОДА И ДРУГО? ПЪЛЕН И. ДИОТ..ТА ТОВА СЕ НАРИЧА ГЕНОЦИД ЗАЩОТО ЗНАЕ ЧЕ ТАМ СА РУСКОГОВОРЯЩИ ...С ПОЛИТИКАТА СИ САМ ТИКНА ВСИЧКИ И ВСИЧКО В РЪЦЕТЕ НА РУСНАЦИТЕ ...МАЙ ПОВЕЧЕ ГО БОЛИ ЗА ФАБРИКАТА МУ ТАМ ОТКОЛКОТО ЗА ХОРАТА В КРИМ ЗАЩОТО САМО ВЪВ ФАБРИКАТА МУ Е БИЛО ОСТАВЕНО ЕЛ.СНАБДЯВАНЕ НО НИКЪДЕ ДРУГАДЕ- ДОРИ БОЛНИЦИ УЧИЛИЩА И ДЕТВКИТЕ ГРАДИНИ НЕ ГИ ПОЖАЛИЛ...Е ЗА КАКВО ПРИКАЗВА ТОГАВА?

33

Ретро

преди 8 години

Абе, спомняте ли си преди година+ *** глави предсказваха че Русия след снакциите до година ще падне...Е! Не само че не падна, а даже стана!Сега гледам даже мрънкат че финансирала , променяла световна политика , намесвала се ...Айде ориентирайте се де! Русия е слаба или Русия е силана?

32

dmx

преди 8 години

До АнонименЕ, много ти станаха условностите. Хората ли решават? Кой предлагаш да решава? Троловете в Днес ли?

31

dmx

преди 8 години

До АнонименАма те не искат. Няма аналогия.

30

Анонимен

преди 8 години

Русия сега ще строи мост до Крим. Мостът ще е дълъг над 10 км.

29

dmx

преди 8 години

Крим е руски, защото хората искат това, не разбираш ли бе червей.

28

Анонимен

преди 8 години

Иде Коледа и Прасенко пак е обезyмял!

27

dmx

преди 8 години

Жителите та Крим трябва да решат. Ако Порошенко иска втори референдум да си каже. Но той иска по втория начин. Е, няма как да стане.

26

Дядо Мраз

преди 8 години

Колко лъжи в една малка статия, на един нереален човечец, а книжен плъх, автора ѝ. Крим не е станал автономна република през 2014, а винаги е бил такъв от както е предаден на УССР от РССР през 50-те години, та чак до настоящото време. Дори в състава на РФ днес, Крим отново е автономна република.

25

Анонимен

преди 8 години

предлагам да му заселиме 1 млн бежанци, нали иска в ойропата...

24

Анонимен

преди 8 години

този умник , не знае е ли че хрущов отдавна умря

23

vlady

преди 8 години

Порошенко е достоен президент на Украйна с отлична алкохолна подготовка ученик и последовател на великите Юшченко и Елцин. Проруските сили в Украйна нямат такива лидери професионалисти майстори на чашката с отлична алкохолна подготовка. Путин също няма необходимата алкохолна подготовка и следва да бъде заменен от ученик и последовател на великия Елцин.

22

Анонимен

преди 8 години

тоя е пълен откачалник. след време самите украинци ще го изгонят.

21

РЕАЛИСТ

преди 8 години

От преди два дни Украйнските сили са почнали масиран обстрел с всякаква артилерия на горловка и донбас май се канят за война след нова година. А другаря порошенко май се кани да загуби с този си ход повечко територии отколкото си е и представял ама като слуша хамериканците и като е дупедавец така му се пада

20

партенка

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от лъжите на Пороченко. Висотата на полета на неговата лъжовна мисъл е направо ненадмината. Дори шефът му, Обамата, обяви, че повече няма да лъже, защото Пороченко го е бил в тази дисциплина. От оня свят се обади и Йозеф Гьобелс и заяви, че сваля шапка на Педро. Вече има предложение, Педро да получи почетното звание Педро Партенката.

19

До 23

преди 8 години

Абе друго си е да се приложи примерно стандартната американска практика-избиваш всички местни 90 % ,10 % ги набутваш в резервати и посли идват заселниците. Или пък стандзартната немска практика-избиваш 100% от тези които не могат да работят ,а другите в концлагери да бачкат докато умрат и минат през крематориумите.И други " демократични "практики мога да ти посоча ако искаш.На англичаните и французите примерно какво са правили в колониите си

18

Анонимен

преди 8 години

ами какво да засели освен сибиряци? Няма ток, няма вода - кой друг може да оживее освен азиатската сгaн.