179

Анонимен

преди 8 години

Не е само тук, в целиясвят вече преобладава мнението че Турция(сегашните политици) търгуват с Идил

178

Анонимен

преди 8 години

Не знам за вас ,но светът върви сигурно към война ,преди малко от Пентагонът съобщиха ,че за тях няма доказателства за търговия с петрол на Ердоган с ИД и ,че изцяло застава зад Турция.Путин вече знае какво трябва да направи и срещу кого се изправя.

177

Анонимен

преди 8 години

От картата всичко е ясно.

176

Анонимен

преди 8 години

ОкомерСпоред теб Ердоган трябва да подаде оставка? Нали твърдиш че купува нефт от ИДИЛ. Той това и обеща. Чакаме.

175

жуж

преди 8 години

Мизерията ще стане национална доктрина , за ширака страна агромнаЯ. Ще сърбат супа борш и хрян заради идеята путинова.

174

Анонимен

преди 8 години

Като чета тук коментарите оставам с впечатлението че тук има по големи католици от папата! Т. е. по големи европейци от тези в Брюксел. Което е вярно, та там повечето са *** .

173

Сандо

преди 8 години

нали може да си представите как на някой *** ще му стиска да отстреля руски бомбандировач без да попита преди това 10 пъри хамериканците за разрешение.

172

Окомер

преди 8 години

Пъзела се нареди Идил свали цените на петрола трикратно, Русия губи милярди, затова руснаците са в Сирия, Ердоган купува петрол на безценица и с печалбата купи изборите и бие кюрдите. Битката на диктаторите губещият Путин среюу печелещият Ердоган.

171

Asiti

преди 8 години

DO 999Shtom tolkova haresvash Ertaliban i negoviq kenef togava zashto mi stoish tuka a ne zaminavash pri nego?

170

Анонимен

преди 8 години

Едва ли има по голямо закрепостяване и феодализам от този който цари на запад от Черно море

169

Румбо

преди 8 години

Май наближава времето,когато ще се отървем от най-страшния си враг-Турция!А какво ще струва това на Русия-какво ни интересува,нека си гледаме нашата полза!А определено ще спечелим,ако Турция пострада сериозно!

168

Анонимен

преди 8 години

Путин връща руснаците към крепостното селячество . Но дали ще е доволен народа му е друг въпрос. Важно е традициите да се спазват.

167

Анонимен

преди 8 години

Това всеки го знае. Снощи дори по проевропейската ТВ Европа излъчиха филм на Дойче Веле който ясно показва търговията с нефт и културни ценности които ИД върти с Турция САЩ и западна Европа. Ердоган трябва да изпълни обещанието си, и да подаде оставка.

166

Asiti

преди 8 години

Balgarskiqt narod rano ili kasno shte gi izrita vsichki predateli i enicherite kam Turtsiq taka narecheniya WW kenef

165

бай Иван

преди 8 години

Време е Обама да сложи динената *** на Ердогана,да освободи светкси настроените турски генерали от затвора и да си изпълни мисията.В противен случай цялата операция ще е кьор фишек...

164

da

преди 8 години

Американците нямали такива данни и това не било вярно!!!Само без да искат не казват кой тогава купува петрола? Или ИД не продават може би?След 3 години борба с тях нямат данни!!!Или те са глупави, или взимат нас за такива.

163

фес

преди 8 години

Дипломацията на Путин катапултира , за да не спадне до нула. Ердоган му гласи вече срещи и в тоалетната. Путин еее осъзнай се ! Един ден ще останеш с едни ядрени ракети само. Това ли искаш ?

162

Хибрид

преди 8 години

Поради намален бюджет и загуба на влияние от днес надничарите на Америса срещу България ще получават заплащането си в кофи с ИДИЛски петрол получен от тяхните партнйори от Туркието

161

Анонимен

преди 8 години

Най-големия проблем на руснаците: САЩ са *** в гащите им.

160

Фесконтрол

преди 8 години

Фе.сове, щрак на патката главата, Ерджолан в капана с двата крака!