24

Анонимен

преди 8 години

Единствения шанс на Франция да се избави и от колониалното бреме, е да изтреби де що има африканец и арабин по цветови принцип. Тежко решение ще бъде, но инак никога няма да видят спокойствие и даже мож да изчезнат като народ.

23

Анонимен

преди 8 години

До ИзлагацияХарабелките в Брюксел са тотално безнаказани - бият, крадат и убиват, а полицията дреме....Много ли си сигурен? Бре, колко лошо живеели в Брюксел - харабелките ги грабели, убивали а полицията дремела - *** си.

22

Анонимен

преди 8 години

Много лесно може да се реши проблема, като се обяви исляма извън закона и се приложи опита на третия райх за справяне с нашествието на евреите

21

Анонимен

преди 8 години

До до 18на теб колко ти плащат да спамиш?

20

Излагация

преди 8 години

С две думи: ПЪЛЕН МАЙТАП !Няколко мургавелки побъркаха цяла Западна Европа, а полицията в Белгия блокира цял град... и изпусна един от мургавелковците. МАЙТАП!!!!!Харабелките в Брюксел са тотално безнаказани - бият, крадат и убиват, а полицията дреме.

19

до 18

преди 8 години

Остави ги ти манипОлациите, ми залегни над български език, срамота е, че плащат на неграмотни за да спамят в сайтовете.

18

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВиж сега, тези мюсли които са 2 и 3 поколение са подготвили почвата на тези които пристигат. Терористичната мрежа се използва в удобния момент по предназначение....Териристите са само местни. Няма терорист бежанец, никаква почва не се подготвя. Идващите са в тежест за всички, и за мюсюлманите. Проказките за бежанците терористи са за неграмотните.

17

Анонимен

преди 8 години

Пришълците са друг проблем, втори проблем. Те нямат общо с терора. Има два сериоани проблема - пришълци и тероризъм. Но използват бежанците за да сливат двата проблема - имаме само един проблем. Изгонването на бежанците може да реши само единия проблем, но няма да реши проблема с тероризма. И двата проблема са породени от една причина - политиката на Европа в Близкия исток през послените десетилетия.

16

до 3

преди 8 години

Виж сега, тези мюсли които са 2 и 3 поколение са подготвили почвата на тези които пристигат. Терористичната мрежа се използва в удобния момент по предназначение.

15

Анонимен

преди 8 години

ние сме още по трагични. тук 7-8 джихадисти ще съборят държавата

14

Анонимен

преди 8 години

на това хората казват-сетила се мара да се побара.

13

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТерористите не са от пришълците а от местните. Досега всички бяха местни, нямаше нито един пришълец атентатор.

12

Анонимен

преди 8 години

Кой знай от кога са самоубили това момче и сега развяват снимката му за щяло и нещяло да всяват смут и хаос.Еврото продължава свот срив,за това е цирка.Хора дайте малко по агресивно срещу лъжите и мануполациите ,днес пак цял ден ще слушаме дезинформация от БТВ,НОВА,ТВ ЕВРПА,К3 и още и още,само лъжат и стряскат хората за атентати в Европа

11

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНяма второ и трето поколение. Всички са европейци. Алжир е бил част от Франция от векове. Родените в Алжир преди 100 години са френски граждани по френските закони защото това е било Франция. Какво са търсели французите във Алжир, кой ги е канил там. Избили са милиони от местното население. Само през 50те години на 20ти век са избили стотици хиляди алжирци преди да се стигне до независимост от Франция.

10

Анонимен

преди 8 години

Къде са ония витии дето ни разправят, че пришълците били 7% от много милионното население на Европа и не можело да навредят ?! И по-малко стигат за да парализират целия континент !

9

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДжамии няма да се затварят, исляма няма да се забранява. След 40 години мюсюлманите ще бъдат мнозинство в Европа и Исляма ще бъде водещата религия. Това е факт и европейците трябва да се научат на живеят с този факт.

8

За тероризма

преди 8 години

Не плачете за щедро платените брюкселчани. Плачете за хората от Крим и Херсон, които оставиха без електричество, чрез терористичен акт на взривяване на електропроводите им.Запитайте се кое е по-страшно, да ходиш пеш или да спрат кувьози, реанимации, животоспасяващи операции, да нямаш ток да си стоплиш вода. Ето това е тероризъм също.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Бежанци, мигранти, местни, каквито и да са ,щом се казва Мохамед, Мехмед, Абдалислям и се дупи в джамия, значи е потенциален терорист Всички ислямаджии вън от България, исляма да се забрани със закон както в Япония, джамиите да се затворят, само тогава ще има мир

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонименглупости дрънкаш. не били имигранти. Всички са имигранти, само че някой са второ и трето поколение. Това не ги прави местни. арабите и мюсюлманите не искат да стават местни. може и десето поколение да са, те мислят, живеят и се чувстват мюсюлмани, а не французи, белгийци или германци. може да говорят едно, но вътрешно си знаят че те не са местни, и те мразят местните. така че не ми ги говори тези простотии

5

Анонимен

преди 8 години

Френско белгийският клоун терорист отново се е изплъзнал ,тоя път забегнал с кола в Германия,каква поредна терористична драма,пак греда за службите.Тозаи третокласник от арабски произход се иоказа доста корав.Господа да ви пратим стрелеца от Лясковец да го отстреля или братята от Коиловци .