277

Бай Ганьо

преди 8 години

гарванът е семейство лешояди :)

276

Димитър

преди 8 години

джон кирливия по цял ден трябва да духа супата и дано мъ се набие в тиквата малко разум.

275

Анонимен

преди 8 години

До 425Това не е човек ,това е рептил.

274

Анонимен

преди 8 години

На запад от берлин разруха след 1945 г нямаше но на изток където светът беше попаднал под сянката на съветския комунизъм времето спря народите затънаха в лъжа ,бедност ,интриги ,страх ,мизерия.нихилизъм ,простащина ,нестабилност и демагогия и всичко благодарение на другарите от ссср . Същототе тия сега другари тръгнали да ми обясняват за лошата америка. Другарю аз на лъжци като теб никога не съм и няма да повярвам . Комунуста не е човек ти същото

273

Анонимен

преди 8 години

Е кал нема да продават дрога та нали са волен альошата са се бори със дрогата. Е толко сте жалки тва атакиските *** . Че оставам без думи

272

Анонимен

преди 8 години

Изключително противен човек на снимката. Наглец.

271

Анонимен

преди 8 години

На другарите атакист които учудващо бързо се активизират неделя след като свърши зомби шоуто не делник . Скъпи другари диктаторите за това са диктатори защото не се избират камили пък да бъдат преизбирани . И после скъпи *** другари хората не са елементи ,елементи има в таблицата на менделеев и в телевизорите . А и в терминологията на българската ръзбойническа комунистиче ска партия . А и да още чакам факти и доказателства ,помолете кремъл бъдете активни

270

Бай Ганьо

преди 8 години

за какво се тревожите така ли иначе ще умрете ... защото сте последната дупка на кавала ...имале значение дали к.ра на Путин или на НАТО..най.добре се молете поне да сте за рая ... поздрави от най-красивия град на Близкия Изток Истанбул ,и често добре ми плащат за рекламата на града :)

269

до 414

преди 8 години

Ибягалите според теб аз ги виждам всяка вечер когато се прибирам от работа. Окупирали са всички подлези на грипи от по 4, 5 човека и продават дрога. От там са избягали 90% криминални елементи и терористи.

268

Мунчо

преди 8 години

До 420**** = чал.мите - любим атрибут на българското население по тези земи само до преди няма и 140 години

267

Мунчо

преди 8 години

До Анонимен 412А вие скоро ще разберете, че е врема пак да слагате ***, щото всичко хубаво си има край. Айде, до след още 500 години, ако руснаците за толкова успеят да забравят какви сте дри.шни по тия земи!

266

анонимен

преди 8 години

КОЙТО ПОТДЪРЖА САЩ,ФАЩ И НАТО Е ТЕРОРИСТ ГЛУПЦИ.....РАЗКРИХА ИМ СЕ ДАЛАВЕРИТЕ НА *** ТУРСКИ И ЗАЕДНО СЪС ТОВА И НА МРЪСНИТЕ АМЕРИКАНЦИ....КАДЕТО ИМА АМЕРИКАНЕЦ ЗНАЧИ ИМА РАЗРУХА И ТЕРОР И МНОГО КРАДЕНЕ....НАПРИМЕР ПОГЛЕДНЕТЕ БЪЛГАРИЯ АМЕРИКАНСКИТЕ МЕКЕРЕТА У КРАДОХА ВСИЧКО И ПОСЛЕ РЕВЕТЕ ***

265

Анонимен

преди 8 години

А алчните и нагли задокеански демократизатори кога ще спрат да си врат гагата по целия свят и да предизвикват анархията в която сме принудени да живеем сега.

264

Анонимен

преди 8 години

Су-то е несваляемо само когато има "Хибини" според другарите. Трябва да благодарят на американците че не им свалиха и другото Су което уж много ги уплашило и подали оставки :)

263

Анонимен

преди 8 години

Руснаците само от твърди решения разбират и турците го доказаха, предуприха един път руснаците, предупредиха втори път да не им навлизат в територията, и на третия път след десетократно предупреждение взеха че свалиха страховития бомбандировач СУ който уж беше несваляем но турците не знаеха

262

Анонимен

преди 8 години

Грешка до 410 кой сирийски народ ? Този който се удавиха в морето или те си в ЕС ? Които избягаха от Асад , 'легинимния' президент на сирия, сирийците си рискуват живота чрез удавяне вместо да помогнат на Асад и да се бият за него , дали ще гласуват за Асад , убиеца от който са избягали ?

261

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо 406 кой сирийски народ ? Този който избяга в ЕС от Асад ли ? Дали ще гласуват за него ?

260

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДо 406 руснаците в скоро време ще разберат че заприличва все повече и повече на Северна Корея, забраниха им да пътуват из целия свят заради путин гения на икономическото чудо и военно космическите сили, от българите му писна, скара се с турците въпреки всичките им прегръдки, скара се и с всички останали и съседни и далечни на русия страни, забрани им да ходят в ЕС и Турция, в Египет не става също, когато пуснат тока в крим там ще почиват рустаците, нали за това анексира крим ?

259

Анонимен

преди 8 години

Rusia samo napred snaete gi ubiizite

258

Анонимен

преди 8 години

Ай сиктир бе. Кой си ти , че да казваш кой ще бъде президент и кой не. Асад е президент на Сирия и ще бъде преизбран за такъв от Сирийският народ а "умерените терористи" ще бъдат старателно ичистени от територията на Сирия.