21

Анонимен

преди 8 години

АЗ НАМИРАМ ПОВЕДЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ЗА НЕДОПУСТИМО.ЗАНИМАВАМЕ СЕ С ЕДИН ОТ ТЯХ НАЙ ВЕРОЯТНО ЗА ДА ОТКЛОНИМ ВНИМАНИЕТО ОТ РЕАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ В СТРАНАТА.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ СЕРИОЗНО НА "БЕЖАНСКАТА" ВЪЛНА В СТРАНАТА. ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕДПРИЕТИ АДЕКВАТНИ И БЪРЗИ МЕРКИ ПО ВЪПРОСА, ЗАЩОТО ВЕЧЕ СМЕ ЗАКЪСНЕЛИ.АЗ СЪМ ХРИСТИЯНИН И НЕ МЕ ВЛЕЧЕ ПЕРСПЕКТИВАТА ЗА СЮНЕТ СЛЕД ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА СТРАНАТА НИ.НОВ ЗАЕМ ОТ 5,5 МИЛИАРДА СЛЕД СЪВСЕМ НЕОТДАВНАШНИЯ ОТ 18? ТА НИЕ ЗАРОБИХМЕ ВЕЧЕ ПРАВНУЦИТ

20

Анонимен

преди 8 години

Това в България не са студенти. Който е умен и кадърен отива навън. Тук остава утайката, разни селянчета, на издръжка на мама и тате, които само пиянстват, дрогират се и се чалгосват по Студентски град.А женските пък продават телата си за една водка. Казвам го от опит, от първа ръка.

19

***

преди 8 години

Най-жалкото в ситуацията е как руската пропаганда се възползва от наините и не много умни българи. Ето тази баба от снимките щом е оплела блуза в цветовете на бг знамето значи държи на държавата си. Ама руската пропаганда е опорочила всичко това и използва за свои интереси.

18

Анонимен

преди 8 години

Я ми обяснете как в 10 вечерта си минаваш случайно покрай НАТФИЗ и гледаш как Сидеров бива влачен от ченгетата от входа на сградата и ти се приисква да му удариш един, обаче ХОП в ръката ти за изведнъж се озовават яйца от Феята закрилница на добрите самаряни?

17

Анонимен

преди 8 години

Студентите са най-долните *** на обществото, по-нисши са от пияни наркомани

16

Анонимен

преди 8 години

По колко ли ще получат студентите, по 50 или 100 кинта? Да се обзаложим.

15

Анонимен

преди 8 години

Фотографът е гола вода. И той ли е от НАТФИЗ?

14

Анонимен

преди 8 години

21Проблемът в днешно време е че повечето хора говорят наизуст без да проверяват фактите. Пак г-н Халачев каза, че студентите които са били във фоайето са се разотишли. Тези съмишленици навън са платените протестъри на Бойко, за които той сам призна преди време - ако не бяха нашите хора, нямаше да има и десет души на площада. Това са думите на Борисов. Мога да ти намеря и неговото интервю ако се интересуваш - което ме съмнява.

13

до 19

преди 8 години

Какво значение има какви са?Това са техни съмишленици и ги подкрепят

12

Анонимен

преди 8 години

Тези са толкова студенти, колкото аз съм Роналдо. Дори ректорът на НАТФИЗ - Халачев призна, че имбецилите, които бяха навън, нямат нищо общо със студентите уи преподавателите от университета.

11

аааа

преди 8 години

КОГАТО ДПС ГОВОРЯТ ЗА КЛАНЕ НА ХРИСТИЯНИ И ОТНЕМАНЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БГ , ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ БЕ БЪЛГАРИ ???? ХУБАВА РАБОТА АМА БЪЛГАРСКА (Просташка)

10

Анонимен

преди 8 години

КАКВИ СА ТЕЗИ БЕЛОВЛАСИ СТУДЕНТИ С ПАТЕРИЦИ.ТЕЗИ, КОИТО СА НА ВЪЗРАСТ ЗА СТУДЕНТИ ПО - СКОРО СА ГЕЙОВЕ.АБЕ ЦЯЛАТА РАБОТА НЕЩО МАЙ НАМИРИСВА.

9

без майтап

преди 8 години

Защо студентът протестира на английски език? Или са му пуснали листчето от Козяк?

8

студент актьор

преди 8 години

Татко носи, мама меси, да живей труда!

7

твърди яйца

преди 8 години

Трябва да отбележим, че Волен Сидеров не е хвърлял яйца по студентите. А мирните, наивни и добродушни студенти, имаше и такива на 50-60 години, хвърляха яйца по Волен Сидеров.

6

Анонимен

преди 8 години

Театър театър... Америка вече стана скучно.Сидеров отива да прави сцена със студентите от НАТФИС.Къде са протестите за скандалните избори...

5

партенка

преди 8 години

Фалшифицираха изборите. За да отвлекат вниманието, пуснаха партенката със Сидеров. За да отвлекат вниманието от Сидеров, пуснаха партенката с А. Петров. Коя ще бъде следващата партенка?

4

около входа

преди 8 години

Всеки софиянец знае къде да намери евтини и хубави момичета и момчета. В Нафтиз, седнали на первазите на прозорците около входа.

3

Анонимен

преди 8 години

Платена антибългарска ***

2

Перла

преди 8 години

Артисти има в Р.Турция.Тука има политически *** .