101

dada

преди 8 години

Хората няма какво да ядат, те ми протестират

100

dada

преди 8 години

махайте ги тия прасета и с тях и без тях едно и също поне с парите може да се направи нещо вместо да се хранят някакви некадърници с пагони, които за нищо не стават

99

Анонимен

преди 8 години

Рапона да си премахне охраната и блиндираните коли. Да се съкроти НСО, пълна с безполезни гавази. Колко му струва охраната, милиони, нека си я плаща от субсидиите на партията. Защо от нашите данъци ще се пъчи тариката, нали взима висока заплата. Хайде ченгета, изритайте дебелака за да мирне държавата заедно с цалата му крадлива ***.

98

ме

преди 8 години

Мисля, че е изключително важно обществото да се намеси в този протест и кратко и ясно да заяви, че иска съкращения и реформа в полицията. Не може България да е в топ 10 по полиция на глава на населението в СВЕТА, а в същото време като се обаждаме, че има крадци в съседите, никой да не идва. За какво са ни толкова хора в системата на МВР, като на терен почти няма полицаи, нямат пари за бензин, нямат патрулки, нямат хартия и не знам си какво. Ми да съкратят ненужните, за да има патрулки навсякъде!

97

Анонимен

преди 8 години

Аз искам някой милиционер да ми обясни, защо той трябва да получава 20 заплати при пенсиониране, с какво той е повече от нас останалите граждани ? по-голями осигуровки ли внася? по-умен ли е ?Откъде накъде ние данъкоплатците ще трябва да му плащаме по 20 заплати при пенсиониране

96

анонимен

преди 8 години

Всички така наречени полицаи дето висят по кръстовищата, ПРОСТО ДА СЕ УВОЛНЯТ НЕЗАБАВНО! Да останат тези, които знаят какво е дереджето на държавата и си обичат работата. ПО МАЛКО ХОРА, ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И МОТИВАЦИЯ И НЕЩАТА ЩЕ СА ПО ДОБРЕ ОТ СЕГА !

95

Анонимен

преди 8 години

Следващият вариант е танкове и армията срещу полицаите.

94

Анонимен

преди 8 години

До 96. Вярно е,че в Грузия уволниха всички полицаи, но никой ли не знае, че заплатите на новите полицаи се плащат от САЩ. Мисля,че сумата бе 40 милиона долара за година.

93

Атлас

преди 8 години

Всичкото "елит" е за Белене.......300 000 кърлежа са много за малка Държава...

92

564554354

преди 8 години

До Анонимен 110"За лошите резултати от работата на полицията са виновни основно политиците знаете ли че е наредено на полицията да не закача емигрантите" наредено им и да не закачат и "български граждани" по лична карта живеещи на помощи ,нали????Излиза ,че на полицая отгоре му се нарежда да не се бори с престъпността т.е да не работи а да дреме по цял и да отчита работа и после пък се сърди защо не му плащат.....Няма такава държава!

91

Анонимен

преди 8 години

Опа... И военните се стягат за протест, организират се във Фейсбук.

90

Анонимен

преди 8 години

Бочко се прави на смел и твърд и ще гризне дръвцето. Той разнебити меверето с.помощта на Цуцко Честния. Полицаите да блокират България за една седмица и Бочко заминава в миналото. Бочко лъга много пъти и няма кой да му вярва. Да го изритат за да дойдат умните, образованите и честните.

89

орлинов

преди 8 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ СЪКРАТЯТ 15 000 СЛУЖИТЕЛИ, ПРЕДИМНО АДМИНИСТРАЦИЯ И НАПЪЛНО БЕЗПОЛЕЗНИ СТРУКТУРИ! НАВИЦИТЕ И МАНТАЛИТЕТА, КЖЙТО ИМАТ ДНЕШНИТЕ СЛУЖБИ Е ОТ 1985 ГОДИНА ! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕЕФЕКТИВНА РАБОТА, А РАЗХОДИТЕ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ УВЕЛИЧАВАТ ! УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА 25 ГОДИНИ ОТГЛЕДАХА НАГЛА И НЕНАСИТНА ЛАМЯ !!!!!!!

88

145ЛВ.ВИНЕТКА

преди 8 години

ТОВА ЗАСЛУЖАВА ТОЗИ *** НАРОД!

87

Анонимен

преди 8 години

И какво ще работиш? Коминочистач?Или момче дето разнася пици за онези с жиротинските имена?

86

ЗАСЛУЖАВАТЕ

преди 8 години

СИ ВИЕ 145ЛВ.ВИНЕТКА,ПРОПАДАЩИ УЛИЦИ СЛЕД НОВО АСФАЛТИРАНЕ,НЯМА НАРОД!

85

Анонимен

преди 8 години

За лошите резултати от работата на полицията са виновни основно политиците знаете ли че е наредено на полицията да не закача емигрантите - нашественици дори без малко да започнат преследване на полицая от Средец добре че народа се застъпи за него! Законите са така направени че защитават престъпниците затова са виновни политиците които под давление на НПО и чужди държави са направили калпави закони в ущръб на българския народ - да може държавата да е разграден двор и процъфтява престъпността

84

Разрешете

преди 8 години

Да работя втора работа и ми намалете заплатите!

83

Анонимен

преди 8 години

Факт: Мафията_ е по добре организирана от нашата държава.Въпреки че едини и същи хора ръководят и двете организации. Не мога да разбера, защо е така.

82

Анонимен

преди 8 години

Като няма пари герберите да се откажат от партийните субсиидии и другите партии да последват примера ама да не се режат социални придовки на хората!