116

Васо

преди 8 години

"И не се знае дали Вашингтон ще може да убеди Реджеп Ердоган да пребори петролната зависимост и доброволно да затвори границата" за цистерните с нелегално гориво, резюмира "Независимая газета", цитирана от БТА." Всичко, което прави петрола евтин е против Русия, ерго в полза на САЩ. Така, че разни декларации и убеждавания на Ердоган са празни приказки. Той е по-важен за американците от цялата Европа. Бих казал евро-азиатския им Израел.

115

Боби

преди 8 години

До Анонимен 172Отиваш на СИРИЯ МИЛ РУ След това на някой брифинги си сваляш материалите в ППТ Микрософт полер поинт

114

жеко

преди 8 години

да отговоря на наказаните по рождение от природата. петрола с камиони се пренася във варели, има възможност да се натовари по голямо количество защото нефта като се преработи остава 20% бензи и не излиза сметката да се кара с цистерна

113

Коце Маце

преди 8 години

Процент от продажбите ли взимат тези "***"по форумите, де то са се захванали да защитаватмафиотския клан EРДОГАН.Не им ли е известно на тези Нещастници че подготвенатапълна документация по този въпрос вече е предадена нанай-високо ниво в ООН !

112

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 169Влязох в сайта на Министерство обороны Российской Федерации и там на фото освен танкове, подводници, самолети и някакви бастуни друго нямаше. А даже и една бяла мечка бяха снимали. Ама цистерни няма. Дай линк, къде си ги видял?

111

Анонимен

преди 8 години

Поредната излагация на Путин! Тези снимки са на област, контролирана от кюрдите и Есад и нямат нищо общо с турската граница.

110

Боби

преди 8 години

До Анонимен 166Едно ТИР място за зареждане е 20*4м или 10 места за зареждане са 20*4*5+20*4*5 + 50*2*5(вход изход) + 50*2*5 или 1800кв мна това място се обслужват 20 на час или 480 на денколко ти трябват подобни места да обслужат 1500 камиона .... 4 места

109

Анонимен

преди 8 години

ДНЕС като една полит-коерктна медия разбира се показва клип който буквално нищо не доказва ..който иска да види цистерните нека влезне в сайта на МО на Русия ...пълно е със снимки с цистерни ...по 100-200 на опашка ....или 100-200 цистерни на Турски паркинг чакат да бъдат разтоварени

108

Боби

преди 8 години

До 9991. Снимките са на Ройтерс а те скалъпват не само снимки но и новини доказано и то от други западни медии2. Българските медии една свестна снимка по темата в повечето случаи не могат да поставят камо ли истински нередактирани материали които показват че рашките са прави. Не може Рашките трябва винаги да грешат.

107

Анонимен

преди 8 години

До 999Знаеш ли колко време трябва една цистерна да бъде маскирана като търговски ТИР....точно 30 минути след това си карай търговския тир ....в Европа ..Турция и САЩ

106

Боби

преди 8 години

До Анонимен 161Вземи прочети документа на ИКАО за въпросния инцидент. Въпросния доклад излезе чак след разпада на СССР и след като Русия предаде всички доказателства на ИКАО включително и черните кутии. ИКАО официално обвини Екипажа, а от там и Компанията превозвач, че носят отговорност за инцидента. И това стана по времето когато Русия беше разграден двор и нямаше никакво влияние по света.

105

Анонимен

преди 8 години

Петрола не се ли превозва с цистерни. Аз на снимките и на клипчето не ги видях. ***, може пък да са се изхитрили и да го прекарват на буци?

104

Анонимен

преди 8 години

И това даваше ли им право на съветските другари доста дълго време да отричат случилото се . А да и забележките си ги запази за близките на загиналите да видим дали ще те разберат

103

Боби

преди 8 години

До Анонимен 158Много извратена логика имашИД е нужна на Москва ??? Ако има ИД и подобни организации може да се обостри ситуацията в Кавказ. По време на лошите времена преди 10 години е имало по 150( СТО И ПЕТДЕСЕТ ) бомбени атентати на година в РФ. Това Европа и САЩ даже не може да си го представят а Рашките са го изживели. Точно и за това сега са в Сирия да смажат ИД и други подобни организации на чужда територия. А КОЙ създаде тези организации и ги пусна да вилнеят всеки знае.

102

Боби

преди 8 години

До читател 154Само една забележка Въпросния Самолет се разхожда 2(ДВА) часа и на стотина километра навътре в СССР Въздушно пространство беше прихващан поне 2 пъти от изтребители и най-накрая го свалиха. Разликата е ОЧЕВАДНА. Дори Руския Су-24 да е нарушил Въздушното пространство на Турция то е за 5-15 сек. За толкова време само предупреждение не можеш да предадеш. Но може да го свалиш една минута след това ако твой изтребител чака във Въздушна Засада на 5-10 км от там.

101

Анонимен

преди 8 години

Ислямска държава е нужна на русия за да държи европа е страх и разбира се далече от близкия изток . То дали ще се казва опълчение както в украйна или идил все тая господар е един и същ

100

АЗ

преди 8 години

До мъ даМного си печен, имаш много мозък и си добър стратег! Може да те приберат някъде да станеш поне генерал или финансов директор!

99

Боби

преди 8 години

До Анонимен 153 152Самият Ройтерс публикува снимки на остатъците от оръжията на Рашките които са ползвани срещу колоните с камиони в Сирия - (РБК нещо си) реално това са касетъчни бомби с противотанкови управляеми боеприпаси спускащи се с парашут. Самонасочват се по топлинното излъчване на двигателите и стрелят от горе където танка има най-тънка броня. При поразяване на камион с петрол се получава ... Голяма експлозия. дори и да е празен (вътре има остатъчни газове)

98

Анонимен

преди 8 години

Да ви имам доказателствата. Тези тирове могат да пренасят всичко - лук, марули, картофи, репи и т.н. Никъде на снимките и видеото не се вижда "петрола на ИД". А и не съм убеден, че тировете минават "свободно", както твърди Русия. На видеото се вижда САМО кратък кадър за 2-3 секунди, след него други кадри за по 2-3 секунди т.е. моментите, в които се проверяват тировете по всяка вероятност са отрязани.

97

Боби

преди 8 години

До Анонимен 147УМНИКО направи ли ти ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ ТОВА СА СНИМКИ НА РОЙТЕРС. Нашите медии няма да си позволят да публикуват нередактирани руски материали. Те в нашите сайтове и една точна снимка корелирща със заглавието не могат да поставят то за по-сериозни неща като истински доказателства да говорим ли?