35

grshcorp

преди 8 години

Ставам частен дедектив голям бои ще пада и бая работа ще има

34

Анонимен

преди 8 години

Много болкук се навъди в държавата и защото нищо не им се случват стават все повече и повече. Като наглярите по пътишата така и измамниците. Днес един те прережда, утре двама, след една седмица всичките се изтарикатили да не чакат на светофара ами да си се прередят в грешната лента и така. Проблемът е, че няма наказание, което да идва мигновенно, дали от потърпевш, дали от органите на реда. Я като има двама трима разчекнати такива, дали ще прехвърлят от фирма на фирма.

33

Noname

преди 8 години

Малко се стреля в тази държава, затова всеки си разиграва кончето както си иска.

32

Анонимен

преди 8 години

Това е България страна на доверието и балъците. Самолетни билети онлайн са най-евтини от сайта на авиокомпанията или momondo

31

Затова се

преди 8 години

товариш на голфу и плуваш до карибите ! :)

30

Makedonec

преди 8 години

kakov kriminalen narod...

29

Герб

преди 8 години

Видим резултат

28

До 28

преди 8 години

Така е, не е толкова трудно да си организираш сам всичко, освен това аз лично си проверявам полета с checkmytrip на Amadeus, там излизат всички полети, които предстоят на човек, независимо с коя авиокомпания са. Просто, хора, отваряйте си очите не на 6, ами на 16, особено когато давате толкова пари за пътуване, а иначе с неоткриваемостта на този си е поредния бг абсурд, някой някъде спи, че да не може да го намери... Дано пострадалите все пак имат успех!

27

Анонимен

преди 8 години

Бе понякога на агенциите им правят отстъпки за по-голям брой резервации и на човек му излиза по-евтино. Ама тоя Богданов съвсем пък някакъв безименен. Някои туристи явно имат прекалямо доверие на институциите ни (а и на законите).

26

До vesti bg

преди 8 години

"Това, което виждам напоследък е, че въобще ще трябва да закрием МВР и прокуратурата и да назначим Вашите екипи там. При Вас има 100% ефективност, докато при тях има нулева ефективност, и всеки път е така. Това е тъжно", коментира адвокат Николай Хаджигенов в предаването "Здравей, България".Много точно си е казал човекът. А помните си случая с джебчиите от Игнатово? Полицията издирваше джебчиите в продължение на 1 месец без резултат. И отиде екип журналисти и ги намери... в дома им.Смях.

25

Мирослав

преди 8 години

България - страната на ограничените възможности... Как е възможно когато си заплатил за дадена услуга или стока и бъдеш измамен, институциите в дадената държава да ти казват "Ми нищо не може да се направи, пийте една студена водичка"... Направо нямам думи! Защо изобщо даваме заплати на тези хора? За да ни казват, че няма кой да ни защити... Или трябва да се реформират държ институции или да се закрият!

24

Анонимен

преди 8 години

Аз от години вече сам си резервирам всичко около пътуванията. Нямам нужда някой да ми резервира полет или хотел. Същото е и за почивките. По-бързо е, знаеш какво и как го искаш, не плащаш на посредник, шансът да те измамят е нищожен. А и не е трудно. Направиш ли го 2-3 пъти сам и се научаваш.

23

Анонимен

преди 8 години

"Потърпевши пускат жалби в полицията и прокуратурата, но до момента без резултат. А въпросният човек продължава да *** клиенти."===Това е възможно само в България.

22

vesti bg

преди 8 години

"Това, което виждам напоследък е, че въобще ще трябва да закрием МВР и прокуратурата и да назначим Вашите екипи там. При Вас има 100% ефективност, докато при тях има нулева ефективност, и всеки път е така. Това е тъжно", коментира адвокат Николай Хаджигенов в предаването "Здравей, България" по повод разкритата схема за измама със самолетни билети.

21

-10

преди 8 години

Ангелин, а най-менте ни е държавната администрация. Щото и тя от същите менте хора е събрана.

20

-10

преди 8 години

Ангелин, всъщност е много права госпожата. В България всичко е менте - и стоките, и бизнеса и хората. Статистика, какво да правиш. Както знаеш, една лястовица пролет не прави :-)

19

измамници

преди 8 години

Я си спомнете за полетите до Германия преди няколко години колко хора изгоряха. Един немец се представяше не един, а цели 3 пъти под различни имена че имал даже авиокомпания. Хиляди изгоряха, подаваха жалби в полицията и нищо.

18

Ангелин

преди 8 години

Г-жо Боянова, ако последният ви пост събере много минуси, аз ще ви кажа защо е така... не можете да очаквате подкрепа, след като публично заявявате, че всички хора, които са останали в държавата са ***. Всички търсят достоен живот, но не всеки го получава. Още повече, казвате, че обичате България, но нито писането е на български, нито мисленето. Останете си със здраве и не милейте за България отдалече, защото който е тук и се бори за по-добър живот, само той има право.

17

Анонимен

преди 8 години

Колкото пъти съм ползвал БГ туристическа агенция, толкова пъти съм съжалявал. Резервациите директно през сайта на хотела или през сайта на авиолинията никога не са ме подвеждали до момента.Просто защото агенциите трябва да препродават, а хотелите и авиолиниите - да продават.

16

Анонимен

преди 8 години

Е как ще си купуваш билет от някой си Богдан да речен.Купуваш си билета от British Air , Bulgaria Air , ... Направо от превозвача онлайн и го плащаш ! Вземаш разпечатката и на летището ти дават билета ?