29

жертва на хомеопати

преди 8 години

Не ми говорете за хомеопатия! Имам катастрофален опит с хомеопати. Освен да ви вземат парите, те други цели нямат. Нарочно ви помпат с фалшиви надежди и изгледи, за да протакат "лечението" и да ви облекчат портмонето. И най-слабия лекар е по-добър и от най-добрия хомеопат!

28

Анонимен

преди 8 години

boaron ne e 4ista homeopatiq!!a doktorkata ds si kaje tarifite!!i kakwo prawi ako nqma nikakwo podobrenie na pacienta!!

27

хомек

преди 8 години

в хомеопатията съм по-малко сигурен ,отколкото и в научната медицина

26

Анонимен

преди 8 години

Не помага. Пиша от личен опит. И модата да се водят масово деца на хомеопат си е чист хазарт. Отделно, един "преглед" беше стотачка! Майната им на парите, но много се навъдиха....Да си дадат статистиката на излекуваните пациенти със съответната документация и изследвания. Не е сложно, нали?

25

Анонимен

преди 8 години

Нищо не лекува хомеопатията, а 90% от лекарите го знаят. Никой лекар не си позволява да предпише лечение САМО чрез хомеопатични продукти при сериозно заболяване.

24

Анонимен

преди 8 години

При хомеопатията всичко е плацебо ефект. Наскоро австралийците направиха огромно изследване по темата. Резултатът беше, че хомеопатията не лекува абсолютно нищо. Най-лесни за тълкуване са изследванията в/у животни, т.к при тях "плацебо" ефекта е почти нулев. Искам само да спомена, че хомеопатия и билко-лечението нямат нищо общо. Ако човек силно вярва, че може да се излекува, то имунната му система може да прави чудеса, даже и ако пие само вода.

23

Анонимен

преди 8 години

Лекува ли официалната медицина? Хапчета, таблетки, инжекции, химиотерапии, присаждане на стволови клетки и тн. и след всичко това хората стават все по-болни. Дали има нещо сбъркано в умовете на лекарите или днешната медицина е една голяма лъжа? Нарочно създадена лъжа за да поддържа хората полуболни и винаги готови да плащат. Има много естествени и природни пътища към здравето, стига човек да се интересува и ограмотява. Но висенето в поликлиники и болници не е начина даже е противопоказно!

22

ko40 von selo

преди 8 години

това не са ли шаманите при индианците, ама те и разни чайчета варят, не е без нищо

21

Ченко

преди 8 години

Аман от психопати.

20

Анонимен

преди 8 години

Много сте забавни! Ами не вземайте хомеопатия бе, като смятате, че не действа! Защо трябва да плюете по нещо, което помага на другите! Опа, забравих, че сте бай ***!

19

до Ала бала са

преди 8 години

На какво се дължат резултатите на хомеопатията във ветеринарната медицина?

18

Ала бала са хомеопат

преди 8 години

Благоприятния ефект и то ако изобщо го има се дължи единствено на плацебо ефекта на взиманото хомеопатично лекарство! Но в никакъв случай не може да се разчита, че хомеопатичните лекарства лекуват! В тоя смисъл даже са опасни, защото човек си мисли че се лекува, а губи ценно време през което болестта се развива и накрая може да стане нелечима! И това нещо хомеопатите много добре го знаят и е престъпление, че заблуждават хората!

17

by the way

преди 8 години

Както пише в една книга на 2000 години - "Който има уши - да слуша."

16

Анонимен

преди 8 години

Има неква файда ама много слабо.

15

до 18???

преди 8 години

Айде да спрем с това " някой да си прави труда да ви ограмотява " и да ви носи отговорността!!Във всяка лекарствена опаковка има по един дълъг списък със странични ефекти!!!Според мен твърде вреден защото води до автосогесития и неправилно лечение от старх от страничните ефекти .

14

Анонимен

преди 8 години

Ходиш до тоалетна по голяма нужда и пускаш водата. Акото отива в канала, където се смесва с всички останали на квартала. Излива се в рекичката, където се омесва с акитата на целия град. Рекичката се влива в морето, където са акитата на цялата страна. Част от тази вода се изпарява и пада като дъжд в язовира. Тая вода си я сипваш в чаша и пиеш.По логиката на хомеопатите, водата помни и следователно като я пиеш, пиеш акитата на цялото човечество.Иначе казано - аман от *** статии!

13

ттт

преди 8 години

Не твърдя че хомеопатията е панацея - ако настина, едва ли ще хукна при хомеопата - просто ще си взема парацетамол, но има случаи в които медицината се вторачва само във симптомите и когато ги потуши, случаят се счита за приключен. Малко лекари задълбават, каква е причната за тези симптоми.

12

ползи

преди 8 години

От хомеопатията ползата е в не отчитаното изчакване ! ,защото злоупотребата и то некомпетентно с лекарства е лавинообразно и застрашаващо....Незнайно защо народа се ужасява от всякакъв вид неразположение и се тъпче ссъ всевъзможни комбинации без ясна преценка за правилност и необходимост!!!Безразборното изполбзване ан лекарства в частност на антибиотици е в пъти по- опасно от хомеопатичните продукти....

11

Анонимен

преди 8 години

Къде е каренцето "платена публикация"?

10

ттт

преди 8 години

Изобщо не ми дреме какво ви е мнението за хомеопатията. По ирония на съдбата, съм прилагала хомеопатия, когато конвенционалната медицина по никакъв начин не ми помагаше след дългогодишно "лекуване". Лечението беше доста дълго, но да чукна на дърво, повече от 12 години не съм имала оплаквания.Съпругът ми е с подагра. Близо година се тъпчеше с лекарства, за които никой не си беше дал труда да му каже какви странични ефекти имат. След около половин годишно лечение с хомеопатия вече няма оплаквания