10

куку

преди 8 години

До Ястреб Османлиятабраво на теб! и ние не искаме да те свързват с България. все пак, защо си губиш времето да пишеш из този форум при положение, че България за теб е минало, от което само искаш да избягаш напълно? не изглежда много нормално..

9

Анонимен

преди 8 години

До ФенИмам отговор за теб. Защото само в българия действат неговите закони и там той се чувства у дома си. Закони измислени от продажнеци, крадци и убийци.

8

Българин

преди 8 години

"Няма държава в света, която да позволява легално да имаме по три паспорта"Има много такива държави, като България е една от тях. Аз лично познавам хора с три гражданства, едното от които е българско.

7

без двойно гражданст

преди 8 години

България също да бъде без допускане на двойно гражданство.Хората поддържащи двойно гражданство, работят и плащат застраховки в чужбина, а тук идватда използват безплатното лечение на децата си и с каквото могат да се облагодетелстват.Стига кражби на България от такива "българи".

6

Калоян

преди 8 години

Само ограничен човек, който си мие чиниите на село с маркуча, смята тази работа за "долна". Някога влизали ли сте в кухнята на ресторант за да видите с какви машини е оборудвана? 100% по-хигиенично от вашите лични кухни! Преди 5 години започнах като помагач в кухня в Англия и благодарение на това до 2 години се издигнах до 2ри готвач! Няма срамна работа на този Свят! Но само ние българите сме прекалено горди да го разберем!

5

Анонимен

преди 8 години

Ако беше много хубаво в бившия комунистически лагер, дъщерите на държавните глави нямаше да живеят на запад. Путиновите са в Швейцария, Бойковата в Америка, Когато бащите са мафиоти децата са далече. Нарочно избрах Борисов и Путин за да не започнете да се обиждате на комунисти и американски под.логи. Мафиота си е мафиот и в Русия и в Америка и в Европа.

4

Анонимен

преди 8 години

И ще продължават да се отказват. Половината бели българи са зад граница- сменят имена и паспорти, само да не ги свързват с България

3

Анонимен

преди 8 години

Пичове в Холандия не мият чинии и не метат паркове. Стой си на село, яж пръжките и не пиши, че ти изпъква тъпотията.

2

Българче

преди 8 години

"Тескере" ли бе, пасмина проста? Камелия Цветанова...... дори не си и жалка.....

1

Фен

преди 8 години

Кво да се прави отивам до личният лекар - сменил си гражданството мие чинии в Холандия , отивам да питам адвокат за да обжалвам акта си - сменил гражданството мете паркове в Холандия, търся 112 защото ме нападат в Борисовата - операторът сменил гражданството бере ягоди в Холандия. Е питам аз защо само тоя дето ме дебне в Борисовата не си смени гражданството ?