98

ПУДЕЛЪТ НА ПУСИН

преди 8 години

Перхидролено човечена парите мил другарс кафеникаво елечеи далечен гасударь...

97

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 153 на пица и водка другарю

96

Анонимен

преди 8 години

днес на какво сме в натфиз :?

95

Анонимен

преди 8 години

Липсва колажа с БАЙ СТАВРИ който прави волен жена в Южното крило

94

Анонимен

преди 8 години

до 149Познах - липсва думата "из.мекяр", на нейно място са ***. Защо тази дума се възприема като нецензурна? Та тя е турска дума,вкоренен в българския бит и много точно изразява едно разпространено напоследък душевно и морално състояние.

93

Анонимен

преди 8 години

в спортното да не би да не взимат анаболи аиде волене потърси и там ......

92

Луцофер

преди 8 години

Вероятно е луд и затова гсвори и верни неща.То у нас само лудите го могат.

91

Анонимен

преди 8 години

След бушонката,вече ще има едно на ум!Макар,че цирка ще. Продължи с нови номера!Но този път доста го прекали,но може би такъв сценария!

90

Анонимен

преди 8 години

До де дърво деНе, никога САЩ няма да се откажат от Сидеров. Той им трябва. Империята на злото се нуждае от жертви.

89

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 138Какво искрено признание! Този изобщо не е подставено лице! И не му е платено. Милият, да му съберем пари за лекарсво за успокоение. Всички гласували за Атака да се разкаят като него. Вярваме му, че действително е тгласувал. Каква *** пропаганда и какви смешни манипулационни трикове. Хахахаха!

88

Анонимен

преди 8 години

а *** и прокопиев ще се взема ли скоро?

87

ПуТрошенкофф....

преди 8 години

...а Ве някой да каже или да напиШе тук и сега какво е това натФиз ли е НАТриЗ ли е и какво произвежда ТАЗ ФИРМА, че неШто не ми е Ясно....и ако е наред там из междО наШте прехвалени хАРТИСТИ ,заШто по ЦЯЛ ДЕН И НОшТ ПО НАшщТЕ ПРЕВАСХОДНИ Т.В. "варвят" са мо ТУРСКИ И ДР. СЕРИАЛИ....Ас миЗля че е време БЪЛГАРКИЯд НАРОт да се хванем ЗА ТОЯГИТЕ ИДА РЕШИМ ВАПРОСА ВЕДНаЖ ЗА ВИНАГИ С ТАЗ ПОЛИТИЧЕСКА ПуМИЯ ДЕТ СЕ РАЗЛЯЛА ПО ЦЯЛАТА НАШтА ПРЕКРАСНА РуДИНА!!!!!....,и ПЪРВО С НАТриЗ ли е НАДРИС ЛИ Е!!!!??

86

прекрасна статия

преди 8 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от картинката с Владимир Путин. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик и си го гледам и си го слушам по сто пъти на ден. Желая му успех! Моля, пишете по-често за Владимир Путин и показвайте картинки с него! Доставяте огромно удоволствие на цялата аудитория!

85

водят те за носа

преди 8 години

Много си загубен, народе на България! Водят те за носа. Цирка със Сидеров е с цел да те отвлекат от истинските проблеми. Да забравиш за момент, че България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа. Нищо чудно, в този фарс Атака и герб да са направили комбина, защото и двете шайки имат полза от това.

84

Анонимен

преди 8 години

До Жалко, но Факт Не, жестоко грешиш! Болен казва около 3-4% истина и я смесва с откровени лъжи и умопомрачителни бълнувания и в крайна сметка се получава един голям бълвоч!

83

до 120

преди 8 години

Така и не се научихте да пишете НАТФИЗ, а и със сигурност не знаете какво означава! Атака-партия на неграмотните!

82

Жалко, но Факт

преди 8 години

Волен може да е луд, но казва Истината!!!

81

Анонимен

преди 8 години

А копейките на чукалки.

80

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 125Ето кой е изгълтал наркотиците на клекшопа.

79

Анонимен

преди 8 години

Обругаване на човешкото достойнство,подстрекателство към долнопробно поведение и отвличане на вниманието от вездесъщите мъчителни проблеми на българина.Тотална простотия цари навсякъде.Шуробаджинащина,корупция и отворени врати за бруталната простотия.Неработещи институции,чиновник до чиновника все наш човек.Лоши сме,гадни сме и много ,много страхливи.Как да променим уродливото си мислене.Как.