42

I'm

преди 8 години

Ами така е, палячовци! Като си наемат убийците в Син Сити и Биад...Няма как да е друго положението :))) Жалка история с елементи на трагикомедия.

41

Дон Буда

преди 8 години

Некадърници............ толкова лесна задача им дадох а те не можаха да я свършат !!!сега мен, че ме трепат! Ке има уволнени в групата за поръчкови убийства ДА

40

Анонимен

преди 8 години

Накрая ще се окаже, че ракетите са били учебни - демек с гипсовите глави :)))))))

39

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Нема да закачате Буда!! Ако пукне ке ми спре заплатката ей.........

38

Анонимен

преди 8 години

БУДА НЕ УСПЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!ДАНО ТРАКТОРА СЕГА Е ПО-УСПЕШЕН СПРЯМО БУДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СТИСКАМ ТИ ПАЛНИ ТРАКТОРЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ БУДА!!!!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е дали такива бисери си ги измислят сами журналист(к)ите или някакви "експерти" ги будалкат.

36

Yofis

преди 8 години

Тц, тц, Жалка работа! Аматьори! Така е, защото днешната младеж не ходи в казарма. И един изстрел не може да направят както трябва! Тц, тц. И от тези ще чакаме да ни защитават Родината!

35

Анонимен

преди 8 години

до 40 Хаяйде бе??? Във всеки батальон имало рота гранатометчици???? Малко пресоли манджата от лъжи, младежоооо. Почна да си измисляш на поразия. Що нямаше в Плевен когато служих в нито един батальон гранатометчици, бе?

34

:)

преди 8 години

вундеркиндчето ни то, две детски градини - 1-ви клас задочно, а какви красоти пише вече. А като порасне не ми се мисли направо.

33

Анонимен

преди 8 години

до 38 *** ми казваш че е задължително в казармата да стреляш с РПГ, това означава, че всеки в бойно поделение е стрелял с РПГ. Това ти казват и хората- че имаше специални роти обучавани за такова оръжие. Това е все едно да кажа аз че всеки в казармата става танкист, след като баща ми е бил командир на танк в казармата. Не се ли усещш че си смешен?

32

Пишман експерт

преди 8 години

Нали знаете че РПГ е направено да поразява боекомлекта на танка чрез кумулативен ефект..(виж пов. Ефект на Мънро) Тоест под високо налягане медният конус в гранатата се превръща в течна струя която стапя метала и екипажа в танка умира от адското налягане.. дори и да не се възпламени боекомплекта.. Та най вероятно е рпг да не е сработил пиезодетонатора... той е с мигновенно действие от типа "контакт-взрив"

31

Анонимен

преди 8 години

за 30 Наистина ли задължително било да стреляш с Гранатомет в казармата? Ей заради такива като теб и килърите ни такива- грам понятие си нямат за това оръжия. Ти си изтрещял бре! Стреляха по полигоните само специален войскови състави обучени да боравят с такова оръжие.

30

Анонимен

преди 8 години

Е принципно в казармата не се стреляше задължително, аз имах голямо желание, но стреляха само гранатометчиците, в отделението и ротата всеки си има специалност и така....

29

Анонимен

преди 8 години

До до 26В поделение на вътрешни войски -не сме стреляли нито с РПК,, нито знам какво е стрела, стреляли сме с калашников. А има поделение-които въобще не са пипали оръжие-например в пожарната до 19999 служеха и наборни войници-те оръжие не са пипали изобщо. В нашето поделение-готвачи, санитари, противопожарна защита, връзкари в културния дом, връзкари в щаба, писари и тн-не даваха нито наряди, нито ги водиха на стрелби

28

Анонимен

преди 8 години

Рапона ни успя. Показателно, че е в основата защото си е утроил охраната. Параноята ще го тресе още повече и страхът който го е завладял ще го кара да бъде все по-неадекватен. И Цецко също. Лакомията и безнаказаността ги направи да се чувстват недосегаеми. Самозабравиха се и решиха да разчистят стари сметки. Не успяха. Сега ще чакат отговор, кога и как, Трактора ще прецени.

27

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг - покъртително наивници-лаици-игноренти, както обикновено. А иначе грешка в избора на мишената няма - такова двойно подсигуряване изключва всякакви грешки - само изпълнението им калпаво, но за толкова са стигнали паричките и ъкъла....

26

Анонимен

преди 8 години

до 30Задължително стреляш с РПГ в казармата????Муахахахаахахахахахаххахаха......Виза на годината! Уби ме от смях, брат!

25

Анонимен

преди 8 години

Колата на Петров е със седемстепенна бронировка, която е една от най-здравите.Муахахахаххах....С РПГ-то тоя мерцедес не само щеше да стане на купчина ламарина , но можеше и да разруши някоя сграда зад него. Кой ще стреля с РПГ наистина в квартал, бе? Вие откачихте ли? Това нещо пробива бронята на танк и избива екипажа му .

24

Хъммм

преди 8 години

било по погрешка , но той за всеки случай с бронирана кола , ако са искали да го очистят просто да отворят старите вестници ,там ще открият подходящия начин , що недосегаеми им намериха начина през 90-те

23

Стефан

преди 8 години

Тази цирк ако беше истина А.Петров щеше да се е нaakaл както стана с *** Доган.