22

Turkish Power

преди 8 години

..Gnusna armenska paplach...tuka e Bulgariya! Uvajavayte bulgarskite zakoni...divatci!

21

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 8 години

Явно се управляваме от ***! Арменците са християни. Къде е тука рисковия профил бе алоуууу?! Или ги бъркате с чеченци и прочее. Сега ще се плащат щетите. Ако почнат така да взривяват де що има кола или бус, докъде ще я докараме.

20

Анонимен

преди 8 години

До . 19Абе, експертите по-долу: според вас КАК трябва да си върши работата полицията?- - - - И ние това се питаме ? Как всички ние знаем че така не се прави, а ченгетата - НЕ ???

19

Смешна работа

преди 8 години

За пореден път се уверих че органите на реда са много слаба ракия.Жалко че получават заплати!!Кучето също не заслужава мръвка. Да кара на хляб и вода един месец.

18

Анонимен

преди 8 години

Предлагам да погледнем колко пари са ни останали в протмонетата, че ще трябва да плащаме щетите !!! Ченгетата няма да го направят - бедни са !!! А и да го направят пак с нашите пари ще е !!!

17

Анонимен

преди 8 години

Арменците са християни, а всички знаем освен главния секретар кой прави атентати.

16

.

преди 8 години

Абе, експертите по-долу: според вас КАК трябва да си върши работата полицията? Специално в този случай са реагирали по най-правилния начин, и са действали ТОЧНО както трябва.Вие какво искате - да гръмне някъде, за да плюете по форумите че "не си вържат работата" ли?

15

Анонимен

преди 8 години

Тези парфюми да не са от модната напоследък линия Биг Банг?

14

Гаранция-Франция

преди 8 години

Ако ще пътувате до чужбина със самолет, не ходете с колата до летището. Че после като се върнете, може да си я намерите гръмната... заради съмнения, че в нея имало експлозиви.

13

Бойко

преди 8 години

Сега арменците ще ни съдят в Страсбуг дето сме им разбили буса и тарашили гащите без причинаи ще ни осъдятще тябва да им платим ама кучето е виновнода се лиши от пържола Казах!

12

До читател

преди 8 години

Оставяш си колата на обществен паркинг пред обект от националната критична инфраструктура и си биеш камшика в чужбина. Два служебни уреда и две служебни кучета регистрират взривни вещества в буса. Ами нормално е да го разбият и проверят, не е за първи път и няма да е за последен. Експертите сега ще кажат, дали с буса са превозвани взривни материали (което е най-вероятно).

11

Анонимен

преди 8 години

Нема смисъл да се плаща за телевизи, риалити форматите се разигравата в реално време около вас и редовно се отразяват в Нета под формата на НОВИНИ.Къде се наемат статисти за уличните серии, та човек да си подпомогне бюджета за празниците?

10

Анонимен

преди 8 години

СМЯХ...смяхххххххх

9

Анонимен

преди 8 години

Абе те ще си кажат бе !!! Всичко ще си кажат !!!

8

плащай

преди 8 години

Хайде, сега българският данъкоплатец ще трябва да извади пак от джоба си пари, за да възстановим щетите, насенени на арменските граждани.

7

Наблюдател

преди 8 години

МВР за Н-ти път се показа, като абсолютно неадекватна институция! По-добре да я закрият, че за над 1 млрд може да се наеме частна полиция, която да е мнооого по-ефективна.

6

Анонимен

преди 8 години

Всички източно европейски търговци са разни съмнителни фигури, но тези максимум не са платили мито или нямат фактури за стоката :)

5

Анонимен

преди 8 години

Tva tolko go duvkahte vse edno e imalo bomba , chak mutrata-slunce vriakashe neshto ,s tiq rome kude se puskat prez granicata , vsiako neshto trriaa se proveriava tva e polojenieto.

4

Анонимен

преди 8 години

ВЧЕРА СЕ Е ПРИЕЛА РАМКАТА НА БЮДЖЕТ 2016 КЪДЕТО ИМА НОВИ ЗАЕМИ 5 МИЛИАРДА ДА СЕ ВЗЕМАТ ОЩЕ!!!!!ОПРАВДАХА БИСЕРОВ!!!БУДАЛИСОВ ЗАКЪСА СЪС ТАКСИТЕ УВЕЛИЧЕНИЯ!!!--------ТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ИМА ЕДНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ЗА ПРЕД БАЛАМУРНИЦИТЕ ВЕРНИЯ МУ ЕЛЕКТОРАТ КАТО ПРЕД ГАЛЕРИЯ И ЦЕНТРАЛИТЕ НА РЗС И ДСБ!!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Пълна пародия, смешници, разхвърляли там на арменците гащите и предотвратили непредотвратимото