16

Анонимен

преди 8 години

Напазарувал е и той. Избори по балкански.

15

Анонимен

преди 8 години

Честито на турския народ! А тези ***, които твърдят че Ердоган подкрепял ИД да си е*ат майката! Вярвате на всичко, което ви се сервира от западните "медии" без да си правите дори труда да проверите дали това е вярно. Вчера няколко турски самолета удариха ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ джихадистите, но нито една "медия" не го отрази.

14

bluesky1

преди 8 години

Ердоган е вреден не само за Турция, но и за целия регион...освен това носи голяма част от историческата вина за зверствата в Сирия с подкрепата си за *** от ИД и другите, "умерените" ***.... С поведението си този човек докара гражданската война в самата Турция!

13

Анонимен

преди 8 години

Откакто Ердоган е на власт не се теглят заеми от МВФ. Произвеждат се оръжия. Танкове, хеликоптери, безпилотни самолети. Сега се тестват електромобили които ще бъдат пуснати в производство. Изстрелян е още един спътник който ще служи единствено за интернет. Беше изстрелян и шпионски такъв. Държавната Телевизия излъчва на много езици. Трт Арабски - 24 часа на арабски. TRT Kurdi - 24 часа. И сега тръгна TRT World 24 часа на english.

12

Ястреб Османлията

преди 8 години

В сравнение с предишните избори през миналия юни, партията на Ердоан е привлякъл в повече близо 4.5 милиона нови гласоподаватели! Ах, котьо, ах!!!

11

Ястреб Османлията

преди 8 години

Дори в Диарбакър, където е най-компактното кюрдско население, кюрдската партия загуби 7% от гласовете, докато в същия град партията на Ердоан увеличи гласовете с 8%! Ах котьо, ах! Още 4 години АКП'то е на власт, иншаллах!!

10

Анонимен

преди 8 години

Тия лъжат повече от нашите :)

9

Ястреб Османлията

преди 8 години

До Анонимен 13Дори на кюрдите вече им омръзна от тероризма на ПКК! Та затова изритаха 21 от парламентаристите на кюрдската партия от меджлиса! ПКК не представлява кюрдския народ, котьо!

8

б.янко

преди 8 години

Тепърва им почват ядовете, СЛАВА БОГУ, че не съм роден в Турция!

7

Ястреб Османлията

преди 8 години

Хайде да е хайърлия на великия турски народ, който избра пътя на развитие и благоденствие! Надявам се един ден и българите (бече няма надежда от българките!) да родят политически лидер с визията и капацитета на Ердоан!!

6

ало, джурналистите

преди 8 години

Защо не споменавате нищо за бруталната и кървава гражданска война, която бушува в съседна Турция, така ли ви наредиха от турското посолство, пълно затъмнение и само "позитивни" новини за "райския" живот в Анадола?!

5

до не знам си кой 1

преди 8 години

Нищо лично ,но защо удобно пропущаш и цирка тук у нас или не ти отърва.

4

Анонимен

преди 8 години

Догон Жлец Ердоган, няма отърване от този гнусен чичко. Съсипа труда на Тансу Чилер и предния преи нея... Много е глупаво това момче, ушанките ще го хруснат...

3

Ангел

преди 8 години

По- добре.Стабилност преди всичко.И най вече мир- иначе да правят каквото си искат ,само да не се сбият сериозно ,та да ни навлекат ядове и на нас.

2

Анонимен

преди 8 години

Партията на кюрдите е на ръба на бариерата. Огромен спад има и при националистите. Лидерът на националистите Девлет Бахчели е инициирал спешно събрание тази вечер. Предполага се, че ще подаде оставка.

1

msimov

преди 8 години

И ТЕЗИ ИЗБОРИ СА БИЛИ ТОЛКОВА ЧЕСТНИ КОЛКОТО ПРОВЕДЕНИТЕ В ДОНБАС , КРИМ ИЛИ ЛУГАНСК ;DКОЙТО КРОИ БЮЛЕТИНИТЕ ТОЙ ПЕЧЕЛИ ТОВА Е ВАЖНОТО ТАКА Е КАЗАЛ СТАЛИН ;D