29

Анонимен

преди 8 години

34.Тя е родена в Лондон . Има голяма разлика !

28

Анонимен

преди 8 години

Асад се жени през 2000год. но жена му е сирийка и се казва Асма Асад!

27

Анонимен

преди 8 години

30.Не няма за твое нещастие !И на са пр'и като теб . Асад е завършил медицина и е специализирал в Лондон !

26

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Защо учим история?! За да се поучаваме от грешките си в миналото и да не ги допускаме в бъдещето ни! Чудя се как фанатичните германци станаха толкова толерантни само за 80 години?! Как колонизатори като Франция и Англия станаха първи застъпници за мир и благоденствие в бившите си колонии?! Как САЩ пледират за мир, убивайки толкова много хора по Света в най различни войни, и използвайки срещу хора най - зловещото оръжие - атомната бомба?!Да беше отдавна - да сме забравили... Но не беше!

25

456

преди 8 години

До СТРАНДЖАТА$Извинете, кое е това момченце до Асад...$АМИ ОНОВА СЪЩОТО ,ДЕТО РАЗКАЗА ИГРАТА НА ХОЛИВУДСКИТЕ РАМБОВЦИ!То и да пишеш простотии не е лесно,съчуствам ти Странджа, Да си природно пр....ст си и съдба нелека!

24

славянин

преди 8 години

Със Путин скоро щяло да стане ''това'', със Путин скоро щяло да стане ''онова'',......................и така вече 15 години откакто е на власт Путин..........................пък с него все не става ''това и онова''!? Що така бе ''пророци-демократи''!? Аз ще ви отговоря, ''пророци-демократи'', защо с Путин все не става вашето ''това и онова''! Защото зад Путин и над Путин стои Небето и го пази! Четете баба Ванга бе, ''пророци-демократи'', за да сте в час и да знаете!

23

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКлетите германци искат руския ботуш, Хонекер и трабантите но тъмна и невидима сила ги кара да си избират политици, които да на тъмната страна.

22

Анонимен

преди 8 години

до анонси 3 Много трогателно, но истината е , че в момента Германия е хваната в стойка партер от САЩ, от която не виждам измъкване! Почти в същото положение сме и ние!

21

До 20

преди 8 години

20.Жената на Асад е родена в Англия през 1975 . Баща й е доктор - кардиолог.. Тя завършва Кралския университет - компютри и френска литература . Жени се за Асад през 2000, имат 3 деца.Асад Башар завършва медицина в Сирия и след това специализира в Англия .

20

анонси 3

преди 8 години

Германците винаги са били политически неадекватни - встрани от решенията на световните дела.Затова и бързо подпалват световни войни и кризи.Не е от днес.Преди 1000 години същите арогантни хора надат папството и искат да подчинят Църквата на техните графове.Резултат 100 г война в Европа .Тогава Френско ,английско ,ирландски монаси ,заедно с графове на Италия,,градове на Италия кралете на Англия и Франция се справят с тези демони .Затова Германия беше раздробена и 17 век.

19

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Ухаааа-колко минуси.Явно съм боднал кремълските фенове точно в десятката....

18

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Извинете, кое е това момченце до Асад...

17

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Путин ако скоро не е ходил на зъболекар-бързо да го направи.Наближава денят в който ще зяпа като приятелчето си Саддам.

16

Анонимен

преди 8 години

Путин има опит с тия джихадисти и тези в Сирия трябва да ги изтрепе !

15

Анонимен

преди 8 години

до 18 На кой жена му е англичанка, ***! Вече няколко пъти повтаряш измишльотините ти!На Асат жена му е сирийка, чул недо чул!

14

анонси 2

преди 8 години

И именно защото няма ценности Германия е атакувана от исляма.По скоро Германия кани исляма ,за да запълни вакума.Страшна работа се готви там.Англия се освести и е ред на Франция. Много будни немци вече се ометоха към САЩ,Канада и Нова Зеляндия.

13

Анонимен

преди 8 години

15.Разликата е че не си забулват жените .На Агад жената е англичанка ! Европа не харесва сведските мъже !

12

Нещо любопитно:

преди 8 години

За период от 100 дни , между Април и Юни 1994 година, в африканската държава Руанда биват убити близо 1 милион души! Забележителното е, че така демократичните и толерантни западни сили , въпреки възможностите си, са отказали да се намесят , дори са забранили на миротворците на ООН, които са били там , да стрелят! Естествено , по-късно Бил Клинтън заявява, че това е най-голямата му грешка, че не се е намесил...(след дъжд - качулка) И искате да повярвам колко са демократични САЩ и компания?!

11

ех

преди 8 години

дано не съм свидетел ,когато Меркел ще крачи по същия начин рамо до рамо ,да му благодари за избавлението от т.н.МИГРАНТИ,НАТРЕСЕНИ И ОТ ОНГО БОНГО,след подслушването на телефонните и разговори

10

анонси

преди 8 години

Знаете ли че германските комунисти дето станаха нацисти при Хитлер и мултикулти при ФРГ днес искат да станат ислямисти .Войната се вижда и с просто око.Германия от 1990 е разграден двор .Страна без културни жалони,без християнска идентичност ,страна просто на някакви дюнери и коли.Цивилизация в Германия няма.