72

Анонимен

преди 8 години

Държавата държи служителите си на ниски заплати, в замяна на което ги оставя да си изкарат колкото могат от рушвети.Ако полицейските заплати са ниски, ние другите какво да кажем?

71

Анонимен

преди 8 години

От милиционер акъл не се взема.

70

Анонимен

преди 8 години

Депутатите да гласуват премахването на КАТ като служба.Освен да измислят простотии и да искат рушвети в КАТ с нищо друго не се занимават.

69

Чиновник

преди 8 години

Щом може да си слагате китайски ксенонови крушки на обикновени фарове, значи можете да карате със зимни гуми.

68

Катаджията Тръпков

преди 8 години

Браво на колегите. Превенцията има ключова роля за постигането на целите - а именно да капе и по перото "зимни гуми".

67

Поп Грую

преди 8 години

Аз карам с гуми за мъгла.

66

Анонимен

преди 8 години

сложих гумите за вторник при температура за под 15 градуса и отскочих до офиса, вечерта ако падне температурата ще сменям пак с другите и така 8 чифта гуми всяка седмица, тъй де да отговаряме на стандарта на КАТ.

65

Лобизъм

преди 8 години

Поредната лобистка промяна в закона. С това изискване да се шофира с зимни гуми от 1 ноември до 1 април, зимните гуми ще стават неизползваеми още през първия сезон и ще трябва да купуваме нови, за следващия сезон. Много добре се знае, че с зимни гуми не трябва да се шофира на топло време, но явно човешкият живот не представлява ценност за депутатите.

64

Анонимен

преди 8 години

Е затова няма да излезнем да ви подкрепим в протестите. Гледате само как да ни ограбите.

63

Анонимен

преди 8 години

Ей много се палите бе хора. От 25 години има негласна практика. Държавата държи служителите си на ниски заплати, в замяна на което ги оставя да си изкарат колкото могат от рушвети.Изгодно и за двете страни.

62

Анонимен

преди 8 години

Няколко дни подред в София сутрин е над 12 градуса, а следобяд е 18-20 градуса. Според депутатите, КАТ и Бан Янука, трябва да си повредя чисто новите зимни гуми за 2000 лева с джантите, като шофирам задължително с тях. При това, аз обикновено изчаквам да стане по-топло и тогава излизам, т.е. не шофирам сутрин, когато е най-студено.Знае се, че при топло време каучука на зимната гума се поврежда и тя става опасна, а с тази промяна в закона, точно това ще стане, т.е. всяка година нови гуми.

61

Анонимен

преди 8 години

Първо ФАРОВЕТЕ бяха проблемни, сега пък ГУМИТЕ!

60

Бан Янука

преди 8 години

До До 83 Я да ми обясниш тогава ? И на тебе ли ти се свидят париците за гуми?И 20 градуса да е следобяд, рано сутрин е 5 градуса а на сянка е 2-3. В Бояна има слана, има замръзнала кал. Да не говорим за по-високите места. Как ли ще си с летните там а? Или ти караш само следобяд и за тебе не важи ? Овцата си сака бой, профана закон. Не става иначе.

59

Васо

преди 8 години

Не е необходимо да четат. Не е необходимо да мислят. Важното е да изпълняват.

58

Реалист

преди 8 години

Зимните гуми се повреждат на топло време и стават много опасни - азбучна истина. С изменението на Закона, депутатите ще ни задължат да шофираме с опасни гуми. Някои хора им ръкопляскат. Пита се в задачката, кой е "по-умен", депутатът ли, който гласува шофирането да стане по-опасно за нас или този, който го подкрепя, вкл. и в този форум?

57

Анонимен

преди 8 години

Ако депутатите бяха приели това изменение в закона малко по-рано, сега на тези 20 градуса, трябваше по закон да сме с зимни гуми, което води до повреждането им и после КАТ ще твърди, че сме се били претрепвали заради гумите. *В последните 26 години, всяко изменение на закона предложено от КАТ задължително е довело до влошаване на нещата. Сега е същото с тези зимни гуми.

56

Анонимен

преди 8 години

Точно заради дървените философи трябва да има такъв закон, дори и по-строг, но и да се прилага.Всичко в тази страна трябва да е определено в много тесни граници за да няма място за тълкуване от прости хейтъри.

55

ме

преди 8 години

За всички, които са много знаят колко са полезни зимните гуми, ще кажа че няма нищо по-опасно от зимна гума карана над температура 7 градуса. Вижте какво е времето навън и си помислете. Зимната гума е за зимни условия, който в БГ има 10 дни. Съгласен съм, че тогава са необходими. Но това не е начина всички неработещи институции да си измиват ръцете (за непочистените улици) и да ни осигуряват "безопасност". Всичко останало е РУШВЕТ за чичко,*** полицай

54

До 84 Rumen

преди 8 години

Явно не си шофьор. Ето сега сме 10 ноември, но навън е 20 градуса. С летните гуми сега е много по-безопасно отколкото с зимни гуми. По моя опит на дъжд, с летните гуми е по-добре от зимните. Разбира се с какви гуми трябва да шофираш зависи най-вече от температурата, а тя в България в повечето райони се колебае на границата между температурите за зимни и за летни гуми, особено в тези преходни месеци - края на октомври, ноември, края на февруари и март. Преди няколко години сняг валя през май ...

53

До 83 Бан Янука

преди 8 години

Ти си поредният неразбрал за какво става въпрос.Заради разсъждения като твоите, ще загиват деца и ще стават катастрофи. Ти си на нивото на КАТ - много приказки и никаква мисъл.