20

Ами

преди 8 години

Според мене цялата работа е нагласена, а този е поставено лице, комуто ще дадат неголяма, но предостатъчна за него част от сумата. Останалото е пушилка.

19

Врън-врън

преди 8 години

Този има син, болен от олигофрения, когото гледа бившата му съпруга, а той не го е виждал от години. Навярно и олигофреникът му е нещо виновен.

18

ГГГГГГГГГГ

преди 8 години

Хич не е трябвало да се сещат. Като ритне топа от ракия, децата му ще го наследят, ако дотогава не е успял да профука всичко.

17

42

преди 8 години

ДО 19НА ЛИЦЕМЕРИТЕ ПРОШКА- НИКОГА.

16

Анонимен

преди 8 години

ОВЧАР Е ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРЕ ПЛАТЕНИТЕ ПРОФЕСИИ В БЪЛГАРИЯ! Средно един овчар печели над 2-3000 лв на месец, което е в пъти повече от асистент в БАН! Не знам защо в Бг обичаме да иронизираме хората, които РАБОТЯТ, но докато го правим и докато залагаме само на модерни мурафети, за да успеем в живота, вечно ще сме на дъното, защото в жовота никой на никого не е ДЛЪЖЕН!

15

Анонимен

преди 8 години

Харчи си Здравко и се радвай на живота ! Па и роднините покани на масата- прости им !

14

тото

преди 8 години

"Печалбите са гарантирани от държавата и са освободени от държавни и местни данъци, такси и запори."Това е копи/пасте от сайта на тотото.

13

amudov

преди 8 години

До тотопарите от тото СЕ облагат с данък!

12

тото

преди 8 години

Не разбрах кой данък е 10 %, но парите от тотото не се облагат с данъци.

11

до 11

преди 8 години

Не мисля, че парите са достатъчни за къща на брега там, но и идеята е зле. Затова Швейцария е с такъв стандарт, защото всеки новоизлюпил се богаташ, наива пари там с цел да пести от данъци. Но от цялото ходене напред назад, такси и сметки за билети, адвокати, банкери, счетоводители и прочие - накрая излиза по-евтино да си платиш данъка в собствената си страна, а в България е 10%.

10

Анонимен

преди 8 години

Горкият човечец. Това да го изживее човек, сигурно не е много лесно - да не те търси никой, защото си обран овчар и после изведнъж всеки да ти се обажда....Да се пази и от всякакви други лешояди, които са готови да му "помогнат". Дано човекът да си купи имот и да стартира някакъв бизнес със животновъдство, защото до 5-6 години парите ще се стопят. И най-голямата опасност - да се пази от селските кифли там, че сега в плейбой ще се превърне, а тея по-бързо и от роднините харчат...

9

bg

преди 8 години

Аз бих гивложил в Швейцарските банки/нали съм в списъка вече и ще си купя къщичка в Испания на брега на Палма де Майорка и ще посрещам роднините които мпгат да си купят билет и дойдат да ме видят,а там на мои разноски и на яхтата ще ги повозя

8

Анонимен

преди 8 години

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ТОЗИ Е РЕАЛНО СПЕЧЕЛИЛ!!!А ВСИЧКИ В ДЪРЖАВНАТА ЛОТАРИЯ СА ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА!!!! А САМОТО 6 ОТ 47 СЕ ТЕГЛИ С АНИМАЦИОНЕН КЛИП НАПЪЛНО НАГЛАСЕНО!!!!РЕАЛНО ТЕГЛЕНЕ ИМА САМО В 5 ОТ 35 6 ОТ 42 И 6 ОТ 46 НО КАТО СПЕЧЕЛИШ ВЕДНАГА ДОБАВЯТ ОЩЕ ЕДИН ПЕЧЕЛИВШ ИЗМИСЛЕН ТА ДА ТИ ДАДАТ САМО ПОЛОВИНАТА ПАРИ !!!!

7

знайко

преди 8 години

Идва коледа! Здравко да ги сурвака тия роднини с овчарската му гега!!!

6

Арчи

преди 8 години

Жив и здрав да е Здравко, и да не похарчи парите за глупости, и да не дава на хиени.

5

Анонимен

преди 8 години

СТАТИЯТА МЕ РАЗСМЯ :DЧОВЕКА РАЗБРАЛ, ЧЕ ИМА БРАТОВЧЕДИ :DDDDDDDDDDDДА СЕ ПАЗИ ЧОВЕЧЕЦА ОТ РОДНИНИТЕ, ЧЕ КАТО НИЩО ЩЕ ГО ЛИКВИДИРАТ ЗА ТОЛКОВА ПАРИ!----------------ТОЗИ Е РЕАЛНО СПЕЧЕЛИЛ А ОНЯ ВТОРИЯ ПСЕВДО ПЕЧЕЛИВШ ГО ДОБАВИХА ЗА ДА ПРИБЕРЕ ШЕФА НА ТОТОТО ПОЛОВИНАТА ПАРИ!

4

Марин

преди 8 години

Да е жив и здрав Здравко и да си харчи парите със здраве и нито стотинка за лешоядите.

3

дебологъз депутат

преди 8 години

Веднага митничарите да отидат при овчарина и да видят дали има тая ракия акциз и да го бастисат.

2

Анонимен

преди 8 години

Ще научи той, че парите не са всичко .. ама ще е късно. Добро или лошо,, семейството е всичко. Дори да е имало проблеми преди, сега може да ги реши всичките или поне да ги намали.Естествено, може и да реши нещо по глупаво :)

1

браво

преди 8 години

Правилно!