23

Анонимен

преди 8 години

Умерената опозиция като гледам поведението им са си чисти *** за какво се борят за повече терор ли !

22

Анонимен

преди 8 години

Значи диктатора Асад ако го беше направил това щеше да е чудовищно ,но умерената упозиция е нормално!

21

до 21

преди 8 години

Асад защитава родината си от обратните терористи.....

20

до 23

преди 8 години

Така наречената по евроатлантически "умерена опозиция" е част от ИД.

19

До 16

преди 8 години

Абсолютно си прав! Пет секунди след падането на самолета се появяват ПРОФЕСИОНАЛНИ КАДРИ как удрят самолета, забележи, В МОМЕНТА НА УДАРА. Егаси, седиш си, гледаш си в небето и птичките и ....ИЗВЕДНЪЖ...УДРЯТ САМОЛЕТ!!!!! След това ПРОФЕСИОНАЛНИ КАДРИ С ДВЕ(!!!) КАМЕРИ, ПРОСЛЕДЯВАТ ПАДАНЕТО НА ПАРАШУТИСТИТЕ И пак забележи...КАДРИ НА исламисти които стрелят по тях!!!! Истински холивудски екшън!!!РАЗБИРАШ ЛИ, ПОДГОТВЕН! ПЪЛНА ЗАСАДА!!! Вече всичко е ясно!!! Е сега на ердоганчо, негово чудо - ничие

18

Божо

преди 8 години

Решава Турция да защитава кримските татари от руска агресия и праща самолети над Крим !!! Питам , какво ще им се случи ??? кутията на Пандора е отворена, а войната си има икономическа логика !!! За съжаление, и Турция , и Русия имат интереси от продължаването на тази месомелачка без близък край !!! Нашият , БЪЛГАРСКИ интерес е това клане да престане моментално !!!

17

До 9

преди 8 години

"Ми нормално"Не, не е нормално! Има съд за военни престъпления. Не мога да повярвам че, това е неясно и трябва да се обяснява! Не е нормално да стреляш по катапултиращ се, по беззащитен, по спасяващ се или предаващ се войник, нито да му ядеш сърцето, черния дроб и т.н. (както направиха на видео от "умерената" опозиция - да, те не бяха игил тези, човекоядците).

16

Александър

преди 8 години

По-смехотворно и гнусно нещо от казаното от този дебелак няма. 1- хем ги бомбардираш хем защо стрелят по мен. 2- Те не са от ИД защо ги бомбардираш?. 3- в този район както и в гр. Хама и останалите райони ИД няма никакво присъствие!!

15

Поп

преди 8 години

А чии го търсиха НАТО воглаве с САЩ ,в Сърбия ,Либия ,Сирия ,Ирак и на много още страниНали те са основните виновници за отварянето на"Кутията на пандора"Всеки народ трябва да се оправя сам! Без външна намеса.

14

Анонимен

преди 8 години

Махраба министър ! Защо твоя "демократично" избран диктатор Асад изби четвърт милион сирйици, а сега покани космическите сили на Путин да довърши останалите ?

13

До 5

преди 8 години

О, не се притеснявай! Русия няма нищо да "опищи"! Сега само като затвори турско-сирийската граница, нека само "нещо" да се появи над сирийска земя, ела да видиш как ще капат краварските и турски самолетчета. Ва война като на война! Нали знаеш какво става като се заяждаш с мечката? А тия холивудски снимки, приказки, пищене и лаене - скоро на някого силно ще му се стъжни! До сега баба Меца я караше по-кротко, ама сега ще ги изпържи! Грешка, на *** и кравари вяра да нямаш!!! Ние поне си знаем!

12

ттт

преди 8 години

Един пилот на военен самолет без съмнение е войник. Той изпълнява заповеди, а не воюва за собствен интерес. Затова попада под закрила на Женевската конвенция за военнопленниците. Той може да бъде свален и евентуално да загине със самолета. Но ако успее да катапултира и бъде разстрелян, това е военно престъпление.

11

Божо

преди 8 години

И ердоган, и путин имат интереси в тази касапница, така че всеки , който защитава някой от тези двамата, значи не се различава много от фанатизиран и видиотен брадат ислямист !!!

10

Анонимен

преди 8 години

ДО 3ЗА КАКЪВ ЧАЙ ДРЪНКАШ? САМОЛЕТА Е БИЛ В СИРИЯ НА 1 КМ ОТ ТУРЦИТЕ... А Е ИЗВЕСТНО ЧЕ ТЕРОРИСТИ ИДВАТ ОТ ТУРЦИЯ =ТАМ И СБУЧАВАТ СЕ СЪЩО...ТАКА ЧЕ ГРАНИЦИТЕ СЕ НАБЛЮДАВАТ...ЯВНО Е ЧЕ НА ТУРЦИЯ НЕ Й СЕ ХАРЕСАЛО ТОВА.ПРАВИЛНО Е "ЗАЩО УМЕРЕНАТА ОПОЗИЦИЯ ЩЕ РАЗСТРЕЛВА РУСКИ ПИЛОТ?" АМИ ЗАЩОТО НЯМА УМЕРЕНИ И НЕУМЕРЕНИ ТЕРОРИСТИ - ТЕ СА ПРОСТО ТЕРОРИСТИ

9

тихомир томов

преди 8 години

До до 5 Някой да троши и твоите камиони и ти ще се разсърдиш !

8

Божо

преди 8 години

Представям си турски самолет да лети над Донецк , какво ще му се случи !!!

7

Анонимен

преди 8 години

Между тия туркмени,които убиха пилота и ИДИЛ няма никаква разлика. Същите кръвожадни пещерняци са. Съжалиха, че пилота е умрял преди да могат да го изгорят. Руснаците нека мачкат наред.

6

citizen

преди 8 години

А на кой е "територията" бе, Божо? Да не би да е твоя, или на Обама?

5

хм

преди 8 години

от една страна да стреляш по парашутист е подло, а и доколкото знам наистина е военнопрестъпление. От друга страна при един пилот няма чувството че убива хора, както при пехотинеца, защото той не вижда жертвите си...малко е лицемерно това, хем убива десетки с една бомба , а пък е защитен при катапултиране...

4

Анонимен

преди 8 години

Русия е заета да избива противниците на Асад, които са народът на Сирия, същите които се борят и с ИД. За да може Асад да запази властта и да продължава с игричките си. Освен, че се натресе в конфликта Русия не координира действията си с участниците, които са преди нея на бойното поле - Турция, САЩ, ЕС. Нормално е да е възприемана като враг на народа на Сирия и съответно парашутистите й да са опушквани. Сега Сирия и Русия ще опищят света колко било несправедливо. Манипулация и пропаганда.