16

Анонимен

преди 8 години

Моят глас в секцията където гласувах го няма, ето така побеждават ГЕРБ. Те не са по-различни от Единна Русия на Путин, който е толкова критикуван. Няма значение кой как гласува, накрая ГЕРБ си ги преброяват така, че да има резултати от типа на 84%, 65%, 59%... Аз не го вярвах, но този път си запомних номера на секцията и проверих дали гласа ми е отчетен - няма го,даже не е и невалиден а просто се е изпарил.

15

до 8

преди 8 години

В София казаха по БТВ ,че 130 хиляди са гласували за Фандъкова. Това са 8% от 2 милионното население. И то с надписване на резултатите.

14

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Това на ГЕРБ не само победа... - беше погром...

13

Чиновник

преди 8 години

До КасиранеБезспорно има много нарушения на изборите. Никой не отрича, че има страшно много и фрапиращи нарушения. Никой не отрича, че тези избори бяха най- циркаджийските досега. НО това не влияе на резултата, нито пречи на ГЕРБ да си управляват спокойно.

12

Анонимен

преди 8 години

Крадливата Фандъчка се оказа и лъжлива.

11

Анонимен

преди 8 години

Тия вярват ли си

10

Анонимен

преди 8 години

Много партии досега трябваше да поискат касиране на изборите в София, а и не само в София.*Не знам дали забелязахте, но ОИК-София не спази Изборният кодекс при разпределението на общинските съветници по партии.

9

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Не само Ани Цолова... - всички знаехме предварително, защото разликите са огромни и няма как да се сбърка... - а тоя Мирчев е баси оптимиста...

8

Чиновник

преди 8 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Изборите бяха направени точно по руски образец - съвсем проформа с голяма разлика между победителя и загубилите. Това, че комунистите, ПАК издухахте супата си е съвсем отделен въпрос.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8В Бургас аз не познавам хора, които не харесваха кмета си!

6

Касиране

преди 8 години

Прави са от БСП . НАИСТИНА НЕРЕДНОСТИТЕ В ИЗБОРИТЕ СА МНОГОБРОЙНИ

5

гост

преди 8 години

До АнонименОт гостИмаш един голям + от мен!

4

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да разбера този мазохизъм на българина. ГЕРБ съсипа държавата, вкара я в дългова спирала, безработицата се увеличава, фирми затварят, беззаконието се шири навсякъде, и те пак гласуват за тях. Има само два варианта - тотално изпростяване или манипулация. С друго не може да се обяснят високите проценти на ГЕРБ. Аз лично не познавам човек, който да гласува за тях, всички ги плюят, накрая 86 % в Бургас примерно. Пълен шах.

3

мда

преди 8 години

Да предположим че има касиране на изборите какво точно очакват да се случи? Най мнго още повече хора да излязат да гласуват и сегашния кмет да спечели с пълно мнозинство общинския съвет... странни хора...

2

М да

преди 8 години

Сетихте се. Мутрите си донесоха бюлетините. Батко ви Волен за какво мислите игра тоя цирк а ? За да може фокуса на обществото да се измести от изборите към някаква идиотщина на Волен Сидеров.ЦИК каза ли колко е избирателната активност или чакаха чувалите да дойдат а? Избирателната активност ще бъде увеличена поне с 10% за да се натъманят резултатите

1

гост

преди 8 години

Тези добре ли са? Зависи на кой социолог вярват! Те може да си изкопаят социолог, който не предвижда влизане на ГЕРБ никъде! Стигнаха дъното, но продължават да разсмиват народа!