Снимка: Булфото

Овчарят-милионер Здравко Траянов от петричкото село Първомай, който удари наскоро джакпота от тотото и прибра 1,6 милиона лева, обяви, че е възкръснал за роднините си.

Още по темата
"Събудиха се от съня и се сетиха, че имат баща. Разбрах, че имам братовчеди роднини, До сега никой не се сещаше за мен. Искат пари. Жилища за тоя, за оня. Добре де, при това положение аз кой съм. Аз възкръснах от гроба. Излязнах от гроба”, каза Здравко в предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия.

Въпреки роднините си обаче овчарят е категоричен: парите са за старини и няма да ги дава на никой. Освен това той възприема печалбата си като подарък за дългогодишните си усилия с тотото. 35 години той играел с едни и същи числа, а преди година дори ударил голяма сума, но загубил фиша си. "Цяла седмица треперих след това", спомня си тотомилионерът.

Той никога не е имал свой дом и затова планира с парите да построи свой собствен. Първите пари Здравко ще получи в края на месеца, а до тогава той ще се черпи с домашна ракия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase