102

Анонимен

преди 8 години

УСА точно това целят - слаба Европа, хаос, страх и тя вече не е никакъв икономически конкурент на отвъдокеанските "братя". Тези братя с голямото съдействие на Зап. Европа вкараха вълка в кошарата. Е, измъкване вече няма!

101

Анонимен

преди 8 години

Няма ли кой от ИД да иде в парламента :)

100

user

преди 8 години

След карикатурата на Шарли за падналия руски самолет. Какво да им подкрепям на французите, след като те са безкрайно цинични и самовлюбени.Каквото посееш, това ще пожънеш. Те години наред сяха само омраза ...Жалко за невинните хора.

99

Анонимен

преди 8 години

ХИТЛЕР КЪДЕ СИ БЕ ?! СТАНИ ДА ВИДИШ ДОКЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ!

98

до 135

преди 8 години

Ти не разбра ли,че "някои" Велики сили инспирират точно този тип конфликти.В случая целта е отслабване на Европа и превръщането й в търговска територия.

97

Анонимен

преди 8 години

На това му се вика петък 13-ти, лош късмет шарлита, лош късмет.

96

65

преди 8 години

Бай Иване забрави и 11 септември.ПоТВ7 във ,,Въпрос на гледна точка'' г-н Недков е на същото мнение

95

Анонимен

преди 8 години

В Брюксел на стадиона почетоха паметта на жертвите от "Хейзъл".Слава Богу,втори Хейзъл не се случи на "Стад дьо Франс".

94

Аллах е ГЕЙ

преди 8 години

Абе велики сили не разбрахте ли че три атомни бомби ще оправят нещата в Сирия , Ирак и Афганистан ... тея *** са амеби ... стига ги пазете тея *** ...

93

Анонимен

преди 8 години

Не искам да прозвучи злобно - но години наред Франция,Великобритания,Холандия,Белия и донякъде Германия с отворени обятие приемаха индивиди мюсюлмани,а за източноевропейските християни имаше строги ограничения.Не е проблемът и в религията,а в културата и желанието за интеграция.тези Хора там не само не възприемат европейските ценности,но и се опитват да наложат своите."Либерастите",дирижирани явно от САЩ и Израел,толерираха емигранти от Северна Африка и Мала Азия.Сега е късно.Жалко за невиинните

92

Анонимен

преди 8 години

Да! Ти не си Шарли. Ти си обикновен руски *** на заплатка от Кремъл

91

<><>

преди 8 години

Накрая ще викаме "Владимире , няма кой друг братко , Европа беше предадена!"

90

Анонимен

преди 8 години

Аз не съм шарли.

89

ХХХ

преди 8 години

Меркел прати ли съболезнования ? Ако го направи доказва страхотното си лицемерие ....защото тя ги пусна тук и тя е част от зловещия план явно ! Ангела Абду Саллах Меркел !

88

д

преди 8 години

Където има ислям винаги ще има с.м.ъ.р.т

87

Анонимен

преди 8 години

Красивите ни и интелигентни политици от деня:Кунева: Всички в Европа са в шок.Борисов: Тероризмът ще бъде победен.Плевнелиев: Скърбим с вас.Няма да коментирам, интелигентна аудитория сме!Ако искате да чуете нещо състоятелно - 14ч тв#АллФфаА !!

86

<><>

преди 8 години

Не могат повече да се правят на държава в Сирия и Ирак ....остава им само да нашибат останалите бойци в Европа и да я подпалят ! Целта на САЩ май ще бъде осъществена ...за това и тия дни САЩ удариха няколко пати където трябва по ИД ! Леко бе , леко само си напрегнете мозъците .....САЩ бяха против Русия да се намеси за да може бежанската вълна да продължи спокойно ....но Русия като се намеси явно все по трудно бойци ще влизат е Европа !

85

Анонимен

преди 8 години

Що никъде не се споменава, че още снощи ислямска държава пое отговорност за атентата, като казва, че следващите цели са Рим и Лондон?

84

qwerty

преди 8 години

пуснете ония храненици от чуждестранния легион на прочистване към арабия че пак нещо бая са се развъдили бълхите. Не знам какво търсят на майка си и баща си в Европа, толкова ли ги е страх от американците?

83

Анонимен

преди 8 години

Що ли ми се струва, че малко по-малко ще ни отнемат свободата...