109

Анонимен

преди 8 години

128И като какъв ходи в командировка в Северна Корея? Известно ли ти е, че чужденци не се допускат там, а само дипломатически представители. Големи шегобийци има тук.

108

Анонимен

преди 8 години

*** НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!

107

Анонимен

преди 8 години

да се обесии

106

До Кольо от Йордан

преди 8 години

Равносметката? Бърза гавра с Конституцията. Подигравка с хората и избирателите. Порнографски избори. Нови 5 милиарда дълг за да возим имигрантите на самолети и да си ги гледаме добре. Смехотворна пародия на парламентарност и ред. Орязване на заплатите на полицаите. Пълна гавра с българите в България. И всичко се продуцира само и само за да ни провокират да се мразим и хулим едни други по форумите. Защото така се прави: разделял и владей. Ние добре се мразим едни други, а друг ни продава и купува

105

до закана

преди 8 години

Руската мечка в момента е заета да си събира перушината от Египет и Сирия.

104

До Кольо от Йордан

преди 8 години

Да, наистина Сидеров стисна полицейски служител за врата. Да, наистина Сидеров се държа хулигански. Сидеров видно бе в състояние на афект. Непонятно защо. Защото никое твърдение не може да бъде доказано: че е бил пиян, или провокиран... Или наистина в този "клек-шоп" е имало НАРКОТИЦИ и се е извършвало нещо незаконно. Това също трябва да се има предвид. А как бихме се държали НИЕ в състояние на афект? В момента комплексираната маша Цацаров се гаври с закона и правоприлагането - по ПОРЪЧКА...

103

Анонимен

преди 8 години

"Осъденият на смърт има право на последна дума", обясни той.Сидеров, обаче, не е осъден на смърт и няма право на никаква дума. На всички нормални българи ни писна от него.

102

Анонимен

преди 8 години

Нищо няма да му направят. Той просто изпълняваше поръчката на ББ за отвличане на вниманието в нощта на изборите. Всички говоеха за неговите изцепки и забравиха за тоталното фалшифициране на изборите.

101

Fan

преди 8 години

Сидеров се правеше на съдията Дред и никой не го закачаше, докато не бръкна където не трябва - наркотрафика! Нима е нормално да се сваля имунитет и т.н за някаква *** разправия пред някакъв *** клекшоп?

100

Ахмед Доган

преди 8 години

Наградете Сидеров с орден Стара планина- първа степен. Неговите заслужи са големи. Той увеличи заплатите и пенсиите с 1000 лева, национализира златните мини и ЕРП-тата, качи ГЕРБ на власт, после ги изхвърли от властта и на тяхно място качи БСП и ДПС на власт, върна казармата, преби всички, които са против него. Човекът много е заслужил, той е над Левски. Това е величие.

99

до Очевидец

преди 8 години

Не че не вярвам в това което казваш.Просто не вярвам че си ходил там.Тва да ти не е да хванеш самолета и айде!!!

98

Анонимен

преди 8 години

малиии,в рашата е толко убаво че рускините са напълнили нета със сайтове да се предлагат на чужденци за съпруги само и само да избягат в чужбина

97

118

преди 8 години

стандарта на живот в русия е ужасяващ. влез по руските форуми и чети за каква безнадеждна мизерия става дума. влез в джобс ру и виж за какви мизерни заплати става дума. стандарта на живот е главна предпоставка за продължителността на живота. в русия е 61 години за мъжете,заедно с габон танзания мадагаскар

96

Анонимен

преди 8 години

До 120Многи им е притрябвал на руснаците нашия клоун :) Те хората си къртят терористи. Нашия го къртят случайни минувачи :)

95

Ахмед Доган

преди 8 години

Пишете го в учебниците, той е над Левски.

94

Анонимен

преди 8 години

Волен президент.

93

Гошу

преди 8 години

Сачмата Боленко, като е голям борец срещу дрогата да отиде с любовницата си ЧУКОЛИНА ДА ПРАВИ ГРАЖДАНСКИ АРЕСТ НА ЗЛАТКО БАРЕТАТА, НА ТРАКТОРА, че тогава да видим и ние и да разберем, че бори нарко-мафията из корен и от големите играчи :) Ама знае ако отиде в офисите на тез двамата хубавци какво ще му се случи на джуджето белокосо, ха-ха-ха, със студентчетата тръгнал да ми се занимава шматката и с клек шопове.

92

свинаря

преди 8 години

До 106Да не работиш в някое суперсекретно звено на тайните служби? Интересно ми е какво сте правили като сте обикаляли в Русия,че и в Китай сте ходили и кога успяхте да обиколите тези огромни страни

91

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 118 да бе те рускините за това заработват по гръб в БГ щото е много арно в мамашистана

90

Анонимен

преди 8 години

да си го прибира руския посланик. какъв българин е тоя,даже войник не е искал да служи на държавата. скатал се е с фалшиво медицинско.