45

Новините ДНЕС

преди 8 години

"Военният министър: Готови сме да участваме в операция в Сирия""Няма да участваме във военна операция срещу ИД, отсече Борисов"Ето на това му казвам Оправление на държава.През 15 минути сменят подсоката на 180 градуса.И когато са двама, има пбюснение макар и ПЛАШЕЩО, но когато Тиквун самосиндикално сутрин "Ще воюва" на обяд "Няма да воюва" а вечерта "Ще видим утре"............тогава нещата стават КАТАСТРОФАЛНИ.Но какво пък толкова нали той е олицетворение на опростаченият електоратец.

44

Румбо

преди 8 години

Има си хас и да участваме..... Колкото до автоматите-не идваха ли наскоро едни американски търговчета да изкупуват старо оръжие за ИД???Слава Богу,двама се гръмнаха поради некадърност,та разбрахме какви ги вършат тия!

43

Българин

преди 8 години

30000 войници ще са достатъчни. Танковете Т72 дот Т55 ще са чудесни в Сирия и самолетите миг 21 и 23 имаме 2000 оръдия, ще трябва да изпозлваме руснаците за транспорта и С31 Херкулес. Изобщо трябва да действаме.

42

Анонимен

преди 8 години

Проблема не е ИД, а спонсорите им. Иран, Катар и ОАЕ. Ако се избият богатите фамилии в тези държави, ще настъпи мир.

41

Българин

преди 8 години

Ок, но с цялата армия и трябва да се договорим с руснаците, може да дебаркираме край Латакия

40

Анонимен

преди 8 години

"Няма да участваме във военна операция срещу ИД, отсече Борисов" ....значи 100% ще участваме.

39

Българин

преди 8 години

С яката българска тояга, спомнете си Одрин. Мно безволев народ се е навъдил.

38

Българин

преди 8 години

Ако Бойко издаде заповед армията трябва да изпълнява, ще тръгне разбира се. Само ние можем да спем ислямистите.

37

Анонимен

преди 8 години

То пък някои ще воюва като му каже Бойко !

36

Българин

преди 8 години

Защо Борисов, цялата българска армия трябва да е там с танкове самолети, оръдия. С помощта на анмериканците и руснаците за по-малко от 1 година ще сме на границата с Ирак. Воювали сме и за по малко, например Македония. А тук се касае за цяла Европа.

35

хм

преди 8 години

На Божо Д не разчитайте ,защото преди 89 беше комунист ,а днес се писа демократ.Тъй ,че от атеист нищо чудно да стане ислямист ако дойде такова време.Как ще спре само свинското незная.

34

Днешна Франция

преди 8 години

Докато европейските мъже се бият с ИДИЛ техните съпруги и дъщери ще спят с ислямисти в Европа. Малко кофти се получва .

33

Антоний Тодоров

преди 8 години

Те ще ни правят дюнери ,а ние ще учим арабица .Така мирно и тихо ще признаем исляма .Аз съм Шарли по 5 пъти на ден ,а сутрин и вечер Марсилезата .

32

Анонимен

преди 8 години

То не зависи от Боко а от онова недоразомение наречено президент Плевльо

31

Сопата

преди 8 години

То като гледам наистина няма с какво да участваме! Да вземем да отрежем по една нечегарена тояга ама май и гората изсякоха и изнесоха, нашите избранници народни! Остават паветата но предлагам да ги оставим за управляващите.

30

Анонимен

преди 8 години

Бокич президент.

29

БНА я няма вече

преди 8 години

Ами частни армии ,Божидар вместо да пелтечи ако е патриот прави като Панайот Хитов- дава пари и действаме 300 /400 човека.Така се прави . Но нашего брата все на държавата разчита,а тя ошушкана и окрадена и нема пари каза и бат Бойко .

28

Анонимен

преди 8 години

Боко президент.

27

тцЪ

преди 8 години

Ми какво се очаква да да изпратим в Сирия? Пешаци, въоръжени с прашки? По времето на Тервел саби, стрели и копия са вършили работа, ама от тогава са минали 13 века!

26

а

преди 8 години

Докато другите умуват Германия ни забила нож в гърба.Протекторите на исляма от 19 век две световни разпалиха и за трета явно се готвят.