9

Анонимен

преди 8 години

Има висше и е работила в ресторант в Испания. Благодарение на нашите политици - бирници, всичко младо бяга от държавата си, а те живеят като царе зад високите зидова на палатите си. БЪЛГАРИ, ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ.

8

Анонимен

преди 8 години

Така е в испания, домашното насилие е всекидневие, а убийствата на жени по една на седмица, преди две години ги докараха до 75 за една година и от институциите се наложи да започнат да гледат сериозно на този проблем, защото в повечето случаи убийствата се извършват пред децата им и със жестокост като описаната по горе

7

ГЛАС НАРОДЕН

преди 8 години

"Завършила висшето си образование в Международното висше бизнес училище в Ботевград и през 2012 г. заминала при родителите си в Мадрид. Работела в ресторант в центъра на испанската столица."ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ, ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА: ЗАЩО ТОВА МОМИЧЕ, КОЕТО Е ЗАВЪРШИЛО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ РАБОТИ В РЕСТОРАНТ В ИСПАНИЯ ???БОГ ДА ПРОСТИ. СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА БЛИЗКИТЕ Й.

6

Анонимен

преди 8 години

Последно Станислава или Светослава?

5

Asiti

преди 8 години

Gaden, mrasen ispanets.Katolocheski ***.

4

Анонимен

преди 8 години

То на тоя като му погледнеш физиономията и веднага ти става ясно, че е някакъв психопат.

3

Анонимен

преди 8 години

До МишоЗащото е загинал наш съгражданин ?

2

Анонимен

преди 8 години

това трябва да го прочетат бг.полицаи, адвокати, съдии, прокурори,които действат в полза на закононарушителите, в това число насилиниците и дори самите вършат и съучастват в престъпления като ги укриват и отсъждат в полза на престъпниците и онепрвадават жертвите на престъпления. И по принцип не ги грижа за човешките права, нито за истината и правосъдието а само за собственото им спокойствие и изгода.

1

Мишо

преди 8 години

Защо трябва битови трагедии от Испания да са водещи новини у нас?