56

smislen komentar

преди 8 години

Дано този случай ни помогне да си върнем южен поток!

55

РТВ

преди 8 години

До Анонимен:под. 38060 Ахтопол.Вече го няма,останаха обрасли бункери.

54

1

преди 8 години

Айде пък сега над Сирия бил свален. Пет минути го били предупреждавали и след това като напуснало Турското пространство го свалили. Аз им вярвам. На всички им вярвам. Каквото ми кажат на това вярвам !!!Нещо повече, няма да смятам с google maps какво е разстоянието което самолета е изминал над турска територия. Няма да го разделя на 5 минути за да разбера каква трябва да е била скоростта му. Получената скорост няма да сравнявам с тази на СУ-25Няма да го направя защото съм обещал да вярвям

53

там

преди 8 години

там, далече, зад атлантика, на "топличко", едни гнусни *** искат да запалят световна война, да загинат милиони невинни, да бъдат унищожени цели държави, сринати икономики, хаос.... за да богатеят те гнусна ***...

52

Анонимен

преди 8 години

Да живее независим Кюрдистан!!! На Турция и стига територия от Цариград до Анкара.

51

Анонимен

преди 8 години

Тази нощ като се събудих е 5:40 и нямаше ток, веднага си помислих, че руснаците са започнали ТСВ!

50

Анонимен

преди 8 години

До РТВНаборе - поздрави .Да не си бил в под.: Горска поляна , Боляровско при мр. Ишкиев.Поне 20 влизаха гадините и се изнасяха като пръдни.

49

Анонимен

преди 8 години

Турците се показаха като ла*нари

48

факт

преди 8 години

САЩ-разбирай-НАТО-даде заповед на Турция да нападне руски самолет.САЩ искат война ,искат Европа да се превърне това в което е Либия ,Сирия и Ирак.Затова организира и този бежански поток към ЕС.Какво да очакваме ли.? Война по границите ,война и вътре-бандитизъм,тероризъм разруха..

47

иван

преди 8 години

вече картите са свалени и е ясно кой създаде идил и защо.само глупавата европа(меркел и оланд) не го вдяват или просто са хванати здраво за топките.За търския султан да не говорим,скоро ще му резнат от бленуваната империя.Да е жив и здрав Дядо Иван- Путин се нарича сега.

46

Анонимен

преди 8 години

Добре бе хора, има си процедура при такива ситуации. Разбирам Ф16 да го съпровождат до границата, ако е навлязъл в тяхното въздушно пространство, но не разбирам защо са стреляли??? Суто не е изтребител, бил е без амуниции и вече се е прибирал към базата и не виждам с какво би засрашил два Ф16. Другото нещо, след като се разбра, че единият пилот е бил убит от наземен огън, става ясно, че руснаците не са стреляли по мирно население, а по бандити.

45

Анонимен

преди 8 години

Су24 е бомбандировач, не изтребител, оправете си статията.

44

info.

преди 8 години

26год. България се управлява под турски дикат, цялата *** в парламента са читаци.Вечна Памет на загиналия Руски Летец.

43

Анонимен

преди 8 години

Некой новини: Лавров вместо в Турция (както беше планувано), ще ходи в Китай. Там ще поиска и ще получи подкрепа за старата идея на Русия за Кюрдска автономия. После това ще се поиска в съвета за сигурност към оон. Така рано или късно, автономията ще се случи. Резултатът ще е че Турция ще остане с около 25% по малко територия. Ето какво следва от свалянето на един нищо и никакъв самолет....

42

onz

преди 8 години

"руското су е било предупреден, но е свалено" .трима бози и четири лимонада. - с сламка или чаша? -нема смисъл.

41

Анонимен

преди 8 години

И като "е предупредено" и се е изнесло от територията на подкрепящата ИДИЛ, начело с радетеля на личния си бизнес и оказващият подкрепа на крайния ислямизъм- Реджеб Ердоган,Турция, що последната гърми в чужди територии по чужди самолети?А малоумното тукашно население и по- точно *** части от него се радват на Третата световна война.

40

Анонимен

преди 8 години

Според самите турци, самолетът е бил предупреден 10 пъти в рамките на 5 минути, докато в същото време е летял над Турция 17 секунди... По техни данни.Това е просто показване на мускули и опит на Турция да се покаже важна.

39

Анонимен

преди 8 години

9струва ми се ще има и случайно свален турски самолет или потопен турски корабто каквато е логиката на турците такава е и на руснаците - но всичко с времето си няма да се бърза

38

РТВ

преди 8 години

До fifi:Точно казано-провокация.Присъствието на руските ВВС в района объркаха плановете на някого.Всеки средно интелигентен човек се досеща на кого.А това,че постъпиха толкова необмислено показва само едно,че този някой е адски изнервен и вече допуска фрапантни грешки.

37

fifi

преди 8 години

До РТВСъгласен съм с теб.Свалянето е съгласувано предварително.Това е сериозна провокация.