29

Християнин

преди 8 години

До Джон Божият Син е звание на човешката природа на Исус Христос, но Божият Син е Бог, защото е въплътеното Слово, Който е Бог (Йоан 1:1-..; 1 Йоан 5:7-8). Бог е един, но е Триединен!В библията няма "Бог Син", но Божият Син е Бог!

28

Геле

преди 8 години

15% признали си от над милиард последователи на исляма ......... т.е. 150-200 МИЛИОНА.... Като сложим и скритите поддръжници става страшно...

27

Джон

преди 8 години

В ранното апостолическо християнство това се е знаело - Бог е само един, нашият небесен Отец. А Господ Иисус Христос е Сина или Сина Божий, но не както е изопачено по-късно бог-син. Няма бог-син, Бог е само Отец. Затова и Христос казва на учениците си - "Отивам при Моя Отец и вашия Отец, при Моя Бог и вашия Бог".

26

Анонимен

преди 8 години

Това по-скоро означава, че средно 15% от ислямското население биха станали джихадисти. Което си е сериозен проблем. Тая прокажена религия трябва да бъде забранена.

25

Джон

преди 8 години

Нека добавя и нещо за положителните морални учения които ги има в корана. Те идват от един християнин който мохамад е имал за съветник и който го е учил на християнски ценности. По късно питали християнина за мохамад и той им отговорил че оня е пълен *** и неграмотен и тогава мохамад заповядва да го намерят и убият. Има едно нещо обаче което в корана е написано правилно а в православието е изопачено - това е че доктрината за троицата е грешна. Има само един Бог - Всевишния.

24

Анонимен

преди 8 години

15% й казват "да"?!? бог да пази българия в такъв случай...

23

Анонимен

преди 8 години

Когато няма други тези ислямистки лидери се сражават едни с други, това е една доктрина на постоянната война, плячкосване и разбойничество. sega da prochetem istoriyata na evropa, afrika, severna i yujna Amerika, avstralia i azia i kakvo vijdame voyni i samo voyni predizvikani ot hristianite nachelo s usa, anglia, frantsia, germania, italia,belgia, ispania, holandia .......

22

Джон

преди 8 години

В заключение искам да кажа че духа на исляма е духа на разбойничеството. В него се възхваляват грабежите на един керванджийски разбойник и с тази нагласа е пропит целия ислям. Цялата система на исляма се гради върху въздигане на разбойнически заевоевателски главатари които с подлост и хитрост, с измама и военни средства да завладеят и поробят другите. Когато няма други тези ислямистки лидери се сражават едни с други, това е една доктрина на постоянната война, плячкосване и разбойничество.

21

Анонимен

преди 8 години

Наскоро писах, че в Корана има много мъдрост от зорастризма дадена свише, но омесена с талмудистко-инспирирани ла*на за политически контрол. После видях, че са ми нахакали минуси.

20

Уточнение

преди 8 години

То е ясно, че обикновените хора, които винаги са потърпевши ще имат отрицателно отношение и нетърпимост към ИД. Въпросът е кой създаде това чудовищно образование, с какви методи на въздействие и най-вече с какви цели? На какви тъмни сили слугува? Всички други увъртания по темата са прах в очите, защото вдъхновителите на ИД въобще не се интересуват от исляма, а имат съвсем друга мотивация, религията просто е удобен параван за скриване на истинските цели.

19

Джон

преди 8 години

Когато станат повече палачинката се обръща и започват призивите за избиване на неверниците, изнасилване на жените им и дъщерите им, сваляне на правителството и възцаряване на шериата което е ислямистка форма на управление базирана на корана, планове за терористични атаки, тормоз и побои над местното население и т.н. Това може би я чака и Европа ако не се осъзнае и не се отърси от приспивното ционистко заклинание на толерантността с която е омагьосана.

18

Анонимен

преди 8 години

До Джоннай много се е "подмазвал" на конете и за това е изгонен от Мека. Красавец

17

Джон

преди 8 години

Тази същата схема се използва по абсолютно същия начин от съвременните ислямисти когато отиват да инфилтрират западните общества в името на исляма. Отиват млади боеспособни мъже за да си вземат нищо неподозищи тамошни жени които подчиняват и ислямизират и произвеждат местни ислямисти като така лишават тамошното население от жизнеспособни жени в родилна възраст с които се държат иначе ужасно. През цялото това време те се правят на жертви и на хора изповядващи "религията на мира".

16

Западноевропеец

преди 8 години

До 17За пореден път си проличава "интелектът" на софиетата, които се мислят за нещо повече от другите само защото са "софиета"! Ние от Варна не говорим като шопи!

15

Джон

преди 8 години

Когато обаче на по-късен етап придобива значителен брой последователи които се присъединят към него не поради убеждения в правотата на думите му а впечатлени от жестокостта и бруталността с която се разправя с враговете си което е типична черта за ислямския свят и когато става прочут кервански разбойник, тогава палачинката се обръща. От посланията за мир вече ненужни като средство за подмазване пред по-силните от него не остава и помен, сега посланието става избийте всеки който не се присъедини.

14

Анонимен

преди 8 години

Факт е, че ИД и терористите тълкуват Корана реално и точно политическия аспект на Корана. Неагресивните мюсюлмани тълкуват правилно религиозния аспект на Корана. Злото е програмирано в самата книжка Коран и ще се възпроизвежда отново и отново при дадени условия. Сега ще ги изтрепят, но след няколко поколения, когато руснаците отдавна ще са се оттеглили от Сирия, наследниците им ще направят нова ИД... ако дотогава самия Ислям и Корана не бъдат изоснови реформирани или направо отхвърлени.

13

Джон

преди 8 години

Самият мохамад дава житейски пример как се прави това. След като бива обсебен от демони и убеден от жена си че е пророк, той отива да проповядва в Мека - родния си град. В Мека има главно християни и идолопоклонници-езичници които принасят жертви на дявола и демони което е религията на съвременния "западен елит". В Мека мохамад има много малко последователи и затова постоянно разправя как исляма е религия на мира и изобщо се подмазва по всякакъв начин за да го приемат.

12

Джон

преди 8 години

В исляма сурите които говорят за избиване на "неверниците" са по-късни от уж миролюбивите и понеже си противоречат (което е сигурен признак че тази религия не инспирирана свише) сурите за мира са - лишени от авторитет или стават едно правно нищо. Това е официално тълкуване в исляма. Отделно корана приканва последователите си да са хитри, лукави и лъжливи спрямо "неверниците" и когато са малко да говорят за мир а когато са много за за избиване на "неверниците".

11

Западноевропеец

преди 8 години

До 13Аз съм от Варна, а не от село Чикчирик , а вие софиетата сте много прости!

10

Православен християн

преди 8 години

Това е чудесно- поздравления за всички човечни и мислещи братя мюсюлмани: бъдете живи и здрави!