16

Осман

преди 8 години

Защо й беше на Франция да докара шериат на Иран? Защо вместо да арестуват Хаменей те го изкараха "умерен" и днес Иран е шериат? Защо Запада , включително и Франция доставяха оръжие на Саддам и Иран и Ирак воюваха в продължение на години.. и най важното защо турския "хаменей" Фетхулах Гюлен е в САЩ и уж е "умерен" а неговите телевизии постоянно излъчват ислямска пропаганда и Ердоган ги затвори. Защо е в САЩ? Кой ги подготвя? И защо?

15

Искрен

преди 8 години

Фукошима държава ли е!?

14

Идкрен

преди 8 години

Ъ..ъ...ъ...Фиджи!? ;)))))))

13

Осман

преди 8 години

Давам жокер. Главната буква на страната където беше аятолаха е "Ф".

12

Осман

преди 8 години

Говорим за френските мюсюлмани. Добре. Знаете предполагам, че Иран е ислямска държава и се управлява с шериат. Задайте си въпроса защо Иран от светска държава се превърна в ислямска. Къде беше Аятолах Хаменей преди Иран да стане ислямска държава? Къде той проповядваше и неговите касети със аудиозаписи се записваха и по късно се разпространяваха в Иран? Това доведе до падането на светската власт в Иран. Нали сте умни?

11

Искрен

преди 8 години

Всеки който оплюва Осман, без да го познава е същия дзвер, като тези дето са стреляли по непознати в Париж. За тях всеки от непознатите е бил заклеймен по презумпция, както вие го правите в момента с Осман.

10

Осман

преди 8 години

До 17

9

Искрен

преди 8 години

До Осман. Османе, човек е човек не заради името и религията си. Респективно е дзвер не заради името и религията си.

8

Анонимен

преди 8 години

До Османза мене да

7

Искрен

преди 8 години

Януари не се трогнал особено, щото му усмивали пророка = заслужавали са да умрат. Вие не разбирате, не сте като нас = но според държавата той е еднакво французин с останалите. Вие!? Ние!? За него има значение... Тук съм щото следващите може да сме ние = т.е. докато терора не закача мюсулмани, всичко е ок...неам думи! ;))))

6

Осман

преди 8 години

Що бе? Ония които се стрелят в САЩ мюсюлмани ли са? Масови стрелби по училища и т.нт?

5

Анонимен

преди 8 години

Между в прочем един "умник" по тв 7 реши че е добре да се криминализира " богохулството" каквото и да значи това. Представяте ли ви що за наг'лец може да си за да предлагаш подобни мерзости. Да нямаш право да коментираш религиозните ***'от'щини. Шейхът на Саудитска Арабия пък е преравнил атеистите с терористите които избиват беззащитни хора и вече атеистите се ПРЕСЛЕДВАТ ОТ ЗАКОНА!. Аз съм потресен наглостта на тази клика психо'пати.

4

Осман

преди 8 години

Да се възприемат всички мюсюлмани като терористи не е приемливо. Е, аз съм мюсюлманин. Автоматично терорист ли ставам?

3

Анонимен

преди 8 години

Garvan Garvana oko ne vadi.

2

Анонимен

преди 8 години

Рано или късно ще се появи група от терористи отговарящи по същия начин на ислямския терор която да взриви джамията в Мека докато психо'патите се въртят около метеорита

1

Анонимен

преди 8 години

С това мислене верно ще сте следващите ...