103

Анонимен

преди 8 години

Не мога да си представя, че някой друг освен родителя има право да бие шамари на детето - дори това да е леля или чичо, пък какво остава за ВЪЗПИТАТЕЛ. такъв човек е за затвора.

102

Анонимен

преди 8 години

поканете. И вобще добре е да се сложат камери.....дори да има самозадоволяване това не е проблем на възпитателите, а на родителите. Може да им кажете, че не желаете такова дете да е в градината, ако не се вземат мерки...или да им изпратите снимак на дете как се задоволява.....Но да му се лепят очите - НЕ! Това е тормоз.пък и не разбирам с каков ще помогне, човек може да се задоволява със затворени очи.

101

Анонимен

преди 8 години

118 - по какво разбра че родителите са простаци? по това че са си поискали правата?Детето сънува, че умира и не иска да ходи на градина, защото г-жата го тормози...... родителите искат обяснение от директорката. Е - къде е простащината.Само да вметна, че и в нашата градина имаше г-жа която тормозеше по всевъзможен начин децата - вкл. сестра ми, но тя бе приятелка на директорката и тя не я махаше..... Бяхме готови и за съд...

100

Анонимен

преди 8 години

80 процента от убийците са хора с травма в детството........

99

Анонимен

преди 8 години

тук не говорим да се отвърит един шамар на агресивон дете - тук говорим за ПСИХИЧЕСКИ тормоз, които оставя травми и след години. Никой няма право да заплашва деца, че ще ги задържа и няма да ги дава на родители или че ще им лепи очите децата в тази въраст са мноог доверчиви, за тях това е краят на света..... Ще го помнят до гроба. Някои деца могат да развият агресия.

98

Анонимен

преди 8 години

Тази даскалица е луда. Децата са много непосредствени случва се да преувеличават или да послъгват за да скрият някоя пакост, но никое не прасак такива големи лъжи че е било бито ако не е било бито. А дали детето е било виновно или не, дали даскалката е била изтормозена - тя няма право да го бие. Ако нещата се решаваха с бой, дай майката да й прати биячи.......

97

такааа

преди 8 години

Не можеш да разглеждаш един проблем само от една гледна точка ! Винаги има поне още няколко ....Сегааа,представете си че тези ужасни лепенки не са толкова ужасни , а са малки сладки лепенчици във формата на пчеличка например и се слагат на детската устичка като на игра , ако много говори когато трябва да прави друго и да не разсейва другите 20 деца.....ако всичко е направено толкова невинно и с една единствена нелоша цел- хем игра , хем пчелички , хем пък и да научи нещо.....

96

Анонимен

преди 8 години

тези малки дечица такива лекенца растът че си нямате на представа че какво толковае станало иаз съм ходил на детска градина на времето и когатоне разбирахме от дума и ушите са ни дърпали и шамари сме яли и наказвани сме били инаи ни беше страх родителите ни да не разберат за белите които сме сторили че ите щеха да ни накажат а сега какво маики лекенца одглеждат дечица лекенца и после се чудим че от тези деца като станат големи нищо не ставаот тях

95

Бобо

преди 8 години

И в училищата е ПЪЛНА ЛУДНИЦА. Деца с назряла или назряваща агресия /от семейна среда, ген, филми, храна/ и още по-агресивни и комплексирани учители /от житие-битие и пр./, които отиват там незнайно защо, с нежелание и липса на професионализъм. Интриги, кой какво ще подаде в торбичката, инициативи за събиране на туй-онуй... въобще...Българио...накъде отиваме..

94

pena

преди 8 години

dali pak niama posle da ia prebia taia smradla i da ia oblepia cialata s lepenka

93

Бела

преди 8 години

И учителката не е в ред, ама и "маминка" съвсем е изтрещяла. Да детето ви ще живее в истинския свят - на насили, грубост и пошлост.Променя се етническия състав, назряват лоши години, тогава Господ ли ще съдите?

92

майка

преди 8 години

Аз също съм съгласна когато детето проявява агресия да бъде наказано, но не с бой. Имам дете на 3 години и най-голямото наказание е да му взема любима играчка и да я оставя на видно място без да може да я вземе докато не започне да се държи добре. Но има и недопустимо поведение на учителки и на деца. В бившата ни ясла имаше много лошо възпитано дете, което удряше учителките. Това нормално ли е?!

91

Баба

преди 8 години

До АнонименАми пазете си го у вас това съкровище ненагледно, дето не са му смогнали толгова градини. Ама дървото е за вас така наречените "майки" дето само мрънкате колко другите не могат да ви отгледат и възпитат "съкровището", а вие самите не се справяте защото сте некадърни и ви е по-лесно да го метнете на други. Те да ви берат грижата. Не оправдавам и учителката, щом децата я нервират не е за тази работа, това се работи със сърце, но и келеменцата са ужас.

90

Акция

преди 8 години

Може да е акция срещу липсата на места в детските градини.

89

Анонимен

преди 8 години

Отглеждайте си кифли и *** които като срещнат малка трудност посягат към алкохола и дрогата. И после търсете вината в учители, лекари, полицаи....у всякакви но не и у вас.

88

Мамо, слушкай, иначе

преди 8 години

"Пострадалото" дете не се оплаква, непострадалото сънува, че ще мре, ако мама не го послуша.

87

Анонимен

преди 8 години

Комунистическия рефлекс си е още жив,налягайте си парцалите и не мрънкайте.

86

Рататата

преди 8 години

България разреши основните си проблеми и мина на естественото нежелание на 4-годишно дете да ходи на градина.

85

Анонимен

преди 8 години

Затова е необходимо поставянето на камери навсякъде. За да няма после хън-мън.

84

dddddddddddd

преди 8 години

Омръзна ми вече, щяла да лепи и очите... Очаквам и следващо заглавие - Лепи и дупета, че акатай сиктир, то какви ли учители ще станат тези 4 годишни като пораснат. Или това е срамна професия. ТОВА е ПРИЗВАНИЕ... не е за всяка разглезена и тлъста мамина кифла