13

Анонимен

преди 8 години

14.Това което е в Багдат е охрана , не се бият извън стените .А вътре в зоната ако има аксидент .Имаше случай на нападение на тези стени, но ги ликвидират !Другите лагери за обучение си е отделна работа .А тези 700 на Синая ги нарекоха миротворни. Както и да е !

12

Анонимен

преди 8 години

До 13.Защо ти е толкова " жалко "За руския народ ( не може да ходи временно на Египетските плажове )САЩ и Русия сега ще ликвидират терористите ..

11

май е друго

преди 8 години

На руснаците вече е дадено разрешение от египетското правителство да използва бази в Египет за да атакуват израелски прокси сили в пустинята Синай и в Либия, казаха те." Източник geopolitics.co/vital-issues/ben-fulford/high-level-secret-negotiations-continue-as-rogue-state-israels-military-put-under-air-and-sea-blockade/

10

Анонимен

преди 8 години

Сега СЩ и Русия ще го решат !Едните в Ирак и Авганистан, другите в Сирия !

9

май е друго

преди 8 години

Бенджамин Фулфорт (за сведение Бенджамин Фулфорт е евреин, геополитически анализатор и член на WDS - WhiteDragonSociety): "Военни на САЩ и руски правителствени източници са съгласни, че израелски F16 изтребител, излетял от базата Ramon Airforce е свалил руски самолет в пустинята Синай на Хелоуин, убивайки 224 души. "Израел вече е заседнал в своя пясъчник и може да бомбардира само Газа или сваля самолети", добавя служител на Пентагона...Свалянето на самолета сега открива законно пътя за руските атаки срещу Израел, казаха служители...На руснаците вече е дадено разрешение от египетското п

8

каймакАМ

преди 8 години

Жалко ! Ще го отнесе невинния руски народ. Американците вече 25 години не могат да се измъкнат от блатото в Близкия изток а руснаците тепърва затъват .

7

Анонимен

преди 8 години

6.Винаги имат войски в Багдат - където е " зелената зона " и са я обградили със стени. Там е багдатското правителство , посолствата , бизнес - петролни сгради и т.н) Извън тази зона е тероризъм !Даже се изненадах е че имат 700 войника на Синайския полуостров ! Сега го съобщиха заради падналия самолет ?Излиза че навсякъде имат !

6

Анонимен

преди 8 години

Съжалявам, Василия, но това са пълни глупости. Все едно някой болен мозък се е събудил с тежък махмурлук и ни разказва кошмарните си сънища. Западът мечтае за пазарлък, но за негово голямо съжаление това не е стилът на най-влиятелния човек на планетата Владимир Путин.

5

Анонимен

преди 8 години

Че кой я е предложил за продан? Или на някой страшно му е притрябвала, почти толкова, колкото контрола над Азия? Ами вземете я, бре, ама нещо ви приседна?

4

тихомир томов

преди 8 години

До Анонимен 6 Навярно иска да каже , че капиталите им са в Ирак !

3

Анонимен

преди 8 години

3. От гледна точка че САЩ са 12 години в Ирак !

2

Анонимен

преди 8 години

Пред терористи не се отстъпва.

1

Анонимен

преди 8 години

Същото е и в САЩ.Казват че няма да пращат сухопътна войска - значи няма . После телевизиите загърмяват че руснаците са в Сирия и те ще ходят - смениха си мнението . Вчера имат успех , че с дрон са убили главорези от И.Д , който правеше видео ! С английския акцент. Служат си с Кюрдите в Северен Ирак , които се бият с И.Д и САЩ отиде да им помага ! Нищо чудно да изпратя сухопътни войски в Северен Ирак ?