113

Тарильома

преди 8 години

Вижте им само уплашените сурати.*** атакисти.

112

Анонимен

преди 8 години

Какъв Камен Попов бе, тука говорим за студентите, с него е съвсем друг случая! Що ги бутат и ги притискат хората на ВОлен, тва не е ли атака? Или той волен може да бута и да е агресивен към хората? Е погледнете малко по трезво на нещата! Студентите бяха провокирани и притиснати с доста агресия и нахалство, е да седят и да си тарят ли? А

111

Анонимен

преди 8 години

Две *** на Лудия се строшават да пишат и гласуват тука. Вече сте аут. Нали вашия главатар е най големия пияница, наркоман и побойник. Но си намери майстора. Що не подадохте оплакване срещу тоя, който направи това, което цял народ искаше да направи. Ама че дрогирани нещастници сте.

110

Анонимен

преди 8 години

до 161Какъв е повода да удариш човек, бе кретенче? Не е ли ако той ти посегне да те удари? Друг какъв повод може да има да удариш човек? Нормяален ли си? Какъв си?

109

Анонимен

преди 8 години

до 160 Ако удара на Камен Попов е лек шамар за теб, то значи не си добре!

108

повод

преди 8 години

Не бил дал повод, а тва че се държи нагло и нахално и си вре носа там дет не му е работа какво е бе? Не бил дал повод, таратанци. Като има проблем - да се обърне към полицията, не да се прави на голямата работа!

107

квото повикало...

преди 8 години

Какво търси белокосия в НАТФИЗ бе? Да не е полицай нещо? Не е! Депутат е, няма изпълнителна власт, може да си подаде оплакване и после да чака полицията, ама не барбар петко с мъжете влиза там и се прави на мъж - е квото потърси си го намери. Един два леки шамара ли му викате побой и атака над някого бе, ***! ТО даже и шамарчета не са като гледам видеото...Тръгнали 10 човека да се правят на големи и да бутат студента, ми много ясно че ще излезе от кожа, даже се сдържа според мене!

106

Анонимен

преди 8 години

до 156Той Волен може да си е всякакъв, но нямат право да го удрят без да е дал повод. Ясно ли ти е? И сега акто ги осъдят тия пишман актьорчета на по няколко бона и Волен след това с тия пари ще си купи няколко Джака в тяхна чест!

105

Анонимен

преди 8 години

той да си пие, защо хвърчат хеликоптери за такива калъфи, че и българин не е

104

Анонимен

преди 8 години

за 151 Тоя Мутафчиев е такъв б.оклук, такава пияница е, че нямам думи. За какво мислиш получи удар? Щото пиеше швепс ли?

103

Анонимен

преди 8 години

министъра на културата и тоя *** мутафчиев са алкохолици, как може на отговорни постове да се назначават и избират алкохолици. калпаво племе. после обонго, мутин и бабичката били виновни. долно скотсо племе с шеф мутра. пляскайте сега

102

Анонимен

преди 8 години

до 147Абе ***, в Босфор тв даже го има видеото, колкото и да не им се искаше да го покажат тия продажници.

101

Стефанч

преди 8 години

Накрая излезе, че този психар Волен е прав. И мен някакъв наркоман *** да ме удари и полицията нищо да не направи, ще тръгна сам да го търся.

100

Video

преди 8 години

Днес от Атака показаха кадри, на които се вижда как Сидеров и Чуколов са ударени. В 34-секундния запис се вижда, че между актьорите Анатоли Лазаров и Евгени Будинов и хората на Волен Сидеров е имало физически сблъсък.

99

niki

преди 8 години

Егати новината, еди-кой-си щял видиш ли да пуска някакво видео. Къде е видеото де? Това си е чиста манипулация от ваша страна.

98

Анонимен

преди 8 години

До Бай ИванБай Иване, целият ви квартал знае, че *** тайно ходи при присихатър, за да си лекува наследствената шизофрения. Имай предвид обаче, че шизофренията се проявява точно в твоята възраст. Затова пишеш такива евтини глупости. И внимавай с квалификациите, че ако ти се обидят онези 240 души за които намекваш, зле ще патиш.

97

Анонимен

преди 8 години

Милите невинни клоунчета, нарекли се "що годе известни", как лигоцедеха пред БТВ, същи бебета годиначета, с простотията на селски аристократи наричаха Сидеров "оня с белите коси", самите те единият побеляващ, другият с фризура и цвят на закоравел джихадист. Според няк'ъф Танев -"изплашени деца"! Родителите ви да би да не са побелели бе, гроздофили. Лъжльовци дребни. Копирки на селския пияндур, дето му пратиха ДЪРЖАВЕН хеликоптер да го спасява от ПИЯНЩИНАТА му. Палячовци, деца имате, срам за вас!

96

xxx

преди 8 години

Воеводата сигурно е имал жълто на гащите!!! Убряяяяяяяяя! Ямболски ***!

95

ko40 von selo

преди 8 години

сидеров трябваше да играе заедно с дпс, за да не дойде бойко отново. ама кой да разбере. на ви сега 0,бойко, мутренски времена, купени избори, фалирана банка, 16 мил. дълг, а мандата не е и на половина. ако тиквата за 2 ри път не си изкара мандата вие пак гласувайте за него, ако пък го изкара, леле

94

ISXSREXREGNANTIVM

преди 8 години

До до 117А ти на кое посолство си *** ? На краварското ли ?