20

циника

преди 8 години

странно, всички вие тук, плюете денонощно против "корумпираната" система, но ето на,че ръкопляскате на същата тази система - като в случая с Полфрийман или в случая със Сидеров. В първия случай имаме нападение на група скинчета срещу беззащитен клошар и опит на Полфрийман да защити човека, а във втория се иска наказание с ефективна пирсъда за разходка в НАТФИЗ. Ръкопляскайте!

19

Анонимен

преди 8 години

До ЛучаноКой знае? Може би? Ама е пуснал брада, за да е по-атрактивен ;) , като в цирка "Брадатата жена"Л*йно мизерно!!!!!!!!!!! Погуби едно момче, зачерни цяла фамилия и още куп други хора!!!!

18

абе

преди 8 години

Джоко , щом си убил човек , без значение кой те е осъдил , ти заслужаваш най-тежкото наказание!

17

Лучано

преди 8 години

Абе тоя още ли не са го направили жена в затвора...кво го бавят...

16

.

преди 8 години

Системата ни наистина е корумпирана , пълна с дърти ненаказани комунисти и техните синчета и щерки , да системата в псевдодемократична , но манталитета е все още комунистически , тоест държавата и раята им принадлежат , мирния преход трябваше да започне първо с бесене по дърветата , а после мир , всичко това обаче не променя факта , че този е психопат и убиец , влезна в затвора само защото не уби случаен човек,ако нашата система е корумпирана , то пък той идва от нация на потомствени престъпници

15

Анонимен

преди 8 години

В този липсва и капка разкаяние! Отвратително!

14

тотална деградация

преди 8 години

Как не ви е срам ? Вие медиите звезда го направихте "човека", а как се чувстват близките на убитото момче ? Какво право има тоя убиец на мнение и обществено внимание ?

13

Просто

преди 8 години

На затворника му е обидно, че е осъден... от уж най-корумпирана съдебна система.

12

човек

преди 8 години

И аз искам да стана Човек. Трябва ли да убия някого? Ако е задължително, тогава не искам да ставам Човек. Ще си остана човек.

11

атлантическа подлога

преди 8 години

Еми прав е, к'во...

10

L.

преди 8 години

Най-корумпираната съдебна система не може да не осъди най-обикновено убийство. Ти си гний в затвора, където ти е мястото, а хелзинкските продажници и слуги на ЦРУ да се готвят за там.

9

Анонимен

преди 8 години

Вместо да прецедателства това австралийско куче , да му се тегли един хубав бой и нула номер , бради всичко нема го играе поп , а най-корумпираната съдебна система в света да го беше осъдила на доживот да му дойде акъла в психарската нагла тиква , да припомняме ли , че се е опитал да убие две момчета в Австралия , закъде ще се променя ?

8

Кольо

преди 8 години

Номинация на убиец е абсурдна и цинична. Друг е въпросът, че тоя въобще влезе в панделата, защото покойното момче беше син на рядко срещан *** от НС. Съдейки по това, което чуваме по медиите, тоя *** е прав обаче. Системата ни наистина е корумпирана. Какво стана с Костинброд? Какво стана с Кокинов? Какво стана с Цвъки, Болен и Сергей? А дори и за убийство. За да се раздвижи съдът и да си свърши работата, трябва да утрепят детето на депутат, кмет, общинар, министър или бандит от високо ниво.

7

Анонимен

преди 8 години

Важното е, че те е осъдила, че ако беше син на депутат или олигарх щеше да си с условна! Така, че точно ти нямаш право да говориш така срещу системата ни - веднъж да си свърши работата и дай да я обиждаме

6

Анонимен

преди 8 години

Наистина сме най-корумпираната система,защото ако не бяхме отдавна да те е приключила инжекцията и да сме те забравили,а не сега да ти плащаме всички ние,пари на месец толкова колкото болшинството хора тук не изкарват и да ти слушаме глупости.Кой въобще ти дава право на глас на теб.А тези от БХК трябва да бъдат веднага изтрити от лицето на България и забранени със закон.

5

Анонимен

преди 8 години

Че кой не му разрешава да се променя?!? Просто такъв човек не бива да се номинира за подобни награди. Той е осъден за убийство престъпник все пак!

4

Старото

преди 8 години

Наглец , важното е че си справедливо насаден в дрънголника , а тъй като не осъзнаваш деянието си - трябва да се увеличи!!!Гадина ***!

3

янев

преди 8 години

Егати наглоста убил човек а съдебната система му е виновна *** като куче в затвора дано

2

!

преди 8 години

Точно защото е корумпирана, измета трябваше да виси или до живот без право на помилване !

1

Анонимен

преди 8 години

На тоя още ли не са му направили деца в затвора, че да има с какво да се занимава ...