12

Анонимен

преди 8 години

А бе ***, защо давате трибуна *** престъпници и убийци постоянно.След куките и съдиите вие сте най-продажното племе в България

11

преди 8 години

Гарван,гарван око не вади

10

Анонимен

преди 8 години

Къде е истината никой не знае.Това,че разни платени *** ни поднасят информация за негативизъма към хора,които не познаваме,не значи истина.Тоя се опитаха да го ликвидират високо стоящи господа,значи ги е страх от него.С наркотици и оръжие се занимават генерали,а не този и онзи,посочени от медиите.

9

Гошо

преди 8 години

Какъв коментар....Ни лук ял,ни лук мирисал....Вярвах им. Да,вярвах.Докато не излезе името на Иво Инджев и не видях неговия произход.В тази държава ще се оправим тогава,когато изпратим евсичките инджовци в пенсия и започнем отново.....Казвам в пенсия,а не уволнение и елиминиране.Да си отидат на село във вилите,да си отглеждат каквото си щат,но да не се бъркат с Демокрацията.Тя се изучава в Европа,а не в Русия.

8

Хъммм

преди 8 години

чета си статийката , слушам "Бели птици и куршуми " ,пренасям се назад във времето и сълза се стича по лицето ми .....

7

Анонимен

преди 8 години

До Ядрения10 A ZNAESH LI KOLKO DOBRINI SA NAPRAVILI,NA KOLKO HORA HLIAB DAVAHA?TE SI BIAHA GEROI VZEMAHA OT BOGATITE I DAVAHA NA BEDNITE.

6

Анонимен

преди 8 години

ZLATKO BARETATA E NAZIONALEN GEROI OT VREMETO NA RA RANNATA IDIOTOKRAZIA,SLED VREME NA VTORI UNI I NEGOVOTO IME SHTE SE CETE PO VREME NA ZARIATA.

5

Сп???нс до 9

преди 8 години

!? ти чуваш ли се , лекарите са мафия , учителите са некадърни , полицайте мързеливи , добре ,че бяха хора като братята Илиеви , Павлов , Джамов и много знайни и незнайни борци , загинали за прославата на българските дрога , жени , алкол и не на последно място правосъдна система .......Трябва със закон да се забрани да се говори за хора като Галевите , както в Германия е подсъдна възхвалата на нацизма

4

Ядрения

преди 8 години

Докога глупавий българино ,ще се кланяш на мутри .....

3

Анонимен

преди 8 години

Мачкай Боби народа е с теб.

2

Опулев

преди 8 години

Златко Баретата, продължаваме напред, нали? До Йоханесбург да видим брачедите даже! Нали?

1

Анонимен

преди 8 години

ДО1. ДА ЩЕШЕ ДА Е ПИЧ АМА АКО ИМАШЕ МОСКВИЧ.