6

Анонимен

преди 8 години

До ОСТАВКА !!! Абе кой е Волен? Как пък не миряса този човек, ми ще го ударят и брави на момчето което го е направило, не може само Волен да удря ;-) Добре, че имунитета го пази иначе до сега да са го пребили! И каква работа има там, като иска толкова да разследва да стане полицай.

5

Анонимен

преди 8 години

Когато COPOCOИДИTE окупираха НЯМАШЕ ГЪК! Сега тази *** се прави на умна.

4

пешо

преди 8 години

троловете съвсем полудяха. заради рублите от централата, волен и човек да убие, те пак ще го защитават и венцеславят, а жертвата ще набедят за наркоман, изнасилвач, убиец, гей (което за тях е по-лошо от първите три взети заедно). силно се надявам всички вие да сте платени, защото ако това са искрените ви мнения, то вие сте толкова ***, че за вас няма никаква надежда да се оправите.

3

Анонимен

преди 8 години

Руската *** Сидеров за това получава пари от Москва. Нормално е след като за пореден път червените боклуции бяха смазани жестоко на тези избори да се търсят такива палячовци да всяват хаос. Следващия път нека това джудже отново отиде там да търси някой си. Предполагам ще му разкрасят и другата скула.

2

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Странното присъствие на студенти посред нощ в университета беше обяснено с ... репетиции.Как ще обяснят обаче наличието на яйца в ръцете им ?Да не би да са репетирали пиесата "Кокошката с пломбирания зъб" ? :)

1

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

Не е важно дали приемаш или не. Важното е, че в нощта на изборите беше пребит опозиционен лидер в България. Факт !На видеото чудесно се вижда, че Сидеров беше ударен к.рвенската в момент, когато го държаха поне 4-*** полицаи.Оставка, социоложке !Оставка !Превърнахте полицията в инструмент за репресии срещу инакомислещите. Факт !