70

реалист

преди 8 години

*** народ сме. Вместо да сме заедно опозиция на правителството, ние си завиждаме и караме един срещу друг. Заслужаваме си да ни мачкат политическата мафия. Утре друга гилдия ще е наред.

69

Анонимен

преди 8 години

Boiko Pak giranov ba4variva te islojiha prosti be obrasovanie Bestbesetzung smardat na zigari slkohol iskat visoki saplati a pokritie nama. Boiko nali vijdasch v eu stranite polizaite kade sa te i kafe sa bG milizioneri iskat da vsimat pove4e ot tebe ba4variva te islaga a sa goranov Tova e vtoria Dankov i toi schte otide v Moskva nikakvi vdigana na saplati i 20 dena kskto vischidtite s ne s kiliino obradovanie

68

#КОЙ + #ТОЙ = #TE

преди 8 години

Да се изправим и свалим #КОЙ .................., а #КОЙ + #ТОЙ = #TE

67

аз-ът

преди 8 години

Най-гнилия сектор си стана мафия! Нищо ново!

66

Даниел

преди 8 години

Аман от тази полиция, най-много на глава от населението, когато ти трябва никога я няма, когато стане нещо ти казват, абе не ме занимавай. Искат 20 заплати при пенсиониране, защо? Привелегии? Айде у лево....

65

АЗ

преди 8 години

МОЖЕ И МИТНИЧАРЧЕТО ДЕТО ПРЕГАЗИ ДРУСАН И ПИЯН БЕБЕ ДА ГО ПУСНЕТЕ ДА ПРОТЕСТИРА.....

64

полицай от кариерата

преди 8 години

Нека да не си оставяме магарето в калта, не може когато си се посветил да служиш на народа и си дал целия си живот за това, насреща да получваш подоно отношение.Да кажем НЕ.

63

Анонимен

преди 8 години

Вчера ви писах, че бащицата най-накрая ще се направи на велик и всички ще го обожават. Вие не вярвате. Мислете малко, кой си съобразява че има някакви реформи в държавата?

62

Анонимен

преди 8 години

От к`ъв зор 20 заплати при пенсиониране? По КТ имаше нещо за 6, и то е обвързано с шестмесечния срок, в който трябва да излезе пенсионното решение, т.е. за не стоиш без пари половин година.В частния сектор - рядко се назначават хора над 40 г., в бюджетната сфера, почти "по правило" съкращават хората с година-две до пенсия. Така че шесте заплати преди пенсиониране, много малко хора могат да ги получат, ако още е валидна тази разпоредба.На тия - по 20! И то пенсионери по на 45-50 години! Де бре!

61

бай Петко

преди 8 години

Уважаеми протестиращи, не пречете на хората, които нямат вина и ви изкарват заплатите. Блокирайте МС, НС тези които приемат т.н. закони против БГ граждани. Арестувайте виновниците и тогава НАРОДА ще ви подкрепи. Да не ви заблуждават, че като са взели цялата власт ще заживеем по-добре !

60

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 93Прословутата балканска слепота. Вряща завист и "всеки срещу всеки". Вместо да си отворим зъркелите и да видим, кой, аджеба, дирижира позорната вакханалия в БГ, ние врещим с кухненските си претенции към полицията. Да, не всички полицаи са ангели, но има безкрайно честни момчета. А вие, критикарите им, вие, какви сте? Дори от частния си бизнес крадете и прогонвате с простотия клиентите си. Проста нация, разядена от комплекси и злоба. Народ, който не храни полицията си, храни чужда!

59

Анонимен

преди 8 години

Бях свидетел на катастрофа. Една богата кифла удари две момчета на моторче. Не излезе да ги види дори. Обадих се на 112, трагедия, *** въпроси и смотаност. Извика ме дознателка в СДВР. Наперена млада жена, не помня името. Все едно Наоми Кембъла, държание на сърдита и непризната жена. Все едно нещо възвишено попаднали случайно в една *** стая с още някакъв. Излязох с мисълта, никога няма да се обадя каквото и да видя. Унижение е чувството което остана. Сега искат подкрепа, ще я дадем ли?

58

ПР ПРОСТОТИИ

преди 8 години

Очаквайте 101-ви епизод на турската сапунена опера "Бойко Спасителя". Към 10 и нещо ще се появи Тиквата на бял кон и ще каже, че е оправил нещата, а Горанов е предупреден да внимава.Пълен майтап е това правителство, но това ще го разберете след 1-2 години, когато България няма да има средства да обслужва дълговете си и ще фалира официално.

57

Анонимен

преди 8 години

Имам приятел работил в Тежки престъпления - убийства, грабежи, изнафилвания. Спортист, здрав, с отношение към хората. Ядосваше се, че докараните нови джипове, Ровъри, за дежурните се карат от прости хора които ще ги разбият, така и стана. Преди са били УАЗ, ужасни! Районното мръсно, мирише на урина, стаите трагични, дежурните също, условията плачевни. И го пенсионираха на 49, някакъв Танев изгони от СДВР 2500 оперативни. Той бе в силата и групата бе от здрави и силни мъже които се поддържаха.

56

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 8 години

ОТКРАЙ ВРЕМЕ АРМИЯТА И ПОЛИЦИЯТА СА ОБЕКТ НА ВНИМАНИЕ ОТ СТРАНА НА МЪРЗЕЛИВИ , СЛАБО ГРАМОТНИ И ПОДАТЛИВИ НА ИЗМАМИ И КОРУПЦИЯ ЕЛЕМЕНТИ ОТ ОБЩЕСТВОТО .70 ПРОЦЕНТА ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СТАВАТ НЕ БЕЗ ПОКРОВИТЕЛСТВОТО НА ПОЛИЦИЯТА . КОГАТО ТЕ СПРАТ И ПАЛКАТА Е В РЪЦЕТЕ ИМ СА КАТО ГОСПОД , И ВЪПРОСЪТ - КО ШЪ ПРАИМ СЕГА А - КОЙТО ИСКА ДА СИ ХОДИ . ЧАКАЩИ БЕЗХАБЕРНИЦИ МНОГО .И ЗА АРМИЯТА Е СЪЩОТО . ТЕ СЛУЖАТ НА НАТО . ТО ДА ИМ ПЛАЩА . АБСОЛЮТНИ ЧОБАНИ.

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 85Ако си мислите, че полицията действа по свой почин и решение, просто се лъжете. Нима смятатате, че на тях не им се нарежда всичко. И толкова хора от тях изпълняват заповедите с угризения на съвестта, които ние просто няма как да знаем. Но къде да търсят работа? И при тях - непрекъснати, *** реформи(поне на външен вид), които ги държат в постоянен стрес. Всичко е предначертано и издиктувано далеч от България. Ние сме само парализирани неми зрители.

54

Анонимен

преди 8 години

С пазенето и охраняването на убийците с брадви в Гърмен, спечелихте обичта на народа към вас.

53

реалист

преди 8 години

С орязване на пари работата на полицаите няма да се подобри, напротив. Не трябва да се режат пари , а да се промени организацията на работа и контрола.

52

GANIO

преди 8 години

Do Lajnoto VasilevAloooo selskiq gas! Da vzemesh da se gramnesh pomiar mrasen! Agent Stirlic KGB!!!

51

анонимен

преди 8 години

Точно така - плюйте по полицаите, които изпълняват заповеди на по-висше стоящите и така нагоре по веригата.Но не виждайте онези 240 хрантутника с огромните привилегии, нароилите се безбройни партии, получаващи субсидии незнайно защо.Не виждайте онези шуробаджанашки назначения в безбройните комитети, агенции и какви ли не институции.Не виждайте милионите, които се хвърлят за избори, резултатите от които изобщо не са реални.Най-лесно е да се плюе по обикновения човек от низините.Жалко.