8

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 8 години

ДНЕС.БГ НИЕ ПО ГОЛЕМИТЕ ЗНАЕМ, ЗА ТЕЗИ НЕЩА,,, НЕ Е НУЖНО ДА ГО ПОКАЗВАТЕ И НА НАШИТЕ ПО МАЛКИ ДЕЦА,,,,,, ВЕДНАГА ДА МАХАТЕ ТАЗИ СТАТИЯ И ВИДЕО.... ЯСНО ЛИ ВИ Е ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ.....

7

Ники

преди 8 години

Доста професионално направен филм. Знаете ли, че прокламирането на насилие сред деца е подсъдимо!

6

Анонимен

преди 8 години

ИД няма как да ме убедят, че да застреляш някой, който е вързан, а преди това е бил смазан от бой и мъчения за да не може да се съпротивлява, е свидетелство за сила и смелост. Вързано куче всеки може да бие. Видеото доказва единствено, че тези "бойци" са едни най-обикновени главорези и страхливци, нищо повече.

5

Анонимен

преди 8 години

Видеото е предоставено с любезното съдействие на американското посолство.

4

Наблюдател

преди 8 години

Ето това е исляма! Великолепна реклама!

3

Веско

преди 8 години

Много сладко филмче. Да разбирам, че сте на хонорар от ислямистите да ги рекламирате. Мисля че има няколко текста в законите, по които това е подсъдно. Пък представям си колко популярно ще стане сред наште недоучили.

2

Анонимен

преди 8 години

Кое е хуманното тук - око за око, зъб за зъб и изтребване до крак, или да ги превъзпитаваме с риск да умрем преди да свърши превъзпитанието а?

1

Анонимен

преди 8 години

Хах, учудвам се, че от редакцията са позволили качването на клипа. Но няма лошо, да се знае. Щото маса народ в бг представа си няма за какво иде реч 5 години в Сирия, и какво е това нещо, наречено война. Това от клипа е една интересна пикантерия, заснета в холивудски стайл.