23

Мечти

преди 8 години

ББ си мечтае да забравим за политиката всички българи,за да си управлява вечно.

22

Анонимен

преди 8 години

Откога "матряло" от сектор "Юруш" е станал висококвалифициран кадър ?

21

Анонимен

преди 8 години

пристана е БОСТАН!

20

Анонимен

преди 8 години

ЗАБРАВИ ДА КАЖЕ " И ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА.."

19

Българин

преди 8 години

Другарю червен *** , скрий се и забрави за политиката , защото твоята партия умря и изчезна от политическия живот на България. Да спориш с жена и грамофон е излишно , както и с комунист-социалист. Като си спомня лидера на БСП , Сергей Станишев и сегашния Мишо Миков просто срам ме хваща , че съм българин .

18

спор да няма

преди 8 години

Бойко направи хъбчето ,построи магистралите,скоростните влакове.Купи и нови самолети .........Заплатите са като в Европа.Технически сме по - напред от САЩ. Най -успешния премиер за последните 130 години е.

17

Анонимен

преди 8 години

shte namerite korumpira nekvalificirani i negramotni cinovnici spavashti vsyakakvi usiliya za investicii

16

Анонимен

преди 8 години

До политологКакви партии пък тебе те тресат бе чоджум ??? Гьонсуратлъка на ГЕРБерастите ви е станал по-вече от кожата на тъпир !? Пришки ви излезнаха по устата да хвалите това недоразумение наричащо себе си премиер !? Премиер на кого ??? На 30 % гласували в цялата страна, от които 25 % за други партии !??? Та на кого е премиер този ???? Да кажа ли от тия 5 % гласували за вас колко % не говорят и не четат и пишат български ? НАГЛИ СМЕШНИЦИ !!! КОМУНИСТИ-ГЕРБЕРАСТИ !

15

Ред арми

преди 8 години

По- скоро ще намерят потъващ кораб, поради некомпетентното управление и рекет, упражняван от Борисов спрямо бизнеса

14

Анонимен

преди 8 години

Поне един банкет в Китай направихте след изборите , на спокойно и заслужено,пък тя е ясна какви инвестиции ще дойдат. Още блеят агнетата за Катар

13

политолог

преди 8 години

Другаре наследници на мандраджиите и каскетаджиите , при 8 % подкрепа от народа най добре е да се скриете и да мълчите като бито коте. Бойко Борисов е най успешния премиер на България през последните 25 години и това е ясно от подкрепата на народа. Мнението на комунистите-социалисти е без значение , защото БСП е изчезваща партия .

12

Евала Бойко !

преди 8 години

Кажи им, кажи има на Китай, нека знаят ! Кажи им как се издържа геройски българския работник получаващ 300-500 лв. заплата а плаща разходи за 3 000 ! Как с пари от винетки в България се пълнят дупките по улиците, а не с каквото ги пълнят те ! Кажи им как в България хората от мизерия се палят по улиците за да ги осветят за да минеш ти на светло по тях ! Кажи им за Дунав мост до който се стига само с волски каруци ! За магистралите с дупки, кажи им ! За бабите със 100 лв. пенсия, кажи им ! ......

11

а дано

преди 8 години

да дойдат китайците и да плащат китайски заплати,китайците изкрват за цяла седмица колкото търтея българин за ден,дано скоро се сложи край на дерибейството на ***,незнайно защо наричани работници

10

as

преди 8 години

И не на последно място заплати по-ниски от китайските.

9

Спомени

преди 8 години

С Борисов е свършено и той го знае прекрасно.Дните му на поста премиер са преброени.Ако не вярвате си спомнете,че ,когато Ореша отиде в Китай после падна за нула време.

8

121

преди 8 години

В Русия земите, които са отдали на китайски фирми вече нищо не раждат, защото са отровени.Използват страшно много химии и отравят земята.След нас каквото ще да става!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Прецака южен поток сега е ред на друго да ака. От Цоки и Боки нищо не става.

6

Евала Бойко !

преди 8 години

Премиерът изтъкна като предимство и новите индустриални и технологични паркове, които изграждаме.Такива паркове имаме във Факултето, Столипиново, Меден рудник, Филиповци и т.н., да не кажем из цялата страна ! В тях се изграждат високо квалифицирани джебчии, крадци, убийци, изнасилвачи, и т.н. но най-добри са берачите на джелязо, доказали се дори в Европа ! Можем да се похвалим и с горската мафия, която е способна за две денонощия да изсече гората на България, та даже и да я продаде !

5

Анонимен

преди 8 години

А Туй то Велика реч От Герберският Вожд В зависимост от Метеорологичните Атмосфери УсловияЯвно при Отворени врати в Европарламента Силните Западни течения са Утихнали и са Задухали още по силни ИзточниА при такава Смяна на теченията човек или изтива или се нагажда спрямо КЛИМАТИЧНИТЕ УСЛОВИЯДано пък и да е за добро

4

Анонимен

преди 8 години

Да не си мислим,че като китайците нямат гугъл мапс не знаят за каква изорана нива става въпрос тук в булгатистан