43

Жибор

преди 8 години

А пищя ли много джуджето когато го удариха,или си стоеше кротко и съзерцаваше като настаяшчий русский филасоф?

42

Анонимен

преди 8 години

Сидеров:- Аре бе, ще ме биеш ли, ти знаеш ли кой съм аз?!2 минути по-късно (след лека раничка на бузата):- Помоооощ, полицейско насилие, опитват се да ме убият!!!Смех.

41

Жибор

преди 8 години

Лудакът Зидеров нека не си мисли,че само той може да бие безнаказано- мъжът снощи е доказал,че и други могат да бият. А вие на тоя "палав" политик му вземете проба за наркотици- не само за алкохол.

40

Man United

преди 8 години

Значи, въпросните лица са наркомани и това е ясно за всички! Не е първия политик, който злоупотребява.Затвор или психиатрично заведение... това неможе да продължава вечно!Снощи силно се надявах, че ще ги сполети това, което си просят, но ги опазиха пак... Само една тупалка.... Слабичко...

39

Анонимен

преди 8 години

Абе тоя докага ще продължава да си прави каквото иска и защо си мисли, че е Господ и всичко му е позволено.И все остава ненаказан.Докогаааааа??И какъв е смисълът на тези имунитети??Да могат да си крадат спокойно ли?И да нападат който си искат.

38

Анонимен

преди 8 години

Що не иде в Пернишкия Университет да се прави на важен като е толко отворен?

37

Анонимен

преди 8 години

тук се виждат синина и лесо разкървавяне под окото... има известни физичесик щети, но не знам степента - мисля, че охлузванията, синините и повъхносните рани са втора.

36

Анонимен

преди 8 години

Абе тоя перхидрола гледаше като препикано мушкато след тупалката,казвах аз че на някой гражданин няма да му издържат нервичките и ще го набие тоя лилипут,е намери си майстора

35

Нереалистично

преди 8 години

АКтьор се оплаква на режиьора - вашата пиеса е нереалистична - в първо действие ми сервирата вода, а трябав да пием в бара.- Окей, съгласил се режисьора - ще ви сервираме бренди-Но - оплакал се актьорът - в трето действие има и престрелка, а там има ИСТИНСКИ куршуми.

34

Анонимен

преди 8 години

докога ще позволяваме на гнома да се гаври с хората?! малко му е тупаницата

33

Съвестен

преди 8 години

1. Недупостимо е депутат, независимо с каква партийна принадлежност е да се гаври това е точната дума) е Полицията - това е лицето на държавността.2. Недопустимо е така да се държи народен представител и с поведението си да дава пример за подражание - нали затова е депутат.3. Недопустимо е да няма адекватна реакция от Прокуратура, Съд, Парламент.Само леко да вметна, ако това се случи в САЩ, Русия, Германия или друга страна на ЕС какво ще последва?! Нищо лично към партия "Атака".

32

Анонимен

преди 8 години

Жалко за демокрацията - най-важните събития - един тотално провален референдум и един откачен фашага, който предизвика безредици.... Журналистите са големи длъжници на народа.

31

Анонимен

преди 8 години

Ако не го беше ударил човека можеше да съди Сидеров за провокация и щеше да спечели....сега вероятно ще бъде осъден. както и да те провокират нямаш право да нанасяш удари, длъжен си да търпиш или да се махнеш от мястото. така е по закон.

30

Анонимен

преди 8 години

НЕ МОЖЕ. Длъжен си да се сдържаш. Имаш право да се махнеш имаш, право да да съдиш сидеров за вербално дразнения имаш право да не ходиш там, но нямаш право да го биеш... За такоав нещо и в затвор се лежи...

29

asd

преди 8 години

Човека може ли да каже, че не го познава този перхидролен човек, но го е бушонирал, защото го е подразнил. Какво ще каже закона по този въпрос, няма ли да се третира като обикновено хулиганство с лека телезна повреда и мъмрене? Какъв имунитет, какви 5 лева. Като има имунитет да не се е дървил пред 100 човека.

28

хА-хА-ХА

преди 8 години

народната любов в действиеПсихарят си го получи

27

Анонимен

преди 8 години

Снимката с бушонирания Сидеров е мехлем за очите :-)Предлагам човекът, който направи това, което 98% от мъжете в тази държава желаят да сторят (останалите 2% са атакисти), да бъде награден с приза МЪЖ НА ГОДИНАТА.ПОКАЖЕТЕ КОЙ Е ТОЗИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН, ДА МУ СТИСНА РЪКАТА!

26

Анонимен

преди 8 години

До ТцтцтцЛеко уе, побойник!

25

Щиглиц

преди 8 години

абе от седмици се чудя на кво е шефа ни на кво е - мнооо ще да е добро, искам и аз от него!

24

Анонимен

преди 8 години

Само токате и плюване за този провокатор