9

европеец

преди 8 години

Нима Брюксел ще ги чуе?За тях са важни парите,а народа да мре!Важното е мигрантите да са добре!

8

Анонимен

преди 8 години

"Добре че нашите умни глави от парламента този път не пратиха български военни в Сирия."Не и без съпротивата на Роската, който преди 2 години заяви, че ако НАТО му свирне, веднага ще свика КСНС и ще прати армия в Сирия... По-скоро добре, че от прецедента нищо не зависи.

7

1

преди 8 години

Преди да се реши един проблем той трябва да се признае за съществуващ. След това трябва да се вземат някакви мерки за решаването му. При прилагането на мерките трябва да се търси обратна връзка. Т.е. колко адекватни са мерките и как те помагат за разрешаването на проблема. Ако мерките не дават резултат следва да се предприемат своевременни действия. Поне мен така са ме учили.

6

До 4

преди 8 години

С нацизма се справи Русия.Не че ми пука,изтъквам факт.

5

Софиянец

преди 8 години

Кой изобщо ще си губи времето с тези?! По-важно е какви мерки взема НАТО за увеличаване на 'защитната' мощ на източна Европа, срещу опасността от увеличаваща се "агресия" от Русия. Нека не губим нашите евро-атлантически ценности и не се оставяме на маргинални фактори да ни откъсват вниманието от истинските заплахи: агресията на Русия, правата на "сбърканите" в Русия, и също така лошите руски хакери, които пречат на демокрацията в Българията.

4

дс

преди 8 години

Ами Москва... нали и тях щяхте да удряте?! Или дето фане декиш...

3

Анонимен

преди 8 години

САЩ, Франция и Великобритания се справиха с комунизма и нацизма - най-големите злини в историята на човечеството, а не могат да размажат една тумба ***. Дано след тази терористична атака изметат тая с.г.ан от земята.

2

Анонимен

преди 8 години

щом толкова се пънат, малко им остава

1

лол

преди 8 години

въй