302

Един

преди 8 години

С тия цени дето ги предвиждат просто ще увеличат винетките за инвалидни коли. Ако до сега са дадени едни 150,000 безплатни винетки от 01.01.2016 ще дават едно 200-300,000 безплатни винетки.Само че и тарифата за регистриране на инвалидна кола ще скочи на пазара за ТЕЛК-ове.Ако ми искат решението на ТЕЛК ще се наложи да се бъркат за едни 150-200 лв на година. хехе

301

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ ако са оглупяли да го направят това и да не се чудят после от къде им е дошло.... Заплатите като станат като в Австрия, Унгария и прочие, тогава ми слагайте такси като техните!!! Хората изнемогват, чудят се всеки месец как да вържат двата края, не може да се гледа само държавния баланс! Защо когато се гласува доверие на някой и той започва да си мисли, че е безсмъртен и става супер нехуманен??! Бойко, хората НЯМАТ ПАРИ! Сваляй тока и данъците, и таксите, вдигай заплатите иначе ГОРИШ!

300

Анонимен

преди 8 години

От гробарите с любов.

299

Анонимен

преди 8 години

съгласен съм винетката от 01.01.2016 да стане 145 лева но и също така и минималната от 01.01.2016 да стане 1000 лева

298

Анонимен

преди 8 години

Е сега вече ако и това направят, забърквам каса "***" и с нея пред парламента. Е ся вече тяхната #$%%# ^$^$^%@&%*^!!! Е не, вече не се търпи !! Тези за какви ни имат ?!? Тая ако ми падна пред очите ..... и после с кеф да я излежиш в затвора !

297

оня същия

преди 8 години

Тая *** като говори колко били винетките в Унгария или Австрия да вземе да каже и каква е дъжлината на пътната мрежа и качеството й там! Да не говорим че процент от цената на бензина СъЩО отива за поддръжка на пътища. Тука при няколко пътувания от 1000км из страната изправям джанти всеки път. Ритайте си стола, само го обявете...

296

Анонимен

преди 8 години

престанете да пишете,,нали гласувахте за герб,, - еми ,никога не съм гласувала за тях! и сигурно при едни честни избори те не биха взели повече от 30% в цялата страна !нарочно лилка ни плаши с 145лв ,а ще я направят 100лв ,както пишат и др коментари .ние сме робите ,черноработниците,тоалетната и донорите за запад , вкл.и америка .ние сме експериментална територия ( радио ,,хоризонт,, вчера) !и винетките са ни най-малкият проблем .

295

Анонимен

преди 8 години

Какво стана като минаха изборите?Полицаите без социални придобивки,винетките двойни....Сигурно има и други нови неща,които още не сме чули.На такъв народ -това му трябва.Вижте Румъния. Заради смъртта на младежите в дискотеката излезе на улицата и иска да сменя правителството.А ние сме робски народ.Без кавички. С каквото ни натоварят всичко понасяме.Постепенно става като в Саудитска Арабия - абсолютна монархия.Само,че България е Република и не може един човек да определя живота на другите.Спим!

294

Anon

преди 8 години

Искате повишение на цените за винетни стикери? На базата на какво основание? Цените не съответствали на други държави в ЕС? Стандартът на живот и състоянието на пътната инфраструктура в посочените държави не са съизмерими с тези в България. Относно пътната инфраструктура в България - некачествено строителство, ремонт и поддръжка водят до много бърза амортизация. Защо гражданинът трябва да плаща за този омагьосан кръг?

293

Анонимен

преди 8 години

Бати простотията и кво като в Австрия е почти 85 евро пътищата им като наще ли са? То бива простотия ама тва е крайно. То поне нещо да се прави с тез пари ми то ...

292

То6

преди 8 години

Пак ни пробват, е няма да е 145, а ще е 97. Бравос, Бравос Бои, Цеци и т.н. крадци

291

ончо

преди 8 години

Винетката от догодина - евентуално 145 лева!А аз мога ли да ви е...а майката от догодина евентуално !

290

Анонимен

преди 8 години

Винетките ще са с различна цена според партийната принадлежност и симпатии... За бАтака и ДПС по 250 лева, за БСП- 300 и за тези от ГЕРБ - 50 лева. Честито на печелившите!

289

Тиквена глава

преди 8 години

Тези 145 лв. могат да си ги заврат там където слънцето не изгрява, и онази тиква, която се хвали че прави пътища да се маха от властта - кръгъл ***! По-прости хора не са управлявали до сега. ВСИЧКИТЕ направени от тях пътища няма и 1 г. да издържат - а иначе искат и още и още - ами спрете да крадете "с кофите", ваща верица аз!

288

????

преди 8 години

малко е 200 200 да е вече......

287

М

преди 8 години

***! Е, тогава - райната ви!

286

Анонимен

преди 8 години

"В Словения например годишният стикер струва 110 евро, в Австрия е почти 85 евро, а в Унгария е 136 евро." А колко са заплатите в тия страни? Това май пропускате да го кажете.

285

Плавник

преди 8 години

Какво общо има винетката с категорията на двигателя? Парите от винетки са за поддръжка на пътната мрежа. От тях не се дава за чистота на въздуха. Най-тежките следва да плащат най-много, а най-леките - най-малко. 12 автомобила никога не могат да направят щети на пъти като един 12 тонен камион.

284

To6

преди 8 години

До анелияАз съм за, само че една голяма част от полицаите са мазохисти и гледат да се подиграват с хората, а не да им помагат. Впрочем за това сме на това дередже.

283

Анонимен

преди 8 години

Във Австрия 10 дневна винетка е 8 евро приблизително от 10 години