21

Анонимен

преди 8 години

Велосипедиста на пешеходна пътека си е .....велосипедист и няма никакво предимство пред шофьорите, пресичайки на пешеходната пътека.

20

Анонимен

преди 8 години

Няма ли го онзи корифей, който се хвалеше как КАТ го глобили за неправилно движение с велосипед, а в съда глобата му паднала и много се смял съдията....Интересно да ли и след тази новина пак ще им е толкова смешно......Такива дребни селски тарикати докато се усмихнат и гледаш как се озъбили.....

19

Анонимен

преди 8 години

Ако велосипедиста беше спазил правилата, т.е. пешеходна пътека се преминава ПЕША като буташ колелото сега щеше да е жив! Оня карал със 100.. ами и с 60 да беше карал пак щеше да го убие или да го осакати.. Няма по-нагли от велосипедистите - карат в насрещното, преминават на червено, не носят задължителните атрибути..просто пълна анархия.. защото нямат книжки и талони и никой не ги закача.. но ето че може и те да умират...

18

qwe

преди 8 години

Скъпи Селяни автомобилисти, карайки бавно в градО, другите селяни имат повече време да ви огледат лъскавата кола. Минаваики с 200 никой нищо не разбира, само шум и трупове! Скъпи Селяни колоездачи, пазете се и спаизвайте правилата! Колата ще се оправи, вие не!

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Има. Мотористите.

16

Бойко

преди 8 години

В тоя вечно новините или не са верни, или заглавието е подвеждащо, или и двете, или съдържанието въобще не е новина..Този път - много подвеждащо заглавие!

15

Анонимен

преди 8 години

Така е с това гонене на зеленето. аман от диваци.

14

с

преди 8 години

до номер 6Виновен е, защото се движи с висока скорост в градски условия.

13

Анонимен

преди 8 години

Убиеца е бил плевенски римлянин.в блиц го пише

12

Цацаров

преди 8 години

ще му дам условна от 3 г или домашен арест...каквото си избере разбирасе

11

Asiti

преди 8 години

Tova e chisto ubiystvo. Nqma drugo obesnenie. Trqbva da go sadqt za ubiystvo

10

Стефчо

преди 8 години

За скорост над 50 км.ч в населено място- затвор и отнмане на мпс.селтака само така се ремонтира!

9

Анонимен

преди 8 години

За съжаление ролята на КАТ се свежда до две неща - спират те да изпросят някакви джобни, или констатират че нещо се е случило по твоя вина естествено. А това че те дори не знаят как да регулират движението, няма елементарна маркировк, не глобяват нередовните пешеходци и колоездачи, правят на пътя трасе за колоездачи които не са задължени да знаят правилника за движение, вместо на тротоара и т.н. Преди 4 месеца за да избегна такъв неразумен колоездач катастрофирах и сега съм със счупени прешлени.

8

Анонимен

преди 8 години

Шофьорът може да бъде глобен само за висока скорост в градски условия. За загиналия папардак не могат да го барнат по никой закон. Знам, че звуча грозно, но си е така. И що пък да е грозно- тоя дядка сега ще тежи на съвестта на момчето.

7

ФАКТ

преди 8 години

От край време сред велосипедистите, а и сред пешеходците битува мита, че правилника за движение по пътищата не важи за тях. Като ги спре полиция лафа е "Ееееее аз ли съм най- големия нарушител, мен ли намерихте да глобявате...." По- добре 10 пъти глобен, отколкото един път мъртъв.

6

Анонимен

преди 8 години

как шофьора да е виновен след като минава на зелено а другия с велосипеда на червено?

5

Някой да е виждал...

преди 8 години

Велосипед, оборудван със фар, светлотразители, спирачки, водачът да кара в дясно, облечен със светлоотразителна жилетка, както е по закон? АЗ- НЕ! Те като не се пазят сами, ние как да ги пазим?

4

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА ЗИМНИ ГУМИ КОЛЕЛОТО ДАЛИ Е СЛОЖИЛО

3

Анонимен

преди 8 години

КОЛЕЛОТО С РАБОТЕЩ ФАР ЛИ Е БИЛО?

2

Анонимен

преди 8 години

НОРМАЛНОКОГАТО ПРЕСИЧАШ НА ЧЕРВЕНО НЯКОЙ ДА ТЕ БЛЪСНЕ