11

Я пак

преди 8 години

...киселяк с НЯКОЛКО ПАТЛАКА и БАЯ ПАТРОНИ.

10

Анонимен

преди 8 години

Стига сте писали глупости... Е. Шарков го застреляха свои... При стрелба щита под напора на съчмите се отплеснал назад и го уцелил в шията...Глупости!!! Ченгетата изпозастреляха свои като случая през 1993 или 1997 не си спомням годината.. точно... Защо от лазаров не спомена че с двама от спец. Полицаите 2 месеца са работили психолози???? А оня ранения защо го потулиха??? Случайност? Не мисля!!!

9

Анонимен

преди 8 години

Този не е луд нито е опасен, просто един обикновен киселяк който не излиза. Такива има толкова много. С какъв акъл СОБТ го нападна...

8

До 13

преди 8 години

И как да я свършат? Ти от вълк кокал вземал ли си?Май само пожелателно се изказваш.

7

Умен гущер

преди 8 години

То на полицаите не им е било лесно да се оправят с такава откачалка с незаконно(ако е вярно) оръжие в дома си и много боеприпаси. Едните са тръгнали като на сватба, другия откачалка-нелека ситуация, а който забърка кашата сега е на сухо.Справедливост по български...

6

Калиперов

преди 8 години

Айде олан бе доживотен затвор, повече то 10-15 години не трябва да му дават. все пак човека се е защитавал у тях а не е ходил да напада някого.. За какви по тежки случаи на убийства не давт доживотен затвор..

5

ХХХ

преди 8 години

Абре ...сундюци ....вместо да ревете че бай ви Петко бил прав че стрелял с незаконното си оръжие по полицаи ......по добре ревете защо има осъдени хора които са направили абсолютно същото срещу роми ...влезнали да крадат и убиват ? Какво излиза бе Петкозащитници ....че да стреляш от вас по ченгета извън къщата ви е законно ...а да стреляш по роми влезли в къщата ти да де трепят (и то с законно оръжие) Е незаконно ? Я се вземете в ръце и не лайте само по това което ви подхвърлят бе агнета !

4

До 4

преди 8 години

Разбира се.Предвид това, че са репресивен силов орган НА ВЛАСТТА, не на народа, нещата си идват по местата.Всяка нова власт, емва първо закона за МВР. Защо ли? За да се пази от народната любов, естествено.

3

а другите

преди 8 години

Колко удобно пред съда е изправен само физическия убиец ,а не трябва ли да има и едни други които измислиха и заповядаха това безумие наречено "ювелирната акция" която е добре ,че се размина с един убит.

2

Кум Мецан

преди 8 години

Оня храбрец С. Лазаров, дето заповяда на полицаите къде е да обясни, защо извади нож на умрялото куче Перко Лясковски?

1

МИСЛЕТЕ!!!!

преди 8 години

Преди да пишете, си помислете за децата в това училище и дали ако Вашето беше там щяхте да защитавате един такъв психопат на 50 живеещ с майка си и пушката.....