25

Ха,ха,хааа..ДА ,БЕ..

преди 8 години

....ТУРЦИЯ Е ВТОРИЯ ЕДЪР КУПОВАЧ НА ГАЗ --СЛЕД ГЕРМАМАНИЯ!!!ТА ......НА КОГО ЩЕ ПРОДАВА ПОСЛЕ ГАЗ ,РУСИЯ...НА КАМИЛИТЕ В ПУСТИНЯТА ЛИ..??!

24

Анонимен

преди 8 години

няма потоци няма денги паняли бе мускали

23

до 30

преди 8 години

Споко, Путин ще го разсшири четворно от към турска страна.

22

до 20

преди 8 години

Руските проекти са като извънземните, всички са чували за тях, ама никой не ги е виждал-Отопляваш се с руски газ. Караш колата си с руски бензин. Токът, който ти захранва компютърът е от руска АЕЦ.И тези неща според теб ги няма?! Малееее, пак не си си пил хапчетата!

21

черноморский флот

преди 8 години

а ко праиме ние, ако ердоганчик замрази босфор и дарданеллы? круизи наверно!

20

От Русия - с любов

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА ! 6 " Бойко, *** при Путин , поискай прошка и помоли за Южен поток!" Това не е причина за шеги, наистина! Това беше добра идея за България - ама ВЧЕРА! Днес вече не е възможно. Бихте искали да живеете без Русия- вече се е случило. Бъдете счастливи, братя- българите!

19

Анонимен

преди 8 години

25- 0тнася се за турция и ердоган

18

Анонимен

преди 8 години

ааа береме траби... аре

17

Анонимен

преди 8 години

Все пак България е икономически по-добре Русия. Който не вярва да иде да живее с 6000 рубли ($90) на месец и да то питам как е .

16

Анонимен

преди 8 години

благодарим на бога че ,чавка му изпи мозъка на този от снимката .най голямата заплаха за българия вече не съшествува ;турция в европейския съюз.колкото до останалото турция я чака съдбата на фашистка германия

15

Анонимен

преди 8 години

Супер нагли тея ***, хем граници не признават,пък и извинения чакат даже.Същото го правят със всички страни около тях, влизат нарочно за да видят кой как ще реагира. Е видяха. Дано има още.

14

Анонимен

преди 8 години

АнонименРуските проекти са като извънземните, всички са чували за тях, ама никой не ги е виждалПрва си...Руските проекти са като икономическите успехи на България. Всички са чували за тях, но никой не ги е виждал.

13

Деси

преди 8 години

Горките тръби... така и ще си изгният

12

Анонимен

преди 8 години

протурнаците могат да си плюят колкото си искат само че; турция вече е труп ,няма никаква надежда нито за членство в европейски съюз ,нито за сериозни отношения с европа и азия а оше по лошо е когато кгб и русия ще те дебнат със топора во веки веков.смъртната присъда е подписана -амин

11

Анонимен

преди 8 години

Пет дена след радостта на съвецките *** за турския паток и вече няма да го има. Толкова струва думата на руснака...

10

до 16

преди 8 години

Пиете ли си редовно вашите хапчета?.

9

ERDOGAN do PUTIN

преди 8 години

are stiga si se sardil za edin 6amar 6tete po4erpq edna vodka

8

до 12

преди 8 години

Другарю "нежен" експерт. Колега. Аз също съм експерт по "тесни" места. Ако имате "нужда" мога да ви обслужа.

7

браво ердогане

преди 8 години

Нов шанс за нашите дебелосер...да пуснат отново южния,ако имат 2 гр мозък поне.Поне това унижение-османски поток да отпадне от робска българия-заобикаляне отстрани като че сме чумави...Да видиме нашите Дупетати с какви очи ще откажат тръбата през българия отново.Спомнете се какво предсказа Севрюкова за България-народа ще се събуди чак когато Турция анексира безнаказано част от нас

6

Анонимен

преди 8 години

Моят съвет към Ердоган е да си го премести в другия крачол. Другия път обаче преди да свали някой руски самолет да пита пилота дали иска баклава и кафе за добре дошъл на турска територия , та на ушанката да му стане ясно къде е.