14

Анонимен

преди 8 години

не забравяйте че вие също се смятате за бежанци в др. държави в европа.

13

Еврогейтаци, напред!

преди 8 години

До Да сравнимЗадаваш риторични въпроси, на които всеки мислещ негербер отговаря с лекота.

12

Еврогейтаци, напред!

преди 8 години

Давайте господа! Предлагам да се провъзгласи социалистическо съревнование под лозунга Кой ще издигне най-висока, най-бодлива и най-мигрантонепроницаема нова "берлинска" стена?

11

Да сравним

преди 8 години

А България строи една мрежа 5-6 години, а цар Тиквун доброволно иска "горещи точки". Има разлики в поведението между Боко и Орбан, нали? Дали нашия човек не ни е продал срещу запазване на трона и възможността да краде?

10

до 14

преди 8 години

Ти пък за какво ревеш, ще кажеш че си минавал свободно всички граници без проверка ! Проблем е за държавите в шенген, а не за дивият изток !

9

Анонимен

преди 8 години

Да живее ЕС, ура, ура, ура!!!САЩ успяха да провалят Евросъюза с мощната подкрепа на евробюрократите и всякакви малумници като нашите родни американски ***, дето за благодарност и в Парламента ги вкарахме и Евродепутати ги направихме, че министри ги назначихме.Браво на ГЕРБ, браво на тъпия български народ дето гласува за тях, че и измислицата "реформатори" и всякакви подобни продажници, начело с БНТ1; БТВ; НОВА...

8

Анонимен

преди 8 години

ЕС е една смешна сбирщина. Когато беше време не заградиха общите външни граници и не помогнаха на граничните държави да връщат по-бързо мигрантите. Тогава говореха за разни ми права и простотии и че нямало граници и али бали. Когато яйцето опря отзад, всички се скриха в жалките си държавици. Е, за какво ни е ЕС тогава след като не може да функционира. Жалка сбирщина от овце е европарламента и костюмираните маймуни наричащи се европейски лидери. Честито на печелившите от цялата ситуация!

7

Анонимен

преди 8 години

Проблемът няма да се реши с оградите, а с кранчето за парите, което тече в момента към "бежанците". Иначе просто отдавана трябваше да се стреля. В помощите и подпомагането на тези хора е разковничето.

6

Анонимен

преди 8 години

По тази тел ток минава ли ? Ако не минава, да минава !! Ако ток не минава, имигранти ще минават

5

Анонимен

преди 8 години

И като всички се заградят , ще влизат в България ?

4

Анонимен

преди 8 години

Всички вземат мерки, след като Унгария сложи тел на границата си между две ЕС държави .Българските управници кога обраха 16 милиарда заем , та няма в бюджета за заплати на армията и ще ги пенсионират ??В другите държави вече армията евключена !

3

до 6

преди 8 години

и дюнери

2

Анонимен

преди 8 години

Вие нали разбирате, че ако всички страни в Европа затворят границите и вдигнат огради, накрая точно България ще го изяде, защото всички мигранти ще останат в Турция. Не случайно Меркел намекна за някакви войни на Балканите, а самия Башар Ал Асад каза наскоро, че България се подготвя за мюсулманска държава. До там ще ни докара професор Борисов. Ходете гласувайте за него.

1

Силвия

преди 8 години

Ааа, как така огради? Какво е това нехуманното отношение? Ние като искахме да си правим ограда, нас ни оплюхте до небесата, сега като стигнаха до вас, огради правите. Дали не ви е двоен аршина, псевдоносители на европейски ценности?