110

Валери

преди 8 години

Цацов още не може да намери талибаните които ритаха момчето което изплаши Доган с пистолет играчка и целият свят видя кои са, а за Сидеров много бързо написа 500 страници. По нагъл изпълнител на поръчки от този *** не съм виждал.

109

Ехаа

преди 8 години

На снимката, известния хайдутин, Бушон войвода! Ха ха ха!

108

Оптимиск

преди 8 години

До песимистТо Боко си назначи Цацаров. Как да не си е на мястото.

107

Анонимен

преди 8 години

Нищо ново няма да напиша, крадеца мисли като крадец, бандита като бандит а Тиквун Ага и като двете. Сега ново 20, врагът от миналото Трактора възкръсна. Хайде сега се почна, кой бил, защо бил, защо съден и още едни чудо за следващата седмица. А нашите умни и много независими журналисти ще ви направят обективен и много точен анализ. За Мутрагена, каквото пося това и жъне в държавицата.

106

Анонимен

преди 8 години

Нали ви писах по-долу, след Сидеров ще трябват други жертви за отклоняване на вниманието. Сега е наред стария приятел на Рапона, Алексей Петров - Трактора. Още една седмица, кой, защо и т.н. Рапона си го кара по фашистки, да има враг след враг, и така да се замаже ГОЛЯМАТА ИЗМАМА - ИЗБОРИТЕ, която бетонира крадците от ГЕРБ и РБ.

105

Анонимен

преди 8 години

Няколко изтрела с гранатомет в центъра на София, не е ли гражданска война! Така започна и в Сирия! Ама нищо де, за герб,това е нормално! Дори в сащ не се стреля с гранатомет

104

Предател Сидерогул

преди 8 години

Сидеров накара Павел Чернев да лъжесвидетелства за случката на магистралата, така че него да обвинят, а Сидеров да остане невинен. Добре, но Чернев призна, че той не е виновен, а Сидеров е стреля по колата с пистолет и е пребил хората в колата. Тогава Волен веднага изключва Чернев от парламентарната група на Атака, защото той е казал истината и е отказал да лъжесвидетелства.

103

Анонимен

преди 8 години

С толков елементарно мислещи хора никакъв шанс за нещо по-добро. Овча маса без достойнство и смелост, страхлива пред всеки с власт и готова да му забие ножа веднага след като бъде свален или изритан. И после да полегне на всеки следващ който му дава малко келепирец и го лъже нагло. Но от страх се прави, че му вярва а всъщност насаме със себе си се презира за страха. И така възпитават децата си, да бъдат същите плазмодии. Национално достойнство, гордост .. къде са? Никой не ги иска.

102

Аз

преди 8 години

Тоз последния кърти с изказването си за гражданската война. Пий лекарствата момче!

101

*******

преди 8 години

Вижте как ще изглежда коментарът ми в този сайт, ако напиша какво мисля по този случай: " *******,*****, *******. ******** ***** *******. ********!!!!!

100

Анонимен

преди 8 години

Навън се води гражданска война, те пак за сидеров пишат! А може би те дори не знаят, че с гранатомет се стреля няколко пъти в Лозенец! Има и изтрели! Ако ви интересува де. Иначе все сидеров ви е виновен

99

Анонимен

преди 8 години

Волката е свестно момче! Волен не е лошо момче. Оставете го намира! Има много по-големи проблеми в държавата. Не е Волен този, който ограби България.

98

Аз

преди 8 години

Абе вие луди ли сте. Как не е направил нищо Волен. В нормална държава да е изгнил в затвора вече. Върви си с бандата бандити и тормози хората. Има ударени, тормозени от него. Как на това поведение казвате нищо. Това е по-страшно от всичко. Някакъв ***, взел себе си за бог да раздава правосъдие. Да го вкарват в затвора по бързата процедура.

97

Анонимен

преди 8 години

ГОРКИТЕ СЪДИИ ??? ДА ЧЕТАТ 500 ДИАГНОЗИ НА СИДЕРОВ И ЧУКАЛОВ ?????

96

...

преди 8 години

Джурналисти, изоставате с новините. Преди 15 минути гърмяха с РПГ в центъра на София. Опит за покушение срещу Алексей Петров. Това що не го отразявате бе? Щото не го знаете нали? Информацията е потвърдена от шефа на СДВР, Младен Маринов. Вие само copy - paste знаете и то от други сайтове. И имате смелостта да се наричате медия??? Аххаххаххаха

95

До Иванова

преди 8 години

Така е заради такива като Сидеров. А и незнам, какво толкова плюете чужденците. Чуждите фирми дават далеч по-големи заплати от Българските, които се държат като дерибеи със служителите си. Проблемът ни не са чужденците ами самите ние.

94

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 143АЗ ПЪК ПИТАМ ЗАЩО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И БОЙКО БОРИСОВ ОЩЕ НЕ СА ВВ ЗАТВОРА????????????????????????????????????????????????????????????ВОЛЕН НЕ Е НАПРАВИЛ НИКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НА ВОЛЕН МУ ПРАВЯТ ПРОВОКАЦИИ, ВОЛЕН Е БУДЕН Е БОРБЕН ЧОВЕК, КОЙТО ИСКА ДОБРУВАНЕ ЗА НАРОДА СИ, А КАКВО ПРАВИ БОКО, БЕ????? СТРОИ МАГИСТРАЛИ И ЗАКРИЛЯ НАРКОБИЗНЕСА И КОНТРАБАНДАТА ОТКЪДЕТО ПЕЧЕЛИ!!!

93

до 143

преди 8 години

Защо тоя и оня не са в затвора ли!?!? - Ами за да могат с тоя цирк да отклоняват вниманието от важните престъпления в държавата, като това например, как пак се нагласиха и изфабрикуваха фалшиви избори :)))) Толкова ли сте "плитки", че не си давате сметка, че само театър ни играят непрекъснато всички :))))

92

Анонимен

преди 8 години

Бойко отиде в Брюксел преди 4 дена и оттогава тишина по медиите, няма и една дума за Бойко, което ме навежда на мисълта, че Бойко е подписал нещо лошо в Брюксел, но го крият от народа. Може би нов заем и бежанци...

91

Анонимен

преди 8 години

Айде стига занимавахте хората с този кретенизирал ***